Skärpning!

Sist jag skrev var 3e juni!
Hallå! hela sommaren har gått och det har inte skrivits en rad här!
Men så kan det gå, har jobbat för fullt på Panduro som jag hastigt och lustigt blev anställd på, sommarvikarie med fortsatt vid behovsanställning nu och framåt. Så snart ska jag skriva ut mitt uppdaterade CV och börja jaga ett till deltidsjobb!
Har bestämt mig för att ge bort min älskade katt, har insett efter alldeles för lång självförnekelse att jag inte har tid med honom längre och det är inte rätt mot honom att ha kvar honom, det är bara egoistiskt, så om nån känner någon snäll och omtänksam djurvän som kan ta hand om min bäbis så hör av er!
Jobbade dygnet runt under P&L men hann se några härliga konserter och fotade massor under Deadmau5, helt galet mycket faktiskt och har ännu inte tagit tag i att gå igenom alla bilder, när de blir det så kommer det upp ett album på facebook, så har ni mig inte där så får ni söka reda på mig eller fråga efter namnet.
Sen har sommaren rullat på, inte saknar Lycksele så överdrivet mycket bara de fina sommarkvällarna och vissa stunder med älskade vänner, annars har jag haft fullt upp med jobb och umgås med N och vänner här.
Så sommaren har inte varit hemsk alls, riktigt behaglig faktiskt.

RSS 2.0