Sunday morning wake up

Blev inte mycket sömn i natt inte, dåsade till vid två, vaknade av ett sms halv tre och efter det kunde jag inte sova.
Lyckades somna vid sex-tiden imorse, och var vaken igen vid elva.
Klev upp och gick ut på promenad med Cissi kl ett och nu sitter jag och fryser, tänkte försöka stoppa i mig nåt att äta och sen vira in mig i en hög filtar och sätta mig och plugga.

Sen vet jag inte vad jag ska göra, har fortfarande inte sett pirates som jag sagt i en veckas tid. Blir kanske ikväll om jag orkar. Dags att ta tag i den här dagen kanske? Lunch och sen plugg.


Hade gärna haft M här, men jag orkar inte tjata längre, vill han vara med mig får han höra av sig, jag känner mig mest efterhängsen för tillfället.


Gårdagkvällen; flätade in dreadsen så jag var klar med de klockan åtta, mötte upp med P och vi gick till S, P fixade middag och sen satt vi och snackade skit i flera timmar, många skratt och galen humor, jag behövde den kvällen och jag behövde kramen jag fick av P. Så trots att jag saknar mina vänner hemma i norr så känns det bättre nu när Mean Girls är återförenade.

Näe, dags för lunch.

Lördag

Ska ta tag i mitt projekt snart hade jag tänkt, behöver bara en snabb sväng på hemköp sen kan jag sätta igång.
Ska försöka få lite skolarbete gjort, sen får vi se. Var egentligen tänkt att jag skulle följa med M till E, men jag är inte så sugen och S och P hade visst tänkt att vi kunde träffas, vi får se, var längesen jag träffade dom nu.

Ja ja, dags att klä på mig.

en liten tanke.

Jag är kass på att ringa människor, kass på att höra av mig överhuvudtaget, tror det beror mest på att jag alltid varit en ensamvarg,  jag är inte mycket för att umgås med människor egentligen, jag trivs att vara ensam så länge jag väljer det, men det medför att jag verkligen är kass på att höra av mig,
jag saknar min familj en del nu, ganska mycket, våra middagar eller bara umgås med dom.
Jag saknar farmor och farfar också, speciellt farmor, eller ja, jag är mer orolig för henne och jag skulle verkligen vilja prata med henne om allt möjligt, men jag vet inte vad jag ska säga om jag skulle ringa. Så jag tänkte göra nåt som inte är det vanligaste längre, jag tänkte skriva ett vanligt hederligt handskrivet brev. Det har jag tänkt, nu ska jag bara försöka fundera ut vad jag vill ha ur mig.


Har varit vaken i över två timmar nu, hunnit varit ute på en timmes promenad men fortfarande inte hunnit äta, tänkte slänga ihop nåt till brunch sen. Efter det ska jag sätta igång och städa, sen ska hela lägenheten städas så jag kan känna mig nöjd med mig själv. Ska sätta igång en maskin med tvätt nu tänkte jag, ska tvätta lakan och shit.

Sen vad som händer ikväll har jag ingen aning om. M skulle komma hit, eller så skulle vi ut och äta. Vi får se vad som händer..



Jag har blivit sugen på att gå på bio.. Jag har bara ingen aning om vad som går på bio nu. Och jag känner mig för snål ändå, vilket i-landsproblem.

James Blunt

= mys i badkaret med en lagom lättläst bok. Och helt plötsligt känns livet lite lite bättre.


nu då?
har inte ätit sen lunch, var hungrig när jag skulle hem men det gick över, sen efter promenaden så har hungern inte infunnit sig.. Är fortfarande inte hungrig egentligen men skulle väl vara bra att få i sig nåt, frågan är bara vad.
mer vet jag inte, ska fixa projektet också, fast det kommer gå på kanske 10 min och sen är jag sysslolös igen.

Kanske skulle sett pirates ändå även om jag inte direkt är pepp på att se film själv.

Eller så kan jag helt enkelt gå och lägga mig..

Follow trough

So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say





Jag har ingen lust att träffa någon längre, känner inte ens för att försöka hitta nån att hitta på nåt
med i helgen. Kan lika gärna stanna hemma och göra ingenting.
Blir ju ändå aldrig som jag tror..

torsdag

Dagen idag: Mensvärk of doom, huvudvärk efter en väldigt intensiv föreläsning om Congo. Promenad med Cissi och ett uthämtat paket.

Trots att jag helst velat lägga mig och sovit nu så har det varit en okej dag, har haft ganska trevligt faktiskt..
Men nu, nu har jag tänkt ta hand om mig själv, ner i badet och få upp värmen, äta nåt, mysa med kisse och se pirates 1 tror jag. Var längesen jag såg den och har inget bättre för mig..

Den här kvällen känns som den kommer bli händelselös.

Imorgon ska jag iaf ta tag i en del saker, ska ut och gå med Cissi igen, sen ska jag städa lägenheten och tvätta. Städningen har jag skjutit upp nog länge.
Dags att börja tappa upp badet.

oväntat besök

M kom förbi, han hade tydligen inte alls tänkt dra ut ikväll utan hade visst tänkt va med mig, han insåg bara inte att man inte ska jävlas med mig om såna saker när mina hormoner dansar tango på mina nerver. Usch, känner mig som ett nervvrak ibland.


Men nu ska jag ta det lugnt, fixa lite fika och försöka få lite el gjord, ligger efter tack vare att jag var sängliggandes förra veckan. Men jag börjar komma ikapp iaf.

Imorgon ska jag fortsätta på mitt lite nyttigare liv hade jag tänkt, börjar kl 11 och när det är klart hade jag tänkt mig ut på promenad igen, hoppas det är bättre väder än idag för annars blir det inte kul.

Shopping

Tänkte bara visa mitt senaste inköp!


En tavla som jag köpt av Lisa Olai, en söt flicka med en enligt mig läcker stil.
Den här har jag köpt! Underbar heter den.


För att se mer av vad hon gjort/gör gå in på http://lisaolai.se


hmm..

Eftersom jag blev helt opepp på den här kvällen så ska jag försöka göra det bästa av situationen trots att min kropp värker.

* Diska det lilla som är kvar
* Ta ett bad
* Läsa en bok samtidigt
* Mysa ner mig i soffan med kisse och se en film eller om de går nåt bra program på tv.


Imorgon när jag går till skolan ska jag va duktig och sätta igång en tvättmaskin.
Har en del lakan och shit som behöver tvättas.


Näe, dags att ta tag i kvällen.

Där

precis DÄR tog mitt goda humör slut.

så nu känner jag mest för att slå någon hårt.


M vill ha med mig ut, tack vare de där så är jag ganska opepp på allt överhuvudtaget, känner för att gå och dra täcket över huvudet och stanna där tills jag måste på föreläsningen imorgon.

Börjar iaf inte förrän elva så jag har sovmorgon, ska försöka göra nåt vettigt nu, frågan är bara vad...


Kvällen känns ganska förstörd nu iaf.

end of day three

eller ja kanske inte slutet.
Men skoldagen är slut iaf, jag skulle egentligen behöva handla, mitt kylskåp känns tomt, och jag är sjukt sugen på hamburgare.
Men jag orkar inte riktigt gräva fram cykeln från snöhögen den bor i för tillfället och jag orkar inte gå till Ica för att handla trots att det är billigare och där får jag poäng, Icakort = vuxenpoäng!

Så det blir en tripp till hemköp as usual när jag panikhandlar,
ska bara skriva en shoppinglista så jag får med mig det jag behöver.

Sen när lunchen är fixad blir det film och sen el.
Ska försöka ta igen allt jag missat och jag tror det kan gå ganska bra, känns som det iaf, jag är inte helt blåst tydligen.
Och en sak till, jag klarade datatentan! Jag skrek rakt ut och det hade jag all rätt till enligt mig själv.

Kisse ligger som vanligt i mitt knä så han får jag flytta på innan jag kan ta mig iväg och handla.

tjingeling

tio i elva

Världens roligaste rukriker.. right?

har diskat undan en del av berget som hunnit växa till sig efter min vecka av sängliggandes, första gången på över en vecka som jag faktiskt haft ork, hade ju nog att gå till skolan igår, men sen tog det tvärstopp.
Jag missade iofs första lektionen, men efter det har jag pluggat el, diskat, gått en promenad på nästan en timme med Cissi, duschat och fixat middag.

Nu ser jag nån gammal film med Julia Roberts som går på trean och den verkar rätt okej, handlar om kvinnomisshandel, får mig att tänka på saker i det förflutna, saker som jag alltid kommer bära med mig som jag inte vill kännas vid längre, men som är en del av den jag är.

Kisse ligger i mitt knä som vanligt, det börjar bli en vana nu, jag tror han tycker det är mysigt, haha ja varför skulle han annars ligga där jämnt?

ett litet steg

mot en lite hälsosammare vardag. En timmes promenad med Cissi avklarad, ska snart hoppa in i duschen och sen äta lite.

Ska försöka ta mig ut och gå oftare, hade varit praktiskt med en hund av den anledningen, men eftersom jag är allt annat än en hundmänniska och att jag faktiskt redan har en katt så får det vara.
Dessutom har jag inte tid med en hund och vill inte ha nån heller.

Näe, dags att hoppa in i duschen, sen återstår frågan, vad ska jag äta ikväll?

måndag kväll

Numbers på TV, några inlämnade skoluppgifter, lite städad lägenhet (har plockat undan en del) Så nu känns det bättre, har virat in mig i min fleece morgonrock och tagit på mig ett par tofflor så nu har jag fått upp värmen litegrann, tänkte göra lite varm choklad och mysa i soffan en stund och sen gå och lägga mig och försöka sova.
Med tanke på de tre timmar sömn jag fick igårnatt så har jag kanske en liten chans att somna tidigare ikväll.
Imorgon är det skola igen och jag räknar med att jag ska orka dit, gjorde ju det idag men jag fick ju betala priset när jag kom hem.. Men nu känns det lite bättre iaf, förutom att huvudvärken är tillbaka ännu en gång.


Näe, dags att vara lite onyttig, sen väntar sängen!

monday

Jag sitter invirad i en fleecefilt och fryser så jag skakar.
Borde äta middag, men vad ska jag äta? dessutom är jag sugen på sockerkaka, och jag tror jag har grejer till det, jag får undersöka saken senare.
Mat får vara första prioritet idag.

Sen då? M är fortfarande sjuk men han skulle komma förbi med min dammsugare som han lånat.
Funderar på att tända värmeljus i hela lägenheten så kanske det blir lite varmare, det är här ju galet kallt.

Sitter och ser på scrubs och funderar på mat.
jag kommer inte fram till nånting..

why oh why?

Varför kan jag inte sova på nätterna?!
somnade först vid halv 4-4 inatt, och då gjorde jag inget annat än att försöka sova. jag vill kunna somna i normal tid men det går inte, tog mig iaf upp imorse, så nu är jag nyduschad, känner mig nästan som en människa, har liiite feber och ska snart sminka mig och äta lite frukost.
Och klockan är inte ens halv nio. Jag börjar inte förrän tio, så jag känner mig duktig, men då ställde jag klockan på kvart i sju också för säkerhetsskull.
Dock är jag trött som ett as även om jag känner mig hyffsat pigg, hyffsat pigg i huvudet men kroppen är trött..


El, ska bli intressant och se, fick höra att vi hade en spännande lärare så vi får se hur det går.

Ny design

Sådär ja, efter många om och men så har jag en ny design, hade tänkt byta till en annan bild men den får stanna, det var en bra kväll när den togs, jag behöver minnen från bra kvällar nu.


En dusch, lite glass och en bra film så kanske jag kan avrunda den här kvällen tidigare är 5 på morgonen, kunde inte sova inatt heller.. Men men sånt är livet, ska iaf ta mig på skolan imorgon.


Huvudvärken gör sig påmind och ja, filmen på tv är snart slut.
Kisse ligger och sover och jag är opepp som vanligt.

Ny design?

Nu är jag less på den här designen.. Jag vet bara inte vad jag ska göra för ny.
Vi lär ju märka hur den ser ut sen om jag kommer nån vart med det här.

Eftersom

... jag inte har nåt bättre för mig och jag hittade den här texten som faktiskt är delvis sann.. (ganska mycket sosm kan stämma faktiskt) Så tänkte jag lägga upp den här så kanske jag inte tappar bort den.


-tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.

-tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.

-tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.

-när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något

-tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.

-skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.

-när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma".

-tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker,  ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.

-skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.

-vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.

-använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.

-tycker du om henne påminner du henne om det ofta.

-påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.

-tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert

nu då?

En lördagkväll, snart slår klockan 20.00 och jag har inga planer, kan äta glass och se på film, eller läsa, kanske äta en frukt eller ta ett bad.
M är fortfarande sjuk så han får inte komma hit hur mycket han än vill, jag tänker inte bli sjuk, även om jag säkert redan blivit smittad om det nu är det.

Så vad ska man göra ikväll? Jag har ingen aning och det sucks..

Ja ja, kanske ska ta ett äpple och göra nåt vettigt av det här?

hoho

spännande spännande, nu sitter jag på mitt alldeles egna internet som inte alls är mitt.
Tillhör mams men jag har fått det, eller ja, fått överta det iaf.
Nu kan jag lämna tillbaka det andra mobila bredbandet jag lånat.
Det här är dessutom mycket bättre, mahahaha.



Idag är jag lat, vaknade tidigt, somnade om och sov till tolv och låg kvar i sängen och läste till kvart i tre, då fick jag ångest över att dagen är försvunnen men jag har fortfarande inte klätt på mig, jag satte mig och såg på tv och åt lunch istället och fixade internet.


M har magsjuka, så nu ska jag försöka isolera mig från honom, trots att han är övertygad om att han blir frisk om han vilar till ikväll. Han är övertygad inte jag. Huvva.

Ni minns

de här Mina vänner-bäckerna man hade när man var liten?
Det finns en tjej som gjort en digital version av det hela, jag gjorde den.

Kan ju ni också göra, HÄR finns den :)


(klicka för förstoring)

fredagsmys?

Blev inte mycket sånt ikväll inte.

Mina värmeljus har brunnit ut, filmerna är slut (jag såg dom ändå inte så jag vet inte varför jag nämner dom) nu kan jag välja mellan NCIS eller Glee, valet är nästan självklart, NCIS, har aldrig sett Glee, klockan är snart ett och jag har kommit fram till att jag aldrig mer kommer köpa hemköps mimosasallad.

Funderar på vad jag ska göra härnäst, har inget att göra, tänker inte sätta mig och anstränga hjärnan mer och töjningen måste få vila lite.
Tänker inte börja fippla med internet jag fick av mams för jag kommer bara bli arg om det inte funkar på en gång och jag behöver nog mams assistans. Hah! det trodde jag aldrig jag skulle säga, att jag behöver min kära mams assistans, inget ont om henne, men hon och teknik, hon visste inte vilket abonemang hon har på det mobila bredbandet som jag nu tagit över, men icket desto mindre är hon söt.

Läste himmel unt pannkakas blogg, har fått upp ögonen för den tack vare Rävvie, söt tjej, båda faktiskt, Rävvie vet jag for a fact att hon är söt. Hur som helst, hon hade en länk till en annan bloggerskas youtube, där bloggerskan i fråga sjunger, det enda jag tänkte var "sådär mycket självdistans har inte ens jag" och jag kan göra många konstiga saker när folk säger att jag inte vågar.

Kisse har lagt sig till rätta i mitt knä igen, jag sitter i skräddarställning vid datorn och han ligger i mitt knä, så har det varit hela kvällen föruom då han har envisats med att ligga på mina papper från skolan. Snäll kisse.

bloggkrig

på gång eller?
Det började med att en skvallerblogg skrev om Foki, om hennes "perfekta" hy och påstod att hon photshoppade sina bilder, jag håller med, jag tror de flesta stora bloggarna gör det så varför skulle hon vara annorlunda?
Som förklaring till följande stycke så läser jag massor med bloggar när jag är uttråkad och när man varit sängliggandes i en vecka så läser man vad som helst som uppdaterar tillräckligt ofta. Därför har jag trillat in på den ena och den andra bloggen, FS (skvallerbloggen) följer jag sen jag fick upp ögonen för den, skvallertanten i mig har vaknat igen. Hur som helst, två andra stora bloggar har nu också fått för sig att attackera Foki och hennes hy.. Why?
Har bloggvärlden varit för lugn senaste tiden så de måste starta ett nytt bloggkrig, vi får se vad framtiden har att utvisa.


Förövrigt så förstår jag mig inte på en av dessa, hon är galen, trycker in diverse saker i läpparna, nu ska hon trycka in silikon i tuttarna och hon klagar på folk som köper lösnaglar på Åhléns, hon vissade sen bild på sina händer och GOD DAMN! jag trodde hon skämtade, ser ut som en 55+ tants hand, benig och naglarna såg verkligen inte speciellt "naturliga" ut som hon påstod de gjorde för att hon gick till en nagelsalong och fick manikyr, huvva, jag ryser av blotta tanken.

Näe, tacka vet jag Rödräv!

Fredagsmys

Eller så inte, ska ta tag i saker som behöver göras, iaf i någon timme så jag tar mig nånstans med de där grejerna.

Sen ska nog disken försvinna, diskberget är inte ens i närheten så stort som det var tidigare i veckan, men kan vara bra att hålla undan.


And by the way!
jag fick mina saker från barbarella idag! Så nu har jag ny töjning i örat (8 mm) och ny stav i tungan. Träpluggen var lika fin i verkligheten så jag är riktigt nöjd, och att det gick så pass fort gjorde ju inte saken sämre, fick besked igår att beställningen var skickad, idag fick jag det i brevlådan.
Så ikväll ska örat töjas upp till 8 mm.

Mer då? borde kanske äta?
Frukosten bestod av två frukter, funderar nästan på att gå och köpa ännu mer frukt sen, även fast jag köpte nästan tre kilo igår, har insett hur gott det är, varför köper man det inte oftare?

Dagen idag:
ta tag i vissa saker, läsa några bloggar as usual, ringa mams, äta, inte nödvändigtvis i den ordningen dock, äta ska jag nog göra först.

Ännu mer ordbajs!

Det är inte sant, jag skriver ju om ingenting.  Väntar på Torchwood, damn you Räv som fick mig nyfiken!
Såg det igårnatt och jag har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om det eller inte, men det är fascinerande av nån anledning.

Så eftersom jag inte har så mycket att göra för tillfället förutom att lyfta bort Tiger med jämna mellanrum så tittar jag på kläder, när jag var yngre hade jag en stor tröja som jag älskade, jag fick den av min mamma men tyvärr så slet jag ut den, det slutade med att det bara var tygtrasor kvar (enligt moderskapet, enligt mig hade jag kunnat använda den minst några år till) jag saknar den tröjan, extremt mycket och är på jakt efter nåt som kan fylla tomrummet.
jag är en sån där människa som älskar min pojkvän kläder, det är stora mysiga tröjor och ska jag gå in på mjukisbyxorna? lagom stora och bekväma, så när tillfälle ges så tar jag chansen.

Hur som helst, nu funderar jag på att ta saken i egna händer, köpa en sån där härlig stor mysig tröja som jag saknar. Men då kan man tydligen inte köpa tjejtröjor! varenda en ser ju ut som den ska va lite tajt och åtsittande, den ska va stor, mjuk och bekväm, inte sitta åt nånstans. Och killkläder har en benägenhet att kosta dubbelt så mycket. Och jag vill ju att den ska va snygg!

Ja ja, nu har Torchwood börjat.

ordbajsning

M är finast även fast han betett sig som en röv den här veckan, nämnde igår att jag börjat töja andra örat med hade ingen helosan eftersom han snott min, idag när han kom förbi hade han med sig tuben!
Så även fast han varit en röv av olika anledningar större delen av tiden den här veckan så har han sina stunder min knasboll.

Jag vill ha mina nya töjsmycken nuuuu! Fast egentligen önskar jag att jag kunde sätta in min 10 mm plugg på en gång men gå från 6 mm till 10 mm känns lite häftigt! Beställningen är iaf skickad, så nu dröjer det bara några dagar.

Har iaf märkt en sak, Tiger är glad att jag är hemma, han vill mysa hela tiden annars ligger han bredvid mig och sover och håller mig sällskap. Nu ligger han mellan mig och datorn och trivs som den lilla sötnosen han är.

Nu då?
När jag städade idag hade jag massor jag ville skriva som inte bara var rent ordbajseri men det är borta sen länge.
Det här är ju löjligt.

hemmakväll nummer två

Jag hade tänkt ha en datorfri dag idag, men ack så fel jag hade, för bara en kvart sen tittade jag på datorn och tänkte, nej, inte idag. Men nu sitter jag här!

Har mått bättre än på flera dagar idag faktiskt, men jag vågade inte utmana ödet och hjälpa till med riggen, är fortfarande ganska ostadig på benen.
Tog mig till kupolen iaf, var tvungen att gå dit men det var förgäves, det jag behövde var slut så jag tröstshoppade lite presentpapper istället, gick förbi rusta, men kom inte ihåg varför jag skulle dit när jag först gick dit, men kom på det väl inne så nu har jag fler ansiktsmasker, lovely!
Köpte lite annat smått och gott till mitt blivande hemmaspa också. Funderar på att skriva en lista på allt jag vill ha.

Hur som helst, jag handlade mat också, kylen var alldeles för tom och hemköp hade en del bra priser jag ville ta del av. Borde nästan tagit före och efter bild. Borde jag ha gjort på många saker idag faktiskt, jag före och efter sminkning = död zombie till levande människa. Kylen före och efter inköpen = Öken till överlevnad och Lägenheten före och efter städning = bombnedslag till mysig lya. Sen har jag ju alltid tvätten, hade tänkt hinna med en maskin till, sen insåg jag att jag inte har nånstans att hänga upp tvätten! Så nu har jag tvätt hängandes lite här och var i hela lägenheten, fast det hänger faktiskt inget på elementen.
Har t.o.m diskat också, inte allt, men en del.
Får ta resten imorgon. Ska försöka hinna med en hel del imorgon också känns det som. Hoppas jag kan sova inatt, det gick ju nästan bra igårnatt..?

Nu då? har jag med onödigt babbel att få ur mig?
Tror inte de, tjingeling!


Hemma

Är hemma på riktigt för första gången på flera dagar.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att bara gå omkring och plocka lite, var så borta att jag inte kom ihåg att ta av mig skorna (jag måste verkligen vara sjuk..) åt och sen tappade jag upp ett bad, tror jag badade i nästan en och en halv timme, tog lite ljus, en bok och badbomber, efter det kände jag mig iaf som en halv människa, nästan. Hade tänkt ta tag i lite saker som borde gjorts men jag orkade inte, jag tar det imorgon efter föreläsningen.

Ska försöka sova snart, först ska jag leta reda på nån film att se OM jag inte kommer kunna somna, tror inte jag kommer det dock, är inte det minsta trött, bara orkeslös. Säger att jag är trött för att jag inte vet hur jag annars ska definiera känslan jag har i kroppen, det är underligt, jag vill vara hemma mer nu, har varit mycket hos M, behöver få vara hemma hemma, inte hemma hos honom, min lägenhet är ju mitt hem. Känner mig mer trygg här, det är lite medicin för psyket. Här bestämmer jag över vad jag gör, här behöver jag inte känna mig ivägen eller överflödig.

Jag har insett många saker under de här dagarna, jag har legat i en säng och inte orkat göra nånting vettigt som anstränger hjärnan osv, så istället har jag försökt analysera mig själv och hitta mig själv igen, för i måndags kändes det verkligen som jag tappade bort mig själv. Kämpar för att hitta tillbaka nu, jag behöver ensam-tiden. Känns som jag kommer isolera mig själv så mycket jag kan nu, iaf i några dagar. Som sagt, jag behöver ensam-tid, trots att jag inte alls vill vara ensam, inte om nätterna iaf.

Dags att försöka sova? jag tror det, gosa ner mig i sängen med kisse.


Och sakna Ms närhet....

money money money

Fick studielånet idag så nu är jag rik. Vilket betyder att jag kan beställa efter nya smycken från barbarella.
Tog bort en grej från beställningen så det blir just över 300 kr, helt okej känns det som.


Jag har läst en jäkla massa bloggar nu när jag varit sjuk och jag kan inte annat än skratta åt så många bloggar, har läst dom här "stora" bloggarna, typ Foki, kissies m.m  Och jag skrattar varje gång, hur kan ens ego bli så stort?!

Är förövrigt fortfarande hemma, kan resa mig utan att bli svimfärdig men jag är allt annat än stabil på benen. Borde dock gå och hämta min nyckel och bege mig hem till mig. Har en katt som saknar mitt sällskap har jag en känsla av.
Jag vill beställa kläder! Så här går det när jag blir uttråkad av att vara hemma, jag får ett shoppingbehov utan dess like! Men det brukar gå till sig när jag får göra saker igen. Nu vill jag bara vara frisk!

jag har ett filmtips!

Filmen heter My sisters keeper och är äckligt bra!

info tagen från filmtipset.se:
"Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död."

Se filmen, den är värd varenda minut man lägger på den, jag blev rörd och grät som ett litet barn vissa stunder.


Sen insåg jag under filmens gång att jag är livrädd att inte finnas där när mina nära går bort.
Så nu kommer jag tänka på en speciell människa hela kvällen.
Önskar jag var vid hennes sida nu så jag kunde berätta hur mycket jag ser upp till henne.

usch

och ännu mer klagande, lyckades till slut somna, efter många om och men. Och nu mår jag ännu nästan ännu sämre, huvudet värker inte, men tungt känns de, känns som jag kommer vara fast i sängen idag igen, ska vänta på att Marie kommer hem igen, gå och hämta min nyckel och sen gå hem, orkar inte vara bland folk längre, igår var nog jobbig, känns som idag kan bli värre, orkar inte vara glad och social. Vill bara gråta och stänga in mig, allt känns bara så kasst nu.


Dra igång en film eller en serie kanske? Då har jag nåt att göra iaf.

Allt känns ganska värdelöst för tillfället, känns som jag överreagerar för minsta lilla och när jag försöker övertyga mig själv om de så blir det bara värre, jag spottar och fräser och alla grejer som sägs men som inte görs blir större och större och jag känner bara för att dra täcket över huvudet och gå i ide någon månad.

När M frågar vad som är fel svarar jag "ingenting" även fast det känns som att allt är fel.
Hur ska jag kunna förklara för honom vad som är fel när jag själv inte vet?
När det känns som att allt är fel på en och samma gång...

I feel lika crap

Har sovit ca en timme på hela natten. New moon funkade att slumra till, men så fort den var slut vaknade jag igen.
Kan inte sova längre, blir galen på mig själv, jag vill sova, men hur jag än försöker så kan jag inte.
Jagvill verkligen till skolan, jag tycker inte om att missa lektioner, men ibland måste man ta sitt förnuft till fånga och faktiskt stanna hemma ibland, så är det för mig nu, jag tvingar mig själv att stanna hemma för jag vet hur jag kommer må om jag går dit, kallsvettig, yr, illamående, ett huvud som dunkar av smärta och en konstant känsla av att det kommer svartna för ögonen.
När klockan var vid niotiden igår tänkte jag att de va skönt att jag inte skulle göra nåt speciellt så jag fick sova när jag somnade. Inte trodde jag att jag skulle vara vaken hela natten då. Och jag kan verkligen inte sova.

Och nu mår jag mest illa.

ze internetz shopping

har kommit underfund med att jag vill töja ytterligare lite mer, till 10 mm närmare bestämt. Och för det behöver jag töjsmycken. Orkar inte låna av alla andra längre. Så när pengarna trillar in på kontot beställer jag nog det följande:

x 3. 1x6mm 1x8mm 1x10mm

1x10mm

1x 1.6x12mm


måndag

efter många om och men har jag tagit mig upp i sittande ställning, jag är stolt över mig själv!
Har varit däckad sen imorse när jag vaknade, har efter noggrannt sökande på internet och vanligt sunt förnuft gett mig själv diagnosen UVI även känd som urinvägsinfektion. Så senare har jag tänkt inhandla diverse citrusfrukter och tranbärsjuice, för det här går ju inte. Jag kunde knappt röra på mig imorse för att jag hade så ont!
Somnade till slut om när jag insett att skola var en dålig idé, sov till tolv-tiden, vaknade till och föll tillbaka i koman och vaknade vid två, sen dess har jag legat i sängen och lidit i tystnad över hur ont jag har i huvudet! För mycket sömn, ännu en självdiagnos! Jag gillar tydligen såna.

Jag borde skriva klart hemtentan, tänkte göra det sen tror jag, huvudet är inte i toppform men om jag väntar tills jag ätit kanske jag är mer klar i skallen. Tror jag ska hälla i mig mer apelsinjuice och sen se mer asterix. Det är lagom lätt underhållning. Ska nog äta upp apelsinen jag har i väskan också, lagom att stilla hungern med för ett tag.


de va det där...

med "jag skulle bara.."
Jag skulle gå hem efter att jag varit hos Susie med Tetra. Handlade, gick hem, stoppade i mig en macka för att ha nog med energi att laga mat. Fixade middag och tog en snabbsväng förbi hemköp. När jag kom ut genom porten insåg jag att jag låst in nycklarna. De ligger så fint på min hallmöbel. (Jag behöver inte använda min nyckel för att låsa, idiotiskt!)
Hur som helst, ska försöka få tag på den utlånade extranyckeln imorgon annars får jag ringa bovärden.

Hem till Marin och skriva hemtenta, opepp och ja, usch! Har börjat, jag vet vad jag ska skriva och allt det där, men översätta från engelska är det tråkigaste som finns för tillfället. Ska ta tag i det imorgon när jag är lite piggare.
Nu borde jag sova, vi får se om det blir sova eller inte.. Känns som inte..

VW..

Nu sitter man på skolan igen med vectorworks och vill helst kasta ut datorn genom fönstret.
Ingen idé på en rigg har jag och jag känner mig allmänt opepp, känns som jag kan bli kvar här hela natten om jag ska bli färdig innan jag går härifrån.

Ritar i paint för att det går fortare och sen ska jag försöka föra över ritningen till VW.
Vet inte hur detta kommer gå men jag lär ju upptäcka de, har till på tisdag på mig.

dagen innan

failade på att dygna, gav upp vid sju-tiden och sov till fyra.. så nu är jag tillbaka i vanliga rutiner, vaken till fem, sover till två ungefär, eller ja, vaknar vid tolv-ett och vägrar kliva upp så det slutar med att jag hasar mig upp vid två.
Imorgon däremot ska jag vara vaken, påklädd, hyfsat pigg och jag ska gärna ha hunnit äta nånting också, allt innan kl.8 då jag ska befinna mig på skolan för att ha labbar som vi inte hann med förra terminen, mystiska omständigheter de där.

Ikväll ska jag försöka påbörja hemtentan, på lördag ska vi fixa ihop en workshop i VW, på tisdag ska skiten va inlämnad..
Ja hej och hå, jag känner för att hasa ner i soffan och göra ingenting. Men sån lyx får jag inte ha.

dygna?

kanske borde försöka va uppe i natt och inte sova nånting imorgon heller, MÅSTE vända tillbaka dygnet nu.
Och fixa programmet till föreläsningen..
Och göra klart skoluppgifterna..
Och hämta ut overallen..
Och försöka komma på nåt mer som jag egentligen borde göra som jag inte gör.

bah!

nu funderar jag starkt på att sluta färga håret helt ett tag, har bara tonat sen december, en gång och det har gått ur från svart till nästan min naturliga hårfärg, så nu ska den få tvättas ur mer, sen blir det att hitta nån ljusbrun färg så jag får min naturliga hårfärg.

Måste hälsa på Josse snart, alldeles för längesen vi sågs trots att det bara var i somras.
Och jag behöver klippas så de får hon ta tag i.


Och skiweekbiljetten är såld, ska bara fixa med infon till killen så blir det bra sen.

mitt i natten

igen, hur lyckas vi aldrig sova tidigt?!

Imorgon ska uppgiften skrivas klart, har ca en A4 kvar, lite ordbajsning sen är det klart.
kan säkert ordbajsa lite mer på den första också om jag känner för det, fick ju upp tempot där på slutet.
Sen har jag bara de andra uppgifterna kvar, de tar vi tag i på måndag eller nåt, har ju några fler dagar på mig med det.

Inser mer och mer att han är killen hela dagen och killen som passar mig perfekt.
Min knasboll. Läskigt vad bra allt kan bli helt plötsligt.

what to do now?
sova kanske?


Såg förövrigt halloween 2 ikväll, vet inte riktigt om jag gillar den, jag överlevde att se den och bruden är psyko.
Mer finns det inte att säga. Fast filmen vi började se efteråt var nästan värre, den var helt enkelt skum.

well well, nu struntar jag i det här.

2oo9

januari: Inledde året med en ganska tråkig nyårsafton, var hemma med mams och paps. mams var tvungen att gå till stallet till hästarna och jag gick ut och gick på tolvslaget.
nykär och dunderförkyld. Sökte jobb på nya ICA skulle öppna, men fick det inte.

februari: hände inte mycket, gick arbetslös och jobbade på esteternas coda och blev underbetald.

mars: började på jobbgaranti för ungdomar, började ta upp gamla bekantskaper och shoppade underkläder.
händelserikt liv? fruktansvärt! Lekte frisör på två tjejkompisar gjorde jag också.

april: försökte få mig praktikplats på olika ställen som jag kunde tänka mig, hamnade på pappas jobb till slut, XL bygg som det numera heter, trivdes förvånansvärt bra där. Lyssnade mycket på RENTs soundtrack en hel del.
Började praktiken på Nya tryckeriet också, fick leka med photoshop och lite annat smått och gott hela dagarna och trivdes som fisken i vattnet. Träffade människor jag snackat med över internet ett tag i Umeå, söta människor och en bra dag. den mentala hälsan vacklade.

maj: min mentala hälsa började sakta med säkert brytas ner. praktiken på nya tryck tog slut och jag hamnade på kommunförrådet där alla utan praktikplats hamnar, bättrade på gamla bekantskaper mer och fick tillbaka gamla vänner. Fortsatte letandet efter lägenhet i Borlänge.
Försökte tillföra lite färg i mitt liv med färgglada sminkningar och ett försök till en tavla.

juni: insåg tillslut att han jag var så nykär i i början av året var inte alls rätt för mig och jag önskade inget mer än att få vara ensam och ta hand om mig själv. Gick på bal, blev singel igen. Lärde känna nya vänner ännu bättre och levde singellivets glada dagar. Ewa och Jockes bröllop <3 Jobbade på campingen och röjde runt så fort jag var ledig. Bytte från halebop till telia och tjänade pengar på bytet. blev inneboende hos en kompis under tiden.

juli:
jobbet på campingen fortsattte och jag fortsatta röja runt på fritiden. Tungpiercing och utbyggnad på tatueringen blev det. Blev antagen till skolan och var sentimental halvt om halvt ibland. Åselemarknad och dumheter men kul hade jag. inneboende hos kompisar i brist(?) på boende, hade för många ställen att bo på egentligen. den mentala hälsan blev bättre och bättre ju längre tiden gick. oranget hår.

augusti:
slutade på campingen och besökte nolia. började nedräkningen tills jag skulle flytta till Borlänge, träffade en gammal kompis sen fyre-fem år tillbaka. Försökte träffa så många vänner som möjligt men det blev knappt hälften innan jag flyttade. 3 dagar innan flytt fick jag lägenheten från 1 september. Träffade min klass, ett gäng galningar. nollningen.

september: slutet på nollning och kårkvällar. besök från luleå och inflyttningsfest. studentliv helt enkelt.

oktober: sjöslaget och kårkvällar, plugg och umgås med klasskompisar, åkte till sthlm med två sköna brudar.
blev påmind om saker jag försökte glömma. och jag fyllde 20. skrev min första tenta. rödhårig.

november: åkte hem i panik för farmor blev inlagd på lassarettet. Träffade människor jag inte borde träffat för min mentala hälsas skull.  umgicks med T en hel del. snefylla och tårar. fjortisfest och rosa hår. insåg att det händer mycket på ett år. Träffade M första gången och skämde ut mig. Såg Björn Rosenström i Avesta. Insåg att jag behövde en stor förändring i mitt liv och gav upp allt som hette kärlek.

december: inledde månaden med konstans umgänge med M och planer på en ny tatuering. Köpte ny mobil och föll som en fura för M. skrev min andra tenta och gjorde lägenheten julfin. Avskydde SJ pga alla förseningar när jag åkte hem till norrland igen. träffade fina gamla vänner och firade jul med familjen, hade tänkt stanna i lycksele mellan 18 dec-3jan, åkte hem 29 dec för jag inte stod ut längre. firade nyår med M och hans vänner, kunde inte avslutat året på ett bättre sätt känns det som, eller påbörjat det nya för den delen.


Jonas Holmberg - Hallelujah

över ett år sen

Jag tänkte inte på det i söndags, men jag visste att det var något speciellt.
Det var ett år sen då, ett år sen du lämnade oss i sorg och saknad.
Jag tycker fortfarande det är lika orättvist att du var tvungen att dö när jag vet människor som förtjänar det så mycket mer.


Maja Bergh jag saknar dig.

rubrik?

Nån dag ska jag sätta mig och skriva en sammanfattning av 2009. Bara för att själv då se hur mycket som hänt och hur mycket mitt liv egentligen förändrats. För även om jag inte alltid känner det, så vet jag ändå att jag är en helt annan människa nu än vad jag var för ett år sen.
För exakt ett år sen låg jag på golvet i vardagsrummet hemma i Hedlunda och trodde jag skulle jag dö för jag var så förkyld. Jag orkade inte gå upp för trapporna till mitt rum, därav att jag sov på golvet i vardagsrummet. Jag bodde på det golvet där några dagar. Intressant minne.

Jadu, ett intressant år har det varit, och jag ångrar inte att jag flyttade från Lse, det var nog det smartaste jag nånsin gjort!


första dagen på nya året.

Jag överlevde nyårsafton i år igen, tror det är första gången jag upplever en nyår då det snöar och inte är så kallt så man förfryser näsan bara man sticker ut den genom dörren.

Träffade svärföräldrarna igår för första gången, I like, de påminner om mams och paps!
träffade fler av Ms vänner också, trevligt folk de där.
Kom hem lagom sent och ja, sov hyfsat lagom länge, lätt huvudvärk som ligger och lurar, jag skyller på det halva glaset vin jag drack till middagen! jag får aldrig huvudvärk annars! Allt är vinets fel!
well well det hade kunnat va värre, bara att hälla i sig lite vatten eller nåt och hoppas på det bästa, för vem vet, det kanske går över.



RSS 2.0