Are we humans or are we dancers?

Nej jag hade inget bättre rubrik denna gång, fast den var iaf bättre än den förra..

Okej hittills har jag lyckats bli av med huvudvärken men mår konstigt ändå, skakar konstant så jag de ska jag försöka bota med mat fast det känns inte som det kommer hjälpa avsevärt mycket.. Aja, bara att testa.
Städat toan har jag också gjort.. Noggrant!
Vilken härlig känsla de kan ge med ett städat badrum.
Jag tror att två och en halv sommar på campingen som städare har satt sina spår ;)
Diskat en del och ska snart ta mig an glasen som ligger i diskhon och väntar.

Kvällens planering är följande
* Diska klart. - borde inte vara så svårt. Jag är ju en bit på väg.
* Baka halloncupcakes! - ja det heter cupcakes, inte muffins, annorlunda recept!
* Ringa syster eller faderskapet. -måste ta reda på vilken tid det gäller imorgon för att fira farfar.
* Tvätta -Det är jag inte ensam om, sötnosen ska hjälpa mig
* Städa -sötnosen ska hjälpa till där också.



en rubrik?

Idag känner jag mig ganska nollställd. Fast det är på en fruktansvärt bra sätt förutom den där huvudvärken jag snart ska skrämma bort med lite magnecyl.

Intervjun igår gick bra hoppas jag, jag svarade på frågorna så gott jag kunde och det kändes iaf bra efteråt.
Följde med syster till veterinären, och lilla sixten har blivit stor. Och han var så mycket lättare att söva än min lilla sötsak.
Satt hos syster och var kattvakt efteråt eftersom hon hade tvättid och skulle ge hästarna lunch och det kändes elakt att lämna den lilla sötsaken ensam med en Curry som skulle vara upp i honom hela tiden.
Så jag tog mig inte hem förrän halv fyra igår.

ja angående intrevjun. Jag behöver inte längre oroa mig för att säga fel saker, det gjorde jag säkert ändå!
MEN jag måste ändå oroa mig till på tisdag, då får jag veta om jag går vidare till nästa steg eller inte.
Jag hoppas att jag får det, Ica känns som att det skulle vara helt okej att jobba på, dessutom är det en erfarenhet som alltid är bra att ha.
Sen att jag är trogen Icakund själv gör ju inte saken sämre, aldrig att jag skulle kunna söka jobb på konsum! x)


Fram med magnecylen så jag kanske får börja känna mig som en människa igen, sen ska jag gå till Nymans, diska och städa undan lite.
Sen i vilken ordning det blir det har jag ingen aning om. Magnecyl först iaf.

glad flicka.

Det verkar lovande mitt lilla jobb, okej det är bara några timmar per dag och kanske nån dag i veckan, men det är bättre än att det är som det är nu då jag bara går hemma och tycker att livet mest är ganska intetsägande tills Patrik kommer hem.
Hon var iallafall jättetrevlig och glad, vi skrattade en del och hon skulle höra av sig när hon pratat med facket och kollat upp om lön och vilka dagar det blir.
Nu citerar jag/härmar/tar efter ruphus och sägar att jag är en "glad skit!"


Imorgon ska jag upp tidigt och göra mig i ordning, plocka med mig mitt CV, min ansökan och min tidrapport och sen ska jag bege mig till arbetsförmedlingen för att gå på intervju med ICA.. Jag hoppas det går bra!
Sen ska jag mest troligt följa med syster yster till veterinären för lilla söta sixten ska bli av med sina bollar.
Annika ska uppsökas på skolan och sen ska tidrapporten lämnas in och sen ska jag gå hem och sätta mig och vänta på att jag ska få pengar!
Fast jag tror jag kan måsta få vänta på dom ett tag.


Det kliar i fingrarna efter en förändring i mitt utseende, en tatuering? (påbyggnad på mina älskade fjärilar måhända?) en piercing? (skulle jag ta ett hål till i örat så lovar jag att jag skulle njuta som ett barn på julafton) färga håret nu när det kanske är nog ljust (då kan jag kyssa alla butiksjobb adjö är jag rädd).
Min vän sa en underlig sak till mig idag, vi hade inte träffats på nästan två månader och hon säger att jag är annorlunda, jag ser äldre ut.
Och faktiskt jag är annorlunda för jag har insett att jag kan inte vara den jag var förut, jag blev överkörd av han jag trodde jag skulle leva med, jag blev en slav istället för en jämlike.
Jag blev utnyttjad av de jag trodde var mina vänner.
Så jag tog steget och tog tag i mitt liv, gjorde slut, bröt med några människor, tog min katt och flyttade hem till mamma och pappa.

Jag kan ärligt säga att det var det bästa jag gjorde under 2008. För jag växte i mig själv och insåg att jag inte längre är beroende av andra för att må bra.

Förut behövde jag ha någon som älskade mig för att må bra, den här gången mådde jag redan bra när jag träffade Patrik.
Det förändrade så mycket.

1 månad

är det idag, den bästa månaden jag någonsin haft, helt underbart!


Och vad ska jag hinna med idag?
Äta nåt nyttigare än kladdkaksbiten jag nu sitter och äter på, duscha, fixa mig i ordning och sen gå till arbetsförmedlingen och se till att jag är där innan kl 13.
Beroende på vad klockan är efter det så får vi se vad som händer, kanske går jag hem och fixar lite här, kanske spelar litegrann, eller så kanske jag går upp på skolan och letar reda på nån att fördriva lite tid med.



nu då? nu ska jag hitta nåt ätbart och sen ska jag hoppa in i duschen,
är lite tveksam till det där att duscha innan jag äter, har dåliga erfarenheter av det.

hej och hå!

Nu ska jag ta tag i det här på riktigt, ikväll ska ansökan skrivas och imorgon ska jag kliva upp tidigt, hälla i mig en kaffekopp, fixa till mig och göra mig klar för att försöka få folk att anställa mig!
Sen ska jag ta tag i körkortet också, det ska jag banne mig ha innan sommaren är här. Gärna långt innan men vi får se hur det går med den saken, dags att börja köra och plugga teori.
Sen ska jag ta mig till en SYV eller nåt liknande så dom kan hjälpa mig kolla upp om utbildningen/arna ja jag har hittat fler jag skulle vilja läsa.


Jag har insett att jag saknar skolbänken faktiskt, okej, det är ganska skönt att slippa de, men jag vill ändå läsa vidare, lära mig nya saker och faktiskt kunna få jobb tack vare en utbildning, för så är det verkligen inte nu.
Jag borde nästan valt hotell och restaurang! HAH!
Fast jag ångrar inte att jag gick estet, det gav minnen för livet och ja, jag lärde mig en hel del. Inte bara inom bild och form utan om människor också.


Dags att fortsätta knåpa ihop CV och ansökan till imorgon.

Imorgon firar jag och världens bästa kille 1 månad, lovely!! <3

vin.

Vin blev det inte så mycket om.. Men däremot blev det en del cider och nu börjar jag nyktra till igen, okej har aldrig varit helt borta men ändå.

Dagen; sovmorgon, kliva upp, duscha, göra sig klar, sätta sig i bilen och sen bar det iväg till umeå.
Var och åt på Eurasia och gott var det, men dyrt, fast man lever bara en gång så jag får väl överleva..
Åkte hem senare och när vi kom hem blev det att öppna vinet och cidrarna.

Nu.. ja nu är jag mest seg iaf, trevligt hade jag och vissa saker gör jag gärna om, andra kan jag nog skippa.

Imorgon bär det av till dorotea och på måndag ska jag luncha med mamsen och systrarna.
Myspys.


och nu då? nu ska jag nog attackera sötnosen.
Han är så söt där han ligger i sängen <3

ändring.

Dagens soundtrack är inte längre Disney's greatest hits 2000,
det är Mary Poppins original soundtrack.
Nostalgi på hög nivå!

dagens CD

Disney's greatest hits 2000

PMS-bitch

Ja, jag vet att jag kan bli det ibland, men oftast så är det faktiskt förståeligt.

t.ex. när vissa människor drar in andra som inte har nåt med saken att göra när man redan kommit överens om saker och ting. VI hade bestämt att jag skulle få bli friskare. Nu fick jag istället anstränga mig en massa och va sjuk några extra dagar för att du inte kan stå vid ditt ord.
Eller när folk klagar på att man bytt lite umgänge och kanske inte umgås så mycket men senare inte försöker göra nåt åt saken, jag har ju sagt att det bara är att höra av sig? Sen när blev det så svårt?
Jag har ju sagt att jag inte hör av mig till folk längre eftersom jag aldrig får nån uppskattning för det, för när jag hör av mig har folk aldrig tid och hör ändå aldrig av sig när dom senare har tid.

Det senaste som gjorde mig till pms-bitch var ändå igår, jävla respektlösa människor som ska göra narr av någon som inte kan försvara sig!
Om ni nu tycker att det var överdrivet med två minnesstunder och en kväll när man fick gå och lägga blommor vid hennes hus så okej, men va fan håll det för er själva. Det finns andra som sörjer.

ja ja, nog med sånt nu..


Över till sötaste Svartlava <3
Kyla här är inte samma sak som i Sthlm söta du, här är luften torr så kylan är inte lika bitande kall som där nere,
Hade du varit här och det varit 20 minus, okej det är kallt, men man överlever faktiskt, men jag måste faktiskt säga att 37 minus var lite väl kallt ;)
Förövrigt så såg jag en tjej igår som påminde om dig, fast du är sötare och bättre på alla sätt, jag saknar dig så jag går i bitar! Vi måste försöka ses snart!

hmm..

Lördagkväll och det verkar som om patrik redan hunnit somna? Klockan är ju inte ens tolv. Får fundera på om jag ska väcka honom eller om han får fortsätta sova, med tanke på hur söt han är när han sover så får han nog fortsätta ett tag till.

Har äntligen efter mycket letande och funderande hit och dit hittat ett tribalmönster jag kan inspireras av till tatueringen Patrik vill att jag ska rita till honom. Och nu har jag t.o.m lyckats få ur honom lite info om hur han vill ha den, det är så mycket enklare att göra nåt när man vet vad människan vill ha, förut hade jag ju ingen aning, nu vet jag arm, tribal, Emiral. MYCKET enklare.

Fick allting gjort i torsdags/fredags också, tvättning fortsatte nämligen på fredag förmiddag, och god damn vad jag ångrade det!
Tog sovmorgon efter att Patrik gått till körskolan så jag låg i sängen till halv 9, tog mig upp klädde på mig, plockade ihop det som skulle in i tvättmaskinen och gjorde misstaget att kolla på termometern. 37 minus!
Kunde inte göra så mycket åt saken, klädde på mig kläder så jag kände mig som en michelingubbe och gick till tvättstugan.
Tänk om man ändå hade en egen tvättmaskin, så mycket enklare livet skulle varit.

Jaja, dags att fundera ut vad jag ska göra nu en stund..
Sen borde man kanske sova?

Hopp och lek :P

31 minus!

Hur jag lyckats överleva att både gå upp till skolan och sen till Lernia det är en gåta men än lever jag och snart ska jag till tvättstugan och slänga in en ny omgång kläder. Och sen ska jag verkligen ta tag i disken som jag glömde bort.
Ska vara snäll men sötnosen jag har och städa upp här lite..

Nu har jag suttit här i nästan en timme och inte fått nåt vettigt gjort, skärpning!

Ja ja, i helgen kommer mamsen hem.
Så nu ska Patrik få bli presenterad ordentligt för hela familjen, pappa har ju redan godkänt honom och det är en riktigt bedrift, förstår inte hur Patrik lyckades få pappa på sin sida men det kommer jag väl aldrig få svar på.
Han är ju faktiskt den första som lyckats, så han kommer jag hålla hårt i!
Patrik alltså, inte pappa!

Nästa helg är redan planerad också, då blir det att åka till Dorotea och jag hoppas det blir lika trevligt som förra gången, fast jag tror jag överlever utan skoterturerna, vill inte ha träningsvärk i en vecka efter.


Dags att kolla tvätten kanske?

Hopp och lek ;)

jao.

Det där med att vända tillbaka dygnet går ju inte riktigt som planerat, fast ja, har inget jobb och ingen skola att måsta kliva upp till..
Men ska ändå upp tidigt imorgon, ska upp på tbg för att hämta papper så jag får lite cash och sen hade jag tänkt städa upp lite och kanske hinna spela en stund innan Moa dyker förbi för att få sina dreads iflätade.


Jag är förövrigt ganska skillad, lyckades bränna mig på ångan den här gången också, så länge jag fixar dreads till mig själv går de bra, men så fort jag gör till nån annan så bränner jag mig eller gör illa mig på nåt annat sätt!


Pojken ligger och sover verkar det som, han är snabb på att somna den söta saken, hinner aldrig med, jag lovar han kan somna på en halv minut från det att han lagt huvudet på kudden till det att han riktigt sover, fast det gör inte så mkt, jag får ändå gosa ner mig bredvid honom.

För första gången i hela mitt liv känns det som om jag hittat rätt, han älskar mig och jag honom, han avgudar min katt och skämmer bort honom och katten njuter som han aldrig njutit tidigare.
Okej, allt har gått fort, men det får det väl göra när allt känns så rätt? ;)

It's all just a bad dream..

Det känns som en hemsk dröm som vi alla snart kommer vakna upp ur.
Du är inte borta, du är bara bortrest, du kommer komma tillbaka, men det är inte så.
En lysande stjärna har slocknat på våran jord, för att tändas på himlavalvet.




Vissa saker kommer man sakna, men jag gjorde ett val och det känns som att det var rätt val.
Jag hoppas det för jag mår bra nu.



But it doesn't meen I won't miss you.

Tänk vad som kan ske..

Nu sitter jag nån helt annanstans än jag brukar sitta, nu sitter jag vid Patriks dator, i lägenheten där jag nu spenderar mestadelen av min tid och tycker att livet är riktigt behagligt.


Kvällen har varit angenäm med trevliga människor, mycket skratt och härliga stunder.
Morgondagens planer är att ge sig ut och fixa hemligheter med Maria och leka med hon, Patrik och Alexander resten av dagen/kvällen.
Och fråga inte varför jag fortfarande är vaken, jag överraskar mig själv, igår vid den här tiden sov jag gott.

På torsdag kommer jag få vara ensam en del av tiden, fast jag ska försöka ta mig upp på skolan och hämta några papper så jag får mig lite pengar.
Har lön att få. Och den behövs!


This is the beginning to something new, something great.

Mao!

Jag är inte fit for fight nånstans!
Kom hem på nyårsafton, kvällen hade kunnat vara bättre om jag fått tillbringa den i dorotea, men det kunde jag inte.
Fick iaf prata med Patrik under tolvslaget och det behövdes. Fick några intressanta sms också, vissa vill jag helst bara glömma men vissa behövde jag. Få tillbaka lite mer tro på mänskligheten..

Nyårsdagen; For till hotellet för att träffa Uffe som fixar ljuset till nyårsrevyn, mådde apa men tänkte att det nog bara var lite huvudvärk, när jag väl kom hem x-antal timmar senare hade mitt ansikte antagit en mer grönvit nyans och det var svårt att få i sig nån man överhuvudtaget. Stoppade i mig värktabletter och sen bodde jag på soffan resten av kvällen, med migrän, illamående och feber (Det även efter värktabletterna, då har ni en aning om hur illa däran jag var). Flyttade mig till en madrass på golvet när det var dags att sova eftersom jag vägrade i sten att gå upp för trappen till mitt rum och sova.
Så sen dess har jag endera legat på soffan eller legat på madrassen på golvet i vardagsrummet och mått pyton, idag har jag gjort stora bedrifter, jag har plockat undan madrassen, burit upp mina sängkläder och bestämt mig för att sova i min egen säng i natt.


Imorgon kommer Patrik tillbaka, jag saknar honom! Han är det bästa jag vet och så fort jag inte är med honom så känns allt tråkigt och ensamt.
Dessutom slipper jag sova själv imorgon, det enda jag kommer ha som är dåligt är mitt samvete eftersom jag säkerligen kommer smitta honom!

Jag längtar iaf <3

RSS 2.0