Dorotea

Var underbart, Patriks familj är nog den sötaste jag någonsin träffat, okej, den är aningens underlig och det gäller att man hänger med i alla kopplingar med separationer och halvsyskon hit och dit, men alla var jättetrevliga och mysiga.

Dagar med skratt, skoterturer och bus, nätter med mys och och en fin pojke att kramas med. Kan det bli så mycket bättre?

Det enda som kan räknas som ett minus är nog träningsvärken som heter duga, har aldrig varit med om nåt liknande, men så går det när man har en galning som kör skotern man sitter på, fast kul hade vi, även när vi båda flög som vantar. Fast jag flög mest!

Nu sitter jag här hemma och väntar på tolvslaget med mamsen och papsen. Inga planer hade jag och jag valde att inte fixa några sistaminuten-planer heller. Jag trivs bra här hemma, funderar på att gå ner och göra mig en kopp te och kanske ta lite glass. Sen när tolvslaget är avklarat ska jag nog sova.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

juldagen

Var en intressant dag. Fast egentligen hände inte så mycket på dagen, men på kvällen däremot!

Åkte till syster vid halv åtta på kvällen satt där och umgicks med hon, hennes sambo och andra systers sambo i väntan på Josse, Carre och Macke.
Dom hade sagt att dom skulle dyka upp vid nio-tiden.. Dom dök upp närmare halv elva än tio. Carre sminkades, Ewa bytte kläder och sen bar det iväg på hotellet, biljetten var redan köpt och allt började bra, och fortsatte så också!
Det enda som kostade mig under kvällen var inträdet på 150 kr, men hittade 50 kr, så det gick på en hundring.

Dansade, träffade vänner, dansade lite till, drack lite. Och avslutade kvällen dansandes.
Planen var att jag, josse, carre och macke skulle åka med syster som körde taxi (min andra syster alltså) men det blev inte riktigt så. Vi åkte till Ibbes och väntade i en evighet på pizzorna. Och ja, jag kom hem kvart över fem ungefär och låg i sängen halv sex. En oförglömlig natt, den bästa kvällen på hotellet tror jag nästan. Förutom när en gammal kompis försökte kyssa mig på halsen, då blev det lite konstigt.

Men jag har saknat dom, och jag kommer sakna dom när dom åker igen.

Glädjetårar!

För första gången på alldeles för länge så grät jag av lycka!

Hela dagen har varit hur bra som helst, massor med god mat och mycket skratt och prat.
Knytkalas och inget tvång om att köpa julklappar till någon, släkten var bestämt att det inte skulle bli nåt och jag hade inga pengar att köpa till familjen så det fick vara. De förstod och ja, alla glada!

När alla farit förutom själva familjen med respektive och vi börjat med julklappsutdelningen så blev jag lite fundersam över hur få paket jag fick (Okej! vi hade bestämt att inte köpa så många julklappar och jag är INTE bortskämd men när alla andra får dubbelt så många så blir man faktiskt fundersam!)

Öppnade de små paketen och blev nog så lycklig över att jag fick paletten med ögonskuggor jag velat ha sen jag fick veta om den första gången.
Övergick sedan till det stora paketet, tänkte att det inte skulle vara så tungt så jag skulle flytta det och insåg varför Jocke inte gett mig det..!
Fick bort en bit av papperet och sen brast det. Ett utrop att alla var underbara och sen kom tårarna!
För vad har jag fått om inte en köksassistent!  Och det är vad jag önskat mig länge men gett upp om att få eftersom de kostar ju som en slant och jag visste att jag inte skulle ha råd att köpa en själv den närmaste tiden.
Och sen står den där, en alldeles ny fin assistent, som jag kikat på men bara drömt om och nu är den min!


Och jag trivs fortfarande asbra i min nya frisyr, enda dåliga är att jag fruser om nacken, men det är bara en vanesak!

God jul! Imorgon blir det utgång!

Merry xmas!

Nu är det julafton, jag har endast köpt en enda julklapp och det var till Imra på hairdrobe.
Och någon fler har jag inte tänkt köpa heller, eller jo, en kombinerad julklapp/födelsedagspresent till Anna, men det blir i Sthlm. För jag vet redan vad hon ska få och jag VET att hon kommer gilla det också! Eller ja, jag hoppas iaf!

Två veckor kvar till sthlm, sen blir det dalarna på väg upp igen. Där mellanlandar jag och söker jobb och hoppas att jag får napp någonstans, sen löser jag väl boendet då. Det är ett problem jag inte tänker bry mig om för tillfället.
Ett större problem är att jag har möte på arbetsförmedlingen under perioden då jag är i Sthlm!


Well well, jag har ny frisyr och det var längesen jag var korthårig, ungefär två år sen. Och då såg jag inte ut såhär i håret.
I like it, nu fattas bara färg sen är jag fit for fight!
Fast färgen får vänta ett tag, har en ljusfärgning som ska i håret snart, kanske inte riktigt ikväll för det börjar bli sent, men får ta det imorgon eller senare. Det är ingen brådska än så länge, så länge det åker i håret innan Sthlm så är jag nöjd.


Nu är det jul. Jag har inte riktigt greppat det hela än.
Fast jag känner mig allmänt mysig inombords ändå.


GOD JUL!

det är inte sant ..

Panik.
Ångest.
Fanskap.

Allt kändes så bra, allt var så underbart. Men så fort jag inte längre såg dig le mot mig, då kom den, ångesten.
Allt sätter sig i huvudet på mig, men det är inte oro den här gången, inte på samma sätt som alltid annars. Det här är annorlunda, hur ska jag lösa det här?
Du är underbar och allt jag någonsin önskat mig, men jag förtjänar dig inte.




Med dina armar runtom mig är världen underbar.
Den senaste veckan har varit så underbar, med mys och film och allt som jag behöver.
Du är underbar.

bad boy

Första två showerna är avklarade. Bara fem kvar.. Om man nu kan tycka att det är "bara"..?
Hoppas kvällen imorgon blir trevlig, men man vet aldrig, den kan bli ett totalt misslyckande också.
Fast jag är tveksam till det, tror det kan vara trevligt, om det är likadant som igårkväll och idag isånnafall blir det prima liv.

Trevlig dag idag, trots att jag bara fick 4 timmars sömn, började dagen med två koppar kaffe när jag väl kom på MB, jag tackar studiefrämjandet för det. Sen gick det segt, repen gick bra och lunchen, den behöver vi inte tala om.
Det var längesen jag blev så äcklad av mat, men iofs, knappt ätit senaste dygnet och skolans potatisbullar. Det kan bara bli misslyckande och pannkaka av allt.
Föreställningarna gick bra och jag tror vi som satt i ljus och ljud och lärarna som stod längst bak skrattade mer än vad publiken gjorde!

Följde med Maria hem till henne och fick i mig lite mat, tycker fortfarande att jag borde få slippa äta, det växer ju bara i munnen på mig och jag är ändå illamående efter jag ätit. Fast egentligen borde jag äta mer, på regelbundna tider, men det har jag inte tid med.

Träffade Johan och gick på stan med han, faktiskt trevligt att umgås med han, fast iofs det visste jag egentligen... Vi kikade på köksgrejer och ville ha i princip samma saker, hjälpte honom välja ett par täckbyxor också. Så nu är jag avundsjuk. Fast det är lite kul att vi har nu varsitt grått par. Fast hans par är snyggare! I fail!

ja, och nu sitter jag här, nyduschad och fräsch. Och snart ska jag krypa ner i sängen och sova och sova och sova lite till.
Imorgon är det fullt ös medvetslös igen, sen en kväll att se fram emot.

hey babe

today is a good day!
It's a little green too.


Okej, dagens bra saker;
* Hämtade ut min tågbiljett, Sthlm är inte längre en dröm, det är verkligt!
*Blekte håret några nyanser ljusare, helt okej resultat.
*Bestämde träff med snäll och söt pojke imorgon. = Jag har nåt att göra mellan ett föreställningen och kvällsföreställningen imorgon.
* HD-PAKET!! <3 <3 <3 En otroligt söt underbar liten groda och en grön glittrig ögonskugga. I love it! ögonskuggan invigs imorgon!
* Jag behövde knappt göra nåt med ljuset idag på andra repet, överlämnade allt till en av tjejerna, satt bredvid och hjälpte henne, sa vad hon skulle göra och skötte den rörliga spotlighten, resten fixade hon galant. Helt okej för första gången.

Imorgon drar allt igång.
Sen är det fullt ös medvetslös tills på torsdag. Efter torsdag ska jag dö en smula en liten stund och sen ska jag fortsätta leva som jag gjort hittills, njutandes av varenda dag.
+ att jag ska träffa underbara människor och längta tills den 7 januari.

hej och hå

Fredag var trevlig, var på MB hela dagen tills jag gick därifrån.
Umgicks med Maria, Alexander och Tina, var en sväng på lucialiret och blev chockad av att Lenny var i stan med Carro.
träffade dom också. Tina åkte hem och vi andra begav oss till Maria där vi tillbringade resten av kvällen.
Lördag tillbringades på MB från halv tio till halv fyra. Satt mest och gjorde ingenting under större delen av tiden. Men men, det är som det brukar vara.
Följde med Maria hem efteråt och fördrev tiden tills klockan blev halv sju då jag skulle till syster på adventsfika.
Sen blev det film hos Maria igen.
Kom hem sent och kom inte i säng förrän efter ett..

och idag? idag har tillbringats på soffan med migrän.
Fast det var ju inte förvånande, dåligt med mat och sömn senaste tiden. Sen att man har snälla vänner som inte tycker man ska sova när man väl gör det.. ja det gör ju inte saken så mycket bättre!


Biljetten till sthlm är bokad och betald. Nu är det inte länge kvar.

Girls just wanna have fun.

En av mina gamla lärare ringde imorse, han undrade om jag ville komma och jobba för dom, göra ljusdesignen och sköta ljuset under föreställningarna på julshowen som är nästa vecka. Och ja, varför inte? Jag får jobba med det jag mest av allt vill göra, jag slipper gå hemma och tråka ihjäl mig själv på dagarna, får träffa lite folk och jag får pengar för det hela!
Dessutom får jag träffa mina partner in crime pojkar, Henke och Ante, Henke skulle leka ljudtekniker och Ante skulle tydligen vara där och smyga omkring, gissar att han ska leka ljudtekniker han också. Har saknar honom, mer än Henke, men det är för att jag hela tiden springer på Henke, han är ju överallt!

Ska fixa ljuset till 3ornas Coda också, fast det är ju inte förrän i februari/mars så det är ju ett tag kvar, så länge jag inte fått jobb innan dess så är det planen.


Jag kom just på att jag måste prata med min svåger, höhö försöka fixa en till kontakt.

Snart är det julshow, jul, nyår, sen är det januari.
Inte illa.

We're just ordinary people..

4 veckor kvar.
4 veckor som kommer utan tvekan snart börja rulla iväg. För snart kommer underbara människor hem som jag tänker umgås så mycket jag bara kan med, ta tillvara på varenda minut jag kan spendera med dem.
Sen att dom alla har underbara barn som man bara vill kidnappa gör ju inte saken sämre!



Tack, för att vissa fått mig att tro på mänskligheten, så oväntat med den responsen från de, det trodde jag aldrig.



Jag är förövrigt så less på mitt hår nu att jag inte vet vad jag ska göra av det.
Hade det bara varit ljusare så hade jag slängt in toningen i håret nu ikväll!
Men det blir senare, för det är för mörkt än vad jag vet..
Kanske skulle köpt sig en blondering imorgon?



aldrig mer den där hemska känslan..

Spotify är verkligen hur bra som helst, tack sötaste svartlava för inviten! <3
Kan lyssna på i princip vilken musik jag vill och behöver inte ta upp en massa hårddiskutrymme, it's great!

Dum som jag var gick jag in på boomtowns hemsida. Dålig idé, dom har två grejer jag vill fara på nu i december, det enda är 6 band på 60 minuter nu på fredag.
Det andra är på juldagen. Och jag har inte tid eller pengar till det.. Men men, och inga nya jobb har kommit ut i Borlänge, tror jag aldrig haft sån koll på jobb nånstans som jag har där.

Tiger har levt rövare idag, levt om och sprungit omkring som om han inte kan något annat, trevlig omväxling från den lilla latmasken han brukar kunna vara.

Och jag fick träffa söta människor idag och söta människor har hört av sig.
En bra dag helt enkelt... + att jag fixat julklappen åt en söt HDare ^^

Stopp

"Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna måste jag ta sönder dig.
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig"



Det känns som att du alltid kommer förfölja mig, du har etsat dig fast för hårt inom mig.
Jag vill släppa taget om minnena med dig, sluta spela dom på repeat som en dålig låt.
Det var en dröm och inget mer än en dröm, en dröm som aldrig var menad att bli sann.





"...För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig"

last christmas...

Har insett att denna jul inte alls kommer bli som den förra året, eller den innan det, eller någon annan för den delen heller.
Känns konstigt men ändå bra, har ändå tänkt börja om på nytt, så varför inte börja med julen?

Tycker förövrigt att min mamma är världsbäst för hon erbjöd sig att betala min klippning om nån vecka = LYCKA!
Jag får bli klippt ordentligt för första gången på två år!
Sen att hon snott den bästa julskivan är näst intill oförlåtligt, men hon kommer hem i helgen och då tar jag tillbaka den.

Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och shoppa julklapp till en söt HDare som ska på julklapp av mig, måste hitta nåt passande, har idéer men inget självklart än. Ihk va kul det ska bli ^^ 



Tänk att vissa människor inte alls känner mig längre, trodde faktiskt att vissa kände mig bättre och faktiskt visste hur saker och ting låg till. Det här var ju mest bara skrattretande, att dom verkligen inte har nån aning om nånting.

hm..

Twilight var bättre än jag väntade mig, vilket säger en hel del eftersom jag hade höga förväntningar på den.
Kul att få träffa Ylva igen, valde rätt sällskap ikväll, kunde ju sitta och dreggla över snyggingarna ikapp med Åsa.


Man kanske skulle åkt ner till Borlänge också?
Har ju båda vänner och halvsläkt där som man vill träffa, några dagar där och sen resten av tiden i Sthlm?
Ja vem vet hur man ska göra..?



Jag känner mig lätt dissad i helgen!
Fast ja, förväntade mig inget egentligen. Det är aldrig bra att göra :P

If I could..

I would give you the world.


orka kommentera med såna där saker och sen inte ens kunna stå för det?


Förstår mig inte på vissa längre, eller ja, det är alldeles för många jag inte förstår mig på.
Och jag orkar inte försöka heller, jag har kämpat nog nu.
Vill dom verkligen ha mig i sina liv får dom ta mig fan ta och visa det, jag är ingen stand-in som man kan ringa kvällen innan.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det finns ingenting kvar här för mig längre.
Och nej, jag skiter fullständigt i att folk kanske tar illa vid sig, men vad gör det mig?
Ingen hör ändå av sig, det funkade så länge jag bodde i stan, då hade jag knappt en lugn stund, men så fort jag satte foten innanför dörren här hemma i hedlunda så vart telefonen tyst.
De enda jag hör från är de som inte bor här utan som bor 80 jäkla mil bort.

Man börjar faktiskt fundera på vilka som är ens riktiga vänner då...

I made it!

Sist jag var i Umeå, alltså för över en månad sen, när jag såg Magnus Betnér, försökte CD visa mig hur jag skulle göra ett poi-trick, han sa hur jag skulle börja och ja, sen typ låta det hända i princip.
Gick ut för ett tag sen för att bara göra nåt annat än att sitta inne, poiade litegrann och testade för att se hur det skulle gå, var ju som ett tag sen jag höll på och lekte lite. Och det gick! det funkade flera gånger dessutom!
Men såklart .. det fick mig att sakna vännerna i Umeå också .. Ska ta mig dit när jag har pengar till det. Efter Sthlm mest troligt, känns inte som jag kommer ta mig råd till det innan.


Jag vill till Sthlm, så jäkla mycket.
Och jag hade gärna åkt ner på månad men då är jag pank innan jag ens kommit ner -.-

long time no see

Ska ut ikväll har jag nu bestämt, ut på promenad, bli paranoid, poia lite, och fota. Nästan allting på börjar på P.
Kanske skickar iväg ett sms eller två till nån speciell. Sen får vi se vad kvällen erbjuder, mest troligt en film och en varm brasa i vardagsrummet, det skulle vara nice.


Jag vill flytta till Borlänge nu, och jag vill vara i Sthlm ännu mer nu.

egoboost ftw!

censurerad säger:
borlänge väntar på en snygg tjej förstår du ;D
Ayashi säger:
haha jasså? har ni sån brist på dom?
censurerad säger:
njaej
censurerad säger:
tjejer finns det gott om
censurerad säger:
men inte sådana där lite bättre ;D
Ayashi säger:
haha okej
Ayashi säger:
och hur vet du att jag är en sån där bättre då?
censurerad säger:
well
censurerad säger:
ibland märks det inte på folk
censurerad säger:
men på vissa är det så tydligt så det praktiskt sett står i pannan ;3
censurerad säger:
och det gör det på dig ;D


Jag vet inte, men än så länge har jag bara fått ett trevligt intryck av Borlänge, jag tror nog jag kommer trivas.
Och dit flyttar jag så snabbt jag kan, less på detta ställe och jag längtar efter nya äventyr, även om de kommer upplevas ensam.

And I'll never be with you

For all those reason I love you my friend. I can't barely count them, I just know that without you. I'm nothing.


Härlig dag idag, sov till ett, hehe nytt rekord, gick ändå och la mig tidigt men sov sämre än jag gjort på länge.
Tänkte plocka upp xboxen och plugga in i TVn här uppe och ha min egna lilla spelhörna, det gick dåligt, försökte äta frukost. Ingen förändring på den fronten, det går fortfarande dåligt (har det iofs gjort sen jag började 6an och bytte skola, men det går bättre när jag ska jobba!) Satte mig här och här har jag suttit sen dess, funderar på mat nu igen, kanske borde fixa till nånting att äta.


Sen den som känner sig alltför ensam, med tid och sånt över och med tillgång till skjuts får gärna komma hit!
Hade gärna tagit mig i kragen och gått de 7 km in till lilla Lycksele för att träffa nån, men för tillfället känns det faktiskt inte lönt. Kan lika gärna sitta här i  min ensamhet och fundera över livet. Tragiskt eller hur?
Dessutom.. Går jag in till stan så måste jag ju gå hem sen, för sovplats lär jag ju inte få iaf med min vanliga tur.

Äh, nu ska jag fortsätta sakna mina älsklingspojkar.
Det var för längesen jag träffade er nu..

Cause today is just one of those days.

Dagen idag?
Blev väckt av min kära syster som undrade om jag kunde mata hästarna. En självklarhet, bor 150 m från stallet, ingen vidare ansträngning att gå dit och se om dom lever. Åkte in med pappa när hans lunch var slut, var hos syster och pratade lite med henne innan det bar iväg upp på skolan en sväng, skulle fläta in dreadsen på Tina, men hon skulle iväg kl.15 så det blir senare ikväll istället.
Umgicks med Alexander och Maria resten av tiden, mest Alexander, Maria skulle ju ha prov och grejer. Tog bussen hem (jag tycker om busschaffisen, behövder varken betala igår eller idag!) och tänkte att det kanske fanns nån kul typ inne på msn. Och si på fan! Det var det.

Nu kommer jag väl sitta här tills pappa har vett om att komma hem så vi kan äta, sen bär det iväg igen, först till syster, ska prata med henne om att flytta grejerna och shit. Sen ringa Maria och höra vart dom är och vad dom gör så man kanske kan få fixa håret på söta Tina idag.


Sen.. det Maria sa idag, det ska vi inte gå in närmare på.. Men jag måste erkänna, tanken har slagit mig.

Han sög på att suga kuk.

Ja Henke har det inte lätt stackarn. Han som bara ville spela nu tändas tusen juleljus på piano..


Dagens bra saker?
* Perversa snuskiga/porriga saker uttalades på estet när jag var där och fifilurade på livet. Jag skrattade så jag slutade andas.
* Lånat en bok av samma författare som skrivit "Låt den rätte komma in" tack vare ett tips från Anna. Boken verkar lovande.
*Fick träffa Maria, Alexander och Tina. Vad skulle jag göra utan de söta människorna? Med dom leker alltid livet!
* Har hämtat igen mina julsaker och en massa andra grejer, fast har en del saker kvar än.. Det ska hämtas så fort det finns plats hos E och J och en släpvagn till förfogande.
Det är nästan exakt 5 veckor tills jag slipper den här hålan för ett tag. Men det hade gärna fått vara januari nu.
* Har fixat till mina dreads som Tina ska låna också. Det gick fortare än jag trodde.
* Fick åka buss gratis, det är konstaterat, det lönar sig att bo i en liten stand och pendla till skolan i några år, tjänade typ 6-7kr x)
* Min älskade Xbox är äntligen hemma, dags att ockupera TVn på övervåningen
Okej.. det var de bra sakerna..

Nu kommer de dåliga.
* En viss människa var i lägenheten....
* Jag blev väckt på helt fel sätt, snacka om usel start på dagen, hade gärna legat kvar i sängen hela dagen tack vare det.
* Måste vänta tills jag får läsa "Låt den rätte komma in" men jag står iaf på kö på den.
* Det är inte januari.
* Jag har ingen söt människa här som jag kan kramas med! Jag har ju abstinens god damnit! >.<



hmm.. dagens slutsats;
Ge mig porr/snuskigheter, lite kramar och mys och sällskap när jag spelar så är jag nöjd kanske om ni har tur, några dagar framöver.

Och sen.. Orka läsa en blogg om man bara mår dåligt av den? Väx upp!

asnice.

1 december, igår var 1 advent. Nu är det fritt fram med julpynt och julmusik.
Och det kan jag lova er, jag ska spela julmusik tills högtalarna på stereon dör.

Nu ska det bli jul!

what to do?

Varför hittar jag alltid killar som inte kan klara sig utan mig?
Jag hatar det. Nästa jäkla kille (OM det nu blir en sån, funderar på att gå från bisexuell till lesbisk, det kanske blir enklare då?) ska banne mig vare självständig, kunna ta hand om sig själv, laga mat, diska, städa, tvätta och INTE vara på mig som en jävla igel om var jag är och vad jag gör.

Förstår mig inte på dom.. Man är tillsammans och man försöker hela tiden få bekräftat att människan faktiskt tycker om en mer än den där jäkla datorn, men nejdå.. ingenting. Men sen sådär två-tre veckor efter det tagit slut då jäklar får man kärleksförklaring på kärleksförklaring.

Kan nån förklara varför jag inte träffat en enda kille hittills som jag varit tillsammans med som kunnat använda hjärnan under förhållandet?!
GAH! >.<


Som sagt.. OM det nu blir nån ny kille i mitt liv ska dom banne mig uppfylla en jäkla massa kriterier för nu är jag less på att måsta ta hand om varenda pojkvän jag haft! Jag är ingens jävla mamma!

*JOBB och fast inkomst. Inga jäkla praktiker, möjligtvis skola..
* Framtidsdrömmar, inget "nej jag kan inte, jag är för dum" Lite ambitioner tack!
* Kunna laga mat, städa, diska, tvätta
* Visa lite jäkla känslor istället för att häva ur sig allt när det är försent.
* Kunna inse att jag har egna intressen och även om de utövas med andra killar så betyder det inte att jag är otrogen.
* Förstå att flera av mina bästa vänner är killar och även om det kanske finns ett förflutet så är det faktiskt ett förflutet och ingenting jävla annat.


Nu... kanske jag fått ur mig en del.. >.<  men jag tror fortfarande på idén om att bli lesbisk. Linn skulle bli glad.. fast iofs. jag är ju redan bisexuell, kanske borde lägga in en stöt?

RSS 2.0