jag har annat för mig!

Jag sitter knappt vid datorn längre, jag är hos N och hjälper till där, eller bara är.
Igår hade vi föreläsning, idag hade vi möte inför nobel och sen var jag och C och åt sushi.
Sen har jag varit hemma, uppdaterat mig lite på internet och diskat. Ska skicka iväg lite mejl snart och sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända.
Kommer nog bege mig till N som vanligt, funderar på att ockupera deras soffa ikväll.
Dessutom ska de få te av mig!

65daysofstatic - come to me

Close your eyes
Oh, please change your mind
All you have to do is change your mind
All you have to do is close your eyes
All you have to do is change your mind,
And come to me

Spent the whole night dreaming
(Close your eyes)

All you have to do is close your eyes and come to me
All you have to do is change your mind and come to me
(Spent the whole night dreaming)

monday

Jag hade egentligen föreläsning idag, om grandMA, men jag tog mig inte upp, viljan fanns nästan men kroppen stretade emot, ögonen ville inte vara öppna, så jag vaknade för sent, har dock suttit och läst en massa idag i manualen till bordet när jag inte gick till föreläsningen så jag inte är helt lost när jag ska sitta i labbet på torsdag,
trots att jag inte gjorde nåt speciellt igår på halloweenfesten så har jag ont lite här och var i kroppen idag, ena knät bara värker, och det värker i lederna när jag rör på mig.

Mådde illa imorse, fast inte sådär bakis illamående utan bara mådde illa, åt och det blev lite bättre men ja, är fortfarande seg, funderar på vad jag ska göra resten av dagen, diska och fixa nåt att äta tror jag.
Funderar på att gå till N sen och tvinga honom massera min rygg, för nu har jag ont.

Ja ja, har inte så mycket att skriva här egentligen. Så ja, det blev det här tråkiga inlägget.

citat.

Jag tror jag har fått ett nytt favoritcitat, läste fina rödrävens blogg och ramlade över det i en lista hon gjort.

There comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama and the people who create it, and surround yourself with people who make you laugh so hard that you forget the bad and focus solely on the good. After all, life is too short to be anything but happy” – Unknown

ni anar inte hur mycket det stämmer in på mitt liv för tillfället, jag fokuserar på det bra, det roliga och goda i livet.
Bort med det dåliga, jag är och vill förbli lycklig!

huvudvärk och regn

Hade möte på skolan på dagen, sen hem och äta lite, sov en liten stund och sen iväg på spinning med C, kom hem och gjorde inte så mycket resten av kvällen, huvudet började säga ifrån så låg och halvsov på soffan hela kvällen,
gick och la mig och vaknade och huvudet var lika tungt imorse.
Sov till 10-11 nånting, är inte riktigt säker, förflyttade mig till soffan och har legat där ett tag, nu först har jag börjat vakna till.
Försöka fixa nåt att äta snart och sen se vad kvällen kommer bjuda på.

Känns verkligen inte som jag har nåt vettigt att skriva om, beställde kläder igår så jag hoppas de kommer nästa vecka.

nästan en och en halv vecka.

Jag kommer aldrig bli någon stor bloggerska, jag kommer aldrig ta över hela internet med min blogg, varför inte? För jag har ett liv, i en veckas tid har jag inte ens kommit ihåg att logga in här!
Jag har varit i Sthlm för rek inför kommande jobb, jag har haft en tråkig födelsedag, jag har haft uppspel på en låt jag ljussatt, jag har lärt mig ett nytt ljusbord, jag har varit på fest, jag har sett film, umgåtts med människor, hejat på människor som tänkt ta backmärket, vissa failade, andra klarade det.
Jag har sovit, jag har varit vaken, jag har sett på tv, jag har suttit vid datorn, jag har ritat, jag har lyssnat på Mogwai på hög volym i ljuslabbet, jag har upptäckt 65daysofstatic, jag har kramats, jag har skrattat, jag har levt!

Vad kommer kvällen bjuda på?
Jag ska ta mig till hemköp och köpa jäst för det glömde jag när jag handlade tidigare idag, sen ska jag baka bröd.
Mer vet jag inte, höra med N kanske om jag kan komma förbi en stund om han inte ska plugga hela kvällen, brödbaket är iaf prio ett, jag har inget bröd hemma och jag gissar att jag vill ha frukost imorgon.
Fick klara mig på gröt idag, det var inte det jag ville ha!
Kanske ska köpa lite frukt också? det var ett tag sen nu..

RSS 2.0