Grillning

Ja, så slutade nästan dagen idag.

Klev upp i vanlig tid imorse, satte mig vid datorn som självklart skulle börja vara elak med mig. Åt frukost i lugn och ro medans jag väntade på att J skulle vakna till liv. Efter många och men så fick jag upp honom och klagade högljutt på mig dumma dator som jag inte ens kan spela the sims 2 på och diverse annat som gjorde att min morgon inte alls blev som jag ville, så självklart när han sätter sig framför dumburken så funkar den och spinner som en katt. Inga felmeddelande där inte. >.<  Ja, fick ju då igång mitt älskade spel som jag spelat hela dagen till och från.  Pratade en stund med R och när tiden var inne fick vi hit honom så han kunde bjuda på kaffe och kaka, bestämde att grillningen skulle bli av ändå så han gick hem och hämtade diverse saker som skulle med, gick på ica och inhandlade de vi behövde (korv, bröd, ketchup, vad annars?).
Travade iväg i lagom takt upp till tbg och skidstadion och där släppte vi lös R på veden, snart brann en så fin brasa så. Grillade våra korvar, pratade en massa strunt, om minnen och konstiga påhitt.
Gick hem lagom till när Mythbusters började och då passade jag på att ringa och gratta mamsen på hennes födelsedag. Fick tips på saker att ge både henne och systeryster N. Presenten till systeryster E är ju som tur är redan fixad.
Fick sponsring också även fast jag tyckte det kändes elakt att be om pengar på hennes födelsedag, men är man fattig student och halvt flyttat hemifrån får man nästan skylla sig själv.

Satte mig vid sims igen när jag kom hem och sen dess har jag suttit här, vid datorn och spelat detta evighetsspel.
 Men jag har ändå varit duktig, jag diskade faktiskt just innan R kom med kaffet så nu är det bara lite disk kvar, och sånt är alltid trevligt att tänka på.

Nej, nu ska jag nog göra som jag tänkt i ca en timme. Gå och lägga mig.

dreads eller inte dreads

det är frågan. Funderar på att ta ut dom ett tag, fast då måste jag färga om håret för det är fläckigt sen senaste färgningen. Så antagligen måste jag vänta tills den sista så jag får pengar så jag kan springa på ica och inhandla en färgning.

Hmm. har fortfarande inte fixat en tvättid. Tänk så behändigt när man bodde hemma, kunde man tvätta närsomhelst. Borde klä på mig och springa ner och se om det finns nån imorrn eller nåt. Är ju snart slut på lovet och då ska man ju kunna se respektabel ut.

Kanske kommer fara ut och grilla med R och J idag, kan bli mys. Saknar grillkvällarna och nu när det är bra väder så gäller det att passa på.

Näe, nu är det dags att hitta lite kläder och sen fixa lite här hemma.

återupplivad

Nu lever min DeviantArt igen, ska faktiskt försöka vara aktiv där så jag kanske får lite inspiration till bilder, har redan fått lite och jag har bara varit online i några minuter!

Det enda problemet är att jag behöver en modell och en fotograf, modell till mig som jag får exprimentera vilt med, och en fotograf som kan ta bilder jag vill ha på mig x)

Vart hittar man såna säg?


Ja, dagen idag? och dagen igår? Väldigt intressanta dagar, städade hela förmiddagen igår, träffade R, gick ut och åt, gick hem till R och sen bar det iväg med J till akuten för han hade ont i bröstet, visade sig efter en hel del timmars väntan att han hade en pyspunktering på höger lunga, inget jätteallvarligt så vi skickades hem med orden "borde läka på 3-4 dagar här har ni några antiinflammatoriska". Så var den kvällen avverkad. Kanske inte det trevligaste att sitta på akuten hela kvällen och oroa sig för att pojkvännen skulle dö, men tur iallafall att vi nu vet vad det är.

Idag: Vaknade hyffsat tidigt men låg och drog mig, klev upp, gjorde lite frukost, dolade på här hemma, gick ut vid halv 3 och köpte present till E, nu fattas bara mams och N.. SUCK! Gick hem, lagade mat, kände sötsuget komma krypandes och blev sedan sugen på våfflor. Gick till R (som jag övertygat om att våfflor är en bra idé), ick lite vin, så nu är det där suget efter ett vinglas stillat. J kom efter ett tag och sen åt vi våfflor så det stod härliga till. Och nu sitter jag här, trött men inte så less, funderar på livet och känner inspirationen spruta ur öronen.

Gjort två bakgrundsbilder i PS idag också, nöjd med båda :] Hade gärna gjort fler om jag hade haft nån aning om på vad. Nu känner jag mest för att bosätta mig i studion på skolan och fota tills kameran går sönder, har en massa saker jag vill fota men för det behövs det en modell.  Får ragga upp någon lättövertalad när skolan börjat igen, har redan tänkt ut ett offer och jag tror inte hon är så svårtövertalad. Om inte annat får jag muta henne med disney och nyponsoppa.

Idag..

är jag verkligen lat. Vill fortsätta städa men tar mig inte för att börja. Har plockat med tvätten och det iaf så det är fixat och undanstoppat, nu behövber jag bara en tvättid.
Har ett rum kvar att dammsuga, det är lite drygt eftersom det är en massa sladdar överallt. -.-
Förstår inte varför jag inte ställer mig och gör bort disken.. Så mycket disk är det egentligen inte, men men, jag SKA ta tag i det. Idag!

En av kissekatterna dolar runt i min väska för tillfället, mycket sött, den andra håller mig sällskap genom att ligga draperad över ena armstödet på fåtöljen. Näe, nu känner jag lusten komma tillbaka, så nu ska jag passa på att plocka undan lite till och fixa och shit.


Tjingeling!

städa städa

varje fredag och så varje juuul, det tycker jag är kuul .. lalalaaalaaaa. Idag har varit en händelserik dag och jag är bara nöjd med det ^^

Vaknade tidigt, tog mig upp tidigt, ringde till mams så hon kunde hämta mig eftersom jag skulle ut till hedlunda och mätas och dola på om klänningen, fick en trevlig överraskning när jag kom hem, mina balskor hade kommit! provade dem och ena paret satt alldeles utmärkt på mina fötter. Strosade omkring i syster E's första balklänning och tyckte det ar ganska coolt att vi har så lika kroppform.
Hursomhelst. fixade klart med klänningen, gosade lite med Findus som bodde hos mams och paps över påsk. Åkte hem igen, var hemma i ca 5 minuter sen fick vi skjuts av sötaste mams ut till Lyckan. skulle träffa Js mams, bror och hans familj och så. Vi var ute och grillade och senare blev det god middag. Åkte dit vid 2 halv 3 snåret och kom hem vid halv 8 ungefär. R kom på besök med kaffepannan så vi drack lite kaffe och babblade på.
Han gick hem vid halv 10 och jag började städa. Så nu har jag städat toan och hallen, dammsugat nästan hela lägenheten förutom vardagsrummet, sorterat kläderna i smutsigt och rent, vädrat lägenheten och diverse filtar och lakan och nu ska jag bädda sängen och fixa lite mer med tvätten.

Imorrn blir det: diska det som är kvar av disken, dammsuga vardagsrummet och vädra ännu lite mer samt fixa tvättid och lite annat sånt småplock. God damn så skönt att vara ledig och faktiskt känna att jag vill göra nånting. Ska dessutom räkna matte och fixa lite med samhällsen tror jag. Eller så blir det på onsdag då jag inte väntar besök.

Idag har varit en bra dag : ]

nuså..

Nu har jag varit duktig, har jobbat lite med samhällsen, fotat lite och lagt upp fler bilder på min smyckessida. har länk på den om någon vill kika.. om det ens är nån som läser här x)


Nä. Ska fortsätta se Remeber the titans och sen laga mat. Funderar på kyckling, men är inte riktigt säker än.



edit
: Jaha, nu är middagen framflyttad till obestämd tid, J ska göra en heroic i wow först.. så vi får se när det blir middag här. Tänker inte säga emot, för jag vet hur gärna han ville göra en idag.

Jag måste verkligen lära mig html och allt sånt nån dag!
Nån som känner för att dela med sig av lite kunskap? ;)

hmm..

Jag har fortfarande inte insett att jag har lov nu, tycker fortfarande att det bara är en lång helg och att skolan börjar imorrn igen, men se så fel jag har. Lov i en vecka. ska hinna göra läxa, funderar på att börja med den nu faktiskt, städa undan lite, stoppa undan alla rena kläder och tvätta de smutsiga.

Näe, nu ska jag vara duktig.. kanske återkommer senare när jag inte är lika duktig längre.

Hey sickness

Ja! då var det igång igen, förkylningen är tillbaka så nu rinner det ur näsan som ett vattenfall.
Kan iallafall vara glad att jag har ett lov på mig att bli frisk igen, det är mycket bra för jag har verkligen inte råd att vara borta mer från skolan nu. Frånvaron är för hög men är iallafall glad att jag inte ligger efter även fast jag varit borta.

Mamsen kom hem igår, så idag fick jag träffa henne igen, skönt att ha henne hemma, då känns det som det ska, men sen åker hon ner och allt blir så tomt. Åt påskmiddag hemma med mams, paps, Nina och sötnos. Gosade dessutom med en söt katt som tillhör Ewa. Men hon och hennes sambo infann sig inte på middagen, de är uppe i fjälls med hans familj över påsk.

Är bjuden på middag hos sötnos mamma på måndag, alltid trevligt att bli bjuden på mat, matkontot blir inte lika belastat då. Dessutom är det trevligt att träffa henne nu och då, känns inte som man träffar henne så ofta.

Oj! såg just vad klockan är. Borde sova..
Men först.. En muffins! ;)  

Sista dagen

innan lovet, hade en lektion som jag var tvungen att gå på, annars har jag bara städat och städat och städat idag och det värsta är att det inte syns nästan nånting! Kan bero på den enorma klädhögen på sängen som skulle behöva försvinna, men det hade varit så sjukt mycket lättare om jag fått ta hand om kläderna själv istället för att mina kompisar som vill vara snäll städar upp när jag är borta. Nu har de blandat smutstvätt och rent så nu är det nästan lika bra att tvätta allt om igen >.<
Men det ser iallafall lite bättre ut här hemma nu, får ta disken när jag kommer tillbaka från A. J verkar ju ändå aldrig ta tag i den. Även fast han sagt att han ska de, men istället så raidar han eller håller sig sysselsatt med annat.

Nej, nu ska jag till A. Umgås lite med henne och sen försöka leta reda på min svarta sjal som varit borta sen oktober/november.

Tjingeling!  

Happi!

Ja, jag stavade fel med mening!

Fick just veta att två av mina och jespers kompisar har förlovat sig! Är så glad för deras skull!


Och nu är det Hannibal på TV och jag ska äta nybakade muffins^^


Tjingeling!

Paus från verkligheten dag 3

Söndag.
Klev upp tidigt.. tror det var vid 05.30-06.00 för att kunna komma tidigt till kön för signeringen.
Gick till t-banestationen och frågade om närmaste stationen till Fryshuset. Vi alla tre hade tänkt åka dit för att vi alla skulle hitta dit när jag och Moa senare skulle komma efter signeringen. Slutade med att Moa gick för att köa till signeringen och jag och Sara åkte med tunnelbanan för att försöka hitta rätt. Visade sig att han vi frågat om råd hade fel och att den närmaste han sagt i själva verket inte alls var närmaste så vi förlorade lite tid på att gå i nästan två kilometer istället för mindre än en, som det var från den stationen som låg närmare. Vi hittade till slut dit iallafall och jag gick för att hitta ingången till stationen. Under den tiden så ringde Moa och berättade att hon irrat runt och inte vetat vart hon skulle så efter ungefär en timme så var hon tillbaka på ruta ett., irrade omkring i en kvar innan jag ens förstod hur man skulle gå för att gå in. Tog mig till gamla stan där Moa äntligen hittat rät, nu återstod bara åtskilliga timmars köande och frysande. vid 09.10 kom Moas kompis Sara från uppsala så vi fick äntligen gå och köpa frukost. Inte så mycket hände sen under dagen, vi satt och stod och försökte fördriva tiden. Vid 13.30 så hade jag och Sebbe stämt träff så jag gick iväg för att träffa honom, gick omkring och pratade om allt möjligt i ungefär en timme, när timmen gått så gick vi tillbaka, sa hejdå till honom, och letade reda på Moa och Sara, då hade dessutom Verre och Chelle dykt upp från Halmstad och kön hade börjat trycka på, stod där och trycktes hit och dit men tillslut kom jag in och fick träffa An Café, allt är dimmigt där,  skakade hand med dem och sen var det bara att gå ut bakvägen hoppas att de andra skulle komma snart. När vi alla fått våra autografer gick vi till centralen, tom t-banan till vandrarhemmet för att lämna Verre och Chelles packning och sen bar det iväg till Fryshuset för att stå i ännu en kö. Tog oss in där efter mycket tryckandes hit och dit (igen). Kom in, köpte en tour-tröja och sen gick vi in i rummet där spelningen skulle va och GOD DAMN va bra de var !! Helt underbara och spralliga, dregglade lite extra över Kanon och MIku var lika söt som alltid! När konserten var slut så rörde vi oss tillbaka, sa hejdå till Sara som skulle hem till Uppsala och sen åkte vi till vandrarhemmet och sov. Klev upp vid 7-tiden för att åka med t-banan in till centralen för att åka med bussen hem. Seg bussresa och sen vid 10-tiden var man hemma i lilla Lycksele igen.  Kan nog sammanfatta hela helgen med ett enda ord: UNDERBAR! <3 

Paus från verkligheten dag 2

Vaknade till på lördagen och upptäckte att mina rumskompisar tog sig hem säkert under natten, snälla som de var så var de tysta och lugna när de kom hem så jag vaknade inte. Bestämde mig för att fortsätta sova tills de checkat ut så behövde jag inte ligga kvar i sängen vaken för att inte vara i vägen när de skulle packa ihop sina saker. Vaknade 10.20 och klädde på mig och gjorde mig i ordning för att åka in till centralen och möta upp HD-människorna 11.30. Tog mig iväg vid 11 och tyckte jag var i så pass god tid att jag nog skulle kunna hinna med en kaffe på pressbyrån. Men tji fick jag! gick upp på fel ställe så jag virrade omkring ett bra tag innan jag kom upp på rätt ställe, och då hittade jag äntligen rätt och kom bara 5 minuter sent. Tänk så det kan gå när en liten lantlolla ska hitta själv i den stora huvudstaden. I detta förvirrade tillstånd så pep det även till i fickan, Svartlava "kommer inte komma förrän 11.50, kan du säga till de andra så ni väntar på mig". Så där kom jag gående alldeles själv. Tur iaf att Lina/Catcall/CC hade en bra frisyr som var lätt att känna igen och att Dokkis är så söt att man ser henne på långt avstånd även fast hon är lite kort.  Väntade på de andra, fick veta att även Maddis skulle bli lite sen, Svartlava och Maddis anlände till slut och vi började gå, funderade på vart vi skulle fika och till slut gick vi till gamla stan, hittade ett mysigt ställe som rymde oss precis, kaffe och glass är en oslagbar kombination, och Svartlava beställde den godaste varma chokladen jag smakat, det var som smält chokladsås! Efter att vi tagit upp nog mycket tid och plats där gick vi på en second hand butik, träffade Maddis Björn och några andra björnar som hängde i en park och sen var det dags för alla att skiljas åt, vi åkte till centralen och sen blev det några kramar och sen var träffen slut tyvärr. Jag och Svartlava fortsatte umgås ett tag, och jag tror vi spenderade en timme bara på H&M, hon köpte bl.a. en söt liten plånbok med en ännu sötare gubbe på och jag köpte en väska och en prickig plånbok helt i min smak. Gick på Åhléns men det var inte lika intressant som H&M. Gick omkring litegrann sen var det dags för henne att åka hem och kurera sig och för mig att ta mig till centralen och bussarna för att möta Moa och Sara som skulle komma 18.15. 17.59  fick jag sms från Moa om att de var framme och sen var det bara att guida dem till vandarhemmet.  Vi satt där en stund och sen åkte vi till gamla stan för att leta reda på Sound Pollution dit vi skulle dagen efter. Åkte tillbaka till vandrarhemmet och sen var det mest bara att krypa till sängs eftersom vi skulle upp tidigt och köa dagen efter.

Hey, another list: Vem är du i Harry Potter?

HARRY
[x] Du har ett synligt ärr i ansiktet (under hakan)
[ ] Du har glasögon
[ ] Du är väldigt populär
[ ] Du har två kompisar som du ALLTID är med
[ ] Din mamma och pappa är döda
[ ] Du är ganska bra "kompis" med din rektor
[ ] Du är väldigt modig
Antal kryss: 1

RON
[ ] Du har haft en råtta
[ ] Du har rött hår
[ ] Du är dödligt rädd för spindlar
[/] Du klassas som en fegis (ibland av mig själv)
[ ] Du har många syskon
[x] Du har ett väldigt klumpigt husdjur
[x] Du älskar mat och godis (mat ja!)
Antal kryss: 2,5

HERMIONE
[ ] Du är väldigt smart
[x] Du har en katt
[ ] Du älskar skolan och läxor
[/] En av dina bästa vänner är nästan känd
[/] Du har stort, lockigt hår (Stort: Vid tupering eller dreads, ja. Lockigt: om det ändå vore de, spikrakt -.-)
[ ] Du hatar att dina kompisar vill ha din hjälp med läxor
[x] Du ogillar mobbing och mobbare
Antal kryss: 3

DRACO

[/] Du är självsäker och tror du är bäst
[ ] Du hatar någon för att denne tar all uppmärksamhet
[/] Du är rentav elak
[/] Du är blondin (mörkblond naturligt, men har varit fejkat vitblond)
[ ] Du hatar mugglare
[ ] Du tycker att renblodiga är mer värda än andra
[ ] Du är väldigt lik din pappa
Antal kryss: 1.5

SNAPE
[x] Du klär dig i svart (helst)
[ ] Du bär på en stor hemlighet
[ ] Du har svart hår (Men det är urblekt)
[ ] Många hatar dig, men de känner dig knappt
[ ] Du kallas sur
[x] Du har blivit mobbad
[ ] En av dina närmsta har dött
Antal kryss: 2

LUNA
[ ] Din mamma är död
[x] Du kallas konstig och stollig (kallas konstig av min mamma)
[/] Du har en väldigt egen personlighet
[x] Du är mycket intresserad av magiska vidunder
[ ] Du är ensambarn
[ ] Du bor ensam med din pappa
[/] Det pratas illa om dig, men du bryr dig inte (Om det gör det så bryr jag mig inte)
Antal kryss: 3

NEVILLE
[ ] Dina föräldrar är på menatlsjukhus och minns dig inte
[ ] Du bor med din farmor
[ ] Du är klumpig och inte så smart
[ ] Du är allmänt dum, men kan allt om en grej
[ ] Du är försiktig av dig
[x] Du har ett fåtal riktiga vänner, men de bästa
[ ] Du har/har haft en padda
Antal kryss: 1

Resultat:
Jag blev visst Luna/Hermione ;P

Paus från verkligheten dag 1

Ja det kan vi lugnt kalla det, min resa till Sthlm.

Var vaken hela natten i torsdags för att vara säker på att jag skulle ta mig med bussen som gick 05.45 till Umeå i fredags. Sötnosen följde mig till busstationen och det kändes konstigt att veta att det här var längsta tiden jag skulle vara ifrån honom sen i höstas.
Hursomhelst, bussen rullade mot Umeå och jag fick mig lite sömn på bussen, kanske 1,5 timmar ungefär,
anlände i Umeå ungefär 07.35, 10 minuter tidigare än planerat, satte mig och väntade på att bussen till Sthlm skulle komma, vilket blev en väldigt lång väntan eftersom bussen avgick inte förrän 08.20.
Bussresan var okej, långsam, ensam, men helt okej. Sov inte så mycket som jag velat kanske 4 timmar sammanlagt, så det blev en del vakna timmar. Men eftersom det kan bli ganska tråkigt om jag skriver exakt vad som hände på bussen så tänker hoppa direkt till 18.15 då jag kom fram till centralen i Sthlm.
Blev lite orolig när jag inte visste hur jag skulle kunna hitta Lava, men jag hade inte lika mycket panik som förra gången och jag hittade henne till slut vid spottkoppen. As usual är jag blind så jag hade tur att någon av oss använde ögonen så vi hittade varandra.
köpte mig en remsa sen bar det iväg med tunnelbanan för att försöka leta reda på vandrarhemmet jag skulle bo på.
Hittade det snabbare än väntat, vi lyckades gå upp på fel ställe så vi gick världens omväg istället för att gå upp på rätt ställe, som låg kanske högst 400 meter ifrån vandrarhemmet.
Lämnade mina saker, upptäckte att jag skulle dela rum med 3 främlingar, åkte tillbaka till t-centralen och gick och åt på en sushibar, andra gången jag äter det, och den här gången uppskattade jag det betydligt mer!
Strosade omkring ett tag och sen var det dags att skiljas åt, Lava skulle hem till sig och jag skulle till vandrarhemmet för att sova. Hoppades att de tre främlingarna inte skulle vara där utan att jag skulle få kunna sova innan de kom hem, självklart med min tur så satt det en stor hög med killar just utanför dörren och mina tre tyska rumskompisar var inne på rummet.
Efter en stund gick de ut, jag gissar att de skulle ut eftersom de satt och granskade en karta ganska länge och sen reste sig upp, sa good bye och gick ut. Somnade efter många om och men tack vare killarna utanför dörren som var allt annat än tystlåtna.
Och sen var den dagen slut.

Åhå.

Nu ska jag vara som alla andra igen med dessa listor.



1. Vad är klockan: 00.05
2. Vilket namn står på din legitimation?: Mitt riktiga?
3. Smeknamn: Ayashi, Grodan, sötbarn m.m
4. Vad heter dina föräldrar: Mamsen och Papsen.
5. Antal ljus på din senaste tårta: arton.
6. Skor: Dc eller converse
7. Hårfärg: brunrödlilaisch
8. Favoritfärger: Röd och grön svart och vit.
9. Piericing: inte nog många iaf
10. Tatuering(ar): later maybe

11. Födelseort: Lycksele
12. Bostadsort: Lycksele  
13. Nuvarande bostad: lägenhet/villa (pojkvän/ päron)
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i någon annan världsdel: Kan jag inte minnas.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, vill inte vara med om en heller
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra
18. Kaffe eller glass: varför inte kombinera?
19. Snuttefilt eller kramdjur: kramdjur all the way

20. Salladsdressing: kan vara gott ibland.
21. Färg på strumporna: Spelar ingen roll
22. Lyckotal: lyckotal?
23. Favoritfilm: Boondock Saints
24. Favoritcitat ur en film: "I'll see you in another life, when we are both cats!"
25. Bästa semestern: lugn med nära och kära
26. Favoritmat: Mamsens mat
27. Bästa veckodagen:  fredag.
28. Senaste låt du lyssnat på: Ayumi Hamasaki - Wishing
29. Tandtråd: ja, tack!
30. Favorit TV-program: inget för tillfället.

31. Favoritrestaurang: ungefär varenda en där det finns asiatisk mat
32. Favoritfågel: hmm.. ninjafåglar (blåmesar för obildade)
33. Tycker inte om: De flesta nuförtiden, hela världen är knäpp atm
34. Sport att titta på: Handboll
35. Snabbmatsrestaurang: Same shit, different name, men alldeles för gärna frasses
36. Senaste inköp: tre äpplen, en marabou chokladkaka, pistagenötter och en påse tuggummi.
37. Favoritdricka: Vatten med isbiter
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: naturvita typ
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen, har inte börjat med det än.

40. Vem/var är du om 10 år: Den som lever får se.
41. Vem fick du senast e-mail från: Något random reklamutskick
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Det är preskiberat
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Min mamma har sagt att man inte ska handla på kredit.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Skriver listor, ser film, läser, försöker göra nåt.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: ursäkta?
46. Vän som bor längst från dig: Antagligen en msnkontakt på Nya Zeland
47. Vad retar du dig på: Ovisshet och dryga människor
48. Det bästa du vet: När jag är nöjd, mätt och glad och ostressad
49. Läggdags: Beror helt på dag osv

50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Svara?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Se ovan
52. Vad är klockan: 00.16
53. Favorit Beatle: Lennon
54. Favoritspel: har inget.
55. Favoritfilmmusik: Bra musik
56. Skostorlek: 39 (intressesmurfarna hoppar)
57. Syskon: Två styckna, tvillingar. (jag vet, jätte exotiskt)
58. Favoritpålägg: beror på dag och humör
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få pengarna? Bröstcancerfonden

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: passion
61. Bästa bok du läst: bra fråga. nästa tack
62. Är du Internetberoende: Första stadiet: förnekelse
63. Favoritdjur: Katt
64. Gillar du snö: Ja, när det inte är för mycket.
65. Favoritglass: choklad i alla dess former
66. När köpte du något åt dig själv sist: I dag
67. Är du långsint: I vissa fall, men jag jobbar på det.
68. Favoritgrupp/artist: hmm..
69. Vilka är dina bästa egenskaper: Jag är jag.

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Vaka hela natten.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Vilken fråga
72. Vad brukar du göra på sommaren: jobba häcken av mig på campingen.
73. Mest intressanta stad du varit i: Stockholm, eller kanske Barcelona.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Katt, tänk att få sova så många timmar om dygnet
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: att alla är unika på sitt sätt.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: och även nuvarande: Jesper.
77. Favoritgodis: Choklad (se favoritglass)
78. Spelar du nåt instrument: Nej, har försökt mig på både tvärflöjt och gitarr, misslyckades båda gångerna.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Simning

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Morfar.
81. Vilken film såg du på bio senast: Jag tror det var 5e harry potter filmen. kanske?
82. Senaste nerladdade låt: Hmm.. phantom of the opera
83. Senaste konserten: Den kommer på söndag, An Café.
84: Bästa känslan: Kärlek!
85. Samlar du på något: Ja
86. I sånt fall, vad: minnen
87. Är du feminist: Kan jag inte påstå. Men jämnställdhet är ändå bra.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: en flöjt.
89. Favoritskiva: har ingen för tillfället.

90. Bästa kompisar: Några som jag hoppas vet vilka de är.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar digdet var en bra fråga.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Ingenting just nu
93. Favoritlåt: Ingen atm
94. Har du en mobiltelefon: Ja
95. Vad är det vackraste som finns: finns många vackra saker
96. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Irland tror jag.
97. Vad är klockan nu när du är klar: 00.26


Den som vill kan ju svara på det här :P  

Here we go.

Det här ska bli intressant, ska försöka mig på att blogga, har absolut ingen aning om hur det kommer gå eller om jag ens kommer att ha någon som läser här, men den som lever får se.


Sen när jag har tid, ork och lust, så ska jag göra utseendet mer personligt, men nu får det ser ut som det gör, det är iallafall grönt.. Och det är väl det som räknas?


Sitter och fördriver tiden nu, ska vaka hela natten för att vara säker på att jag tar mig till bussen imorgon.
Imorgon bär det iväg, då åker jag till sthlm för några dagar, känns konstigt att det är nu, när jag sett fram emot det så länge. Konstig känsla det här. skumt.


Signing 0ut.

RSS 2.0