Vinkväll.. Och filmnatt.

Summering av helgen? Familjemiddag lördag eftermiddag, mysigt as always, när det var avklarat bar det iväg upp till stan efter att ha snabbt packat ihop det jag behövde för kvällen/natten. Hjälpte syster och hennes sambo att köra det sista från lägenheten till huset innan jag begav mig till Natalite för att umgås med henne och göra sig klar för kvällen, dessutom väntade vi på att Robin skulle komma tillbaka från sin syster så vi skulle kunna gå till han och börja kvällens vindrickande.
Satt där och hade det allmänt trevligt, lyssnade på musik, sjöng, pratade och ja, vad mer?

Stämde träff med Johan så när klockan var vid halv tolv, tolv så gick jag iväg och träffade honom. Följde med honom hem och satt/låg på hans golv och pratade med honom om allt möjligt, fick som en chans att lära känna honom lite bättre, var ju dessutom första gången jag umgicks med honom alldeles själv. 
Han skulle hålla sig vaken hela natten för att slippa försova sig till jobbet så jag höll honom sällskap. Vi parkerade oss i soffan och sen halvlåg vi på varandra och såg på film.. Och ju senare det blev desto mer liggande blev vi. Fast när andra filmen var slut och klockan var vid halv 5 nånting så började vi piggna till igen, satte igång en tredje film och sen satt vi mest och skrattade och pratade igenom den filmen.

Johan drog till jobbet vid 7 tiden nångång och jag bäddade ner mig med täcke och kudde i hans soffa till den fjärde påbörjade filmen och somnade där. Sov ungefär 4-5 timmar och sen var det omöjligt att somna igen. Kan tilläggas att jag vaknat otaliga gånger under dom timmarna jag sov också.
Gav upp och satte igång en ny film och sen låg jag på hans soffa och var bakis och kikade på film tills han kom hem vid 3, halv 4 tiden.. Satt och pratade en stund och skrattade åt hur trött han var.
Gick och hämtade grejerna som var lämnade hos Robin och Natalie kvällen innan och sen bar det av hemåt igen.

Så nu, efter två värktabletter (intogs ungefär vid 12, 1 tiden), lite vatten, nya kläder och mat så är jag inte alls lika bakis som jag var när jag vaknade.

Fast nu känner jag mest för en ny filmnatt. Det var ju riktigt trevligt. Fast man kanske ska vara liiite piggare när man börjar?

Nattliga telefonsamtal

Eller hur man nu säger det hela?

Ja, summering av dagen igår, gjorde i princip ingenting fram till halv två ungefär, följde mamsen att mata hästarna och sen begav jag mig ut på en promenad som varade ungefär i en timme, varav 75% av tiden så gick jag där det var mellan 15-25 cm djupsnö och där ingen gått tidigare.. Passade på att fota lite eftersom det var underbart väder.
När jag återvänt hem efter den lilla utflykten så bar det iväg upp till stan för att påbörja flytten från Parkgatan till grundtjärnsvägen. Men nu är det färdigflyttat för deras del iallafall.
Dock så känns det som att det bara börjat för min del.

Somnade tidigt för trött var jag igår.. Eller ja, så tidigt var det inte, klockan var ju vid 12 iallafall..
Sov som jag aldrig sovit tidigare och väcktes kvart över 5 av en full sthlmare som kände för att ringa och vara allmänt full och sjunga i telefonen.. Ganska trevligt och eftersom människan redan väckt en så kunde man ju lika gärna vara vaken och prata en liten stund.. Den lilla stunden blev en halvtimme.. En väldigt trevlig halvtimme, så nu har jag ett problem..
Jag längtar ännu mer efter att få åka ner, och jag skulle gärna fara ner nu i veckan om jag bara kan!

Run

Jag tror jag ska släppa dumburken, ta på mig lite kläder, alternativt byta lite kläder, hänga kameran på axeln och ta mig en promenad.
För här är det nämligen oförskämt bra väder! Blå klar himmel, lagom mycket SNÖ och en lagom kall dag (alltså inte så många minusgrader)

Tänkte att det kan ju vara kul att fota det kära hedlunda där jag spenderar mina arbetslösdagar.
Och hur spenderar jag dom? Med alldeles för mycket tid framför denna dumburk. (Borde plocka hem min egen och se om man kan skaka liv i den..?) Gå promenader med syster och hennes två hästar. Fundera över livet, längta till stockholm, sakna människorna jag träffat där och längta tills jag får träffa nya människor där. och slutligen; se fram emot den dagen jag slipper denna lilla håla som gud glömde!

Ja, så tillbringas dagarna här.. Fast egentligen så trivs jag ganska bra. Skulle bara haft lite mer pengar på kontot så skulle det vara prima liv.

Really really damn good, pretty damn good, come on!

Swingfly - singing that melody




En av låtarna som spelats på repeat i huvudet på mig senaste dagarna.. Klagar inte, tycker om låtarna så det gör inte så mycket, synd bara att jag inte har dom på CD så jag kan lyssna på dom annars än när jag sitter vid datorn..
För ladda ner dom kändes bara jobbigt.

Findus och Tiger smyger runt varandra och så, men dom kan inte hålla sig borta heller.. Går den ena iväg följer den andra efter.. Knasboll ett och två, men dom har inte försökt döda varandra än så länge så det blir nog bra till slut!
Tycker mest att dom ska bli vänner nu så dom får sova lite, är inte så säker på att Tiger sovit mycket inatt.

"Och jag var en av dom som aldrig kommit hem.."

Mamma kom hem igår. Skönt att ha henne hemma ibland, och nu kan jag ta vara på all tid jag kan med henne utan att tycka det känns konstigt utan en pojkvän som följer med. För jag har ingen pojkvän som jag måste hitta på ursäkter varför han inte följer med..

Varit på stan med mamma och syster idag, trevligt och det enda jag shoppade var en adventsljusstake *klappar mig själv på huvudet* Hade gärna köpt mer, men jag har bestämt att här ska levas snålt. Fick inte så mycket lön denna månad, men det är lagom om jag inte gör av med den. Behöver alla pengar jag kan undanvara i Sthlm i januari.
Och jag längtar så jag går i bitar!

ANNA! MIN SVARTLAVA!

J A G   S A K N A R   D I G ! ! !

Och om det blir som jag vill så jag kan flytta till Borlänge så är jag bara 20-25 mil ifrån dig istället för 80 mil.
Och det betyder att jag skulle kunna komma och hälsa på ofta och du kan komma till mig och allt skulle vara underbart!

Dessutom.. Så skulle jag kidnappa dig varje år lagom till P&L för då skulle du alltid ha nånstans att bo! <3

Vi skulle kunna hitta på alla möjliga sorters bus och ha hårdejter och livet skulle vara underbart.
Eller hur? <3

Bakslag

Happ ett bakslag i min karriär.. Fick just besked från NorrlandsOperan, ingen anställning där inte.
Men det betyder bara att det är fritt fram att flytta till Borlänge i sommar!

Varit ute och gått nu, tog en promenad samtidigt som jag skulle posta brevet så nu har jag fått lite motion idag ändå.
Fast mina stackars hälar tycker inte om mig.. ännu mindre än tidigare desstuom.

Nu har jag ställt mig i kö på lägenheter i Borlänge.
Nu har jag tagit ett steg närmare att slippa allt det här.


Det är dags att prova mina vingar..

I want to be a hunter again.

Snart ska jag klä på mig lite och bege mig till närmaste poståda. glömde skicka med brevet till Ruphus med pappa, så nu skäms jag!

Sett film jag lånade av Maria för nån vecka sen, riktigt bra, med snygga killar.. hehe lite måste man ju få kika även om det bara är på film. Funderar på om man kanske skulle se ngon fler film, typ Boondock Saints.. Då får man ju mer ögongodis att titta på.

Ska ta mig till arbetsförmedlingen i veckan, uppföljning av mitt arbetssökande. Ska gå in på deras hemsida och se om det finns nåt ute, kanske nån annanstans än här t.o.m?

Sydde om en av mina älsklingskjolar igår så nu kan jag ha den igen, den var lite för liten redan när jag köpte den men har aldrig orkat ta tag i det. en nu så!

Och sen.. sen ska jag leta reda på mönstret och tyget som vi städade undan i somras, lite svårt att sy toppen annars..



To take a chance on life again
so let me go
so let me leave

blä..

Nu har jag varit på biblioteket och dom ska jag tycka illa om ett tag bara för att dom inte hade "Låt den rätte komma in" så istället blev det nån deckare som hette "Dö med mig", den verkar faktiskt helt okej.
Tog mig inte i närheten av nån brevlåda så Ruphus brev postas imorgonbitti.

Var ute på promenad med syster och hennes hästar, gick jättebra fast trött var jag efter att ha gått på en massa igensnöade stigar. Fick skjuts med syrran fast fick gå typ en km till biblioteket och på den sträckan får jag alltid skavsår..
Så nu har jag det också, vilket betyder att jag måste plåstra om mina stackars hälar och hoppas på det bästa om jag ska kunna motionera nånting den närmaste tiden.

Var hos Natalie en sväng efter jag varit och lånat boken och sen hämtade pappa mig och vi for och köpte oss varsin pizza.. hehe pappa betalar..

Men självklart så glömde jag hämta ut mina kläder! >.<

Så nu.. har jag t.o.m hunnit plocka ihop lite tvätt, ska snart fortsätta med det lilla projektet till högt spelande musik..
Dags att återuppta lyssnadet på HIM igen <3

btw.. om nån hittar nån trevlig kille som påminner lite om Ville Valo så kan ni ju höra av er ;)

"To cry is to know that you're alive
But my river of tears has run dry
I never wanted to fool you, no
But a cold heart is a dead heart
And it feels like I've been buried alive by love

If I should die before I wake
Pray no one my soul to take
And if I wake before I die
Rescue me with your smile
"

HIM - buried alive by love

Little Jackie - The World Should Revolve Around Me

"I've had a lot of failed relationships; I don't get involved because I'm not equipped
I believe that the world should revolve around me!
I don't see the point in a partnership; it won't be long until they start to trip
Yessiree, the whole world should revolve around me!
"



!!

Fick ett sms för ett tag sen  "ditt paket finns att hämta ut blablablabla."
Nu ska vi bara hålla tummarna för att det passar!

Planen för idag?
1. äta
2. Vänta tills efter 12.30 för att kika om Ruphus pengar kommit in så jag kan skicka iväg hennes snoddar.
3. klä på mig lite mer och gå ut på min lååånga promenad. Den är bara sådär 7 km enkel väg ungefär.
4. Gå till biblioteket och lämna igen boken och se om dom har boken jag vill läsa inne.
5. Endera gå hem igen, eller kanske höra av sig till Robin, eller göra nåt annat..


Ja, det var det, ska försöka plocka ihop tvätten idag iaf, gick inte så bra sist jag skulle göra det, jag misslyckades ganska mycket med det projektet.

jag vill ha närhet.. inte kärlek! -.-

>.<

Varför, varför, varför, varför... VARFÖR?!




Varför känns det som ett knytnävslag i magen varje gång han nämner ditt namn?



Du är ju bara en liten del av det som en gång var en dröm...

trevligt.

En trevlig kväll, mycket prat, sötsliskiga bakelser, te och Anastasia som avslutning. Perfekt !

Och nu? Ska jag bara ta det lugnt och vara hemma, leta reda på mina frimärken så jag kan skicka iväg ruphus paket imorgon och lite såna saker.

En helt okej dag helt enkelt.

Sy!

Jag har kommit på vad jag ska göra nu när jag är arbetslös och har inget att göra om dagarna.
jag ska börja sy, okej det avr flera år sen jag satt och riktigt sydde, men jag saknar det och jag ska påbörja projektet jag redan kommit på. Och om det blir som jag tänkt så kommer den bli underbar! Och passa perfekt till min svarta lackkjol! Åh! jag älskar att få inspiration till grejer!
Speciellt att få göra nåt man velat ha aslänge!


Och det blir att träffa sötaste Åsa och Anna idag, dom undrade nyss om jag ville följa med ut och ta en fika med dom, fika och söta människor? Det tackar jag aldrig nej till!

Idag, är en väldigt bra dag.

sen att två söta sthlmare har ringt idag, det gör inte dagen sämre ;)

Nu väntar duschen och lite tillfixning!

så länge kan man också sova..

Sov 12 timmar ungefär .. Hade tänkt vara vaken längre men vid halv elva gav jag upp och kröp ner under täcket. Väcktes av väckarklockan halv nio, men den stängde jag av, medvetet, hade tänkt kliva upp men tji fick jag, vaknade 2 timmar senare. Men jag är ganska säker på att jag behövde sömnen, sov dåligt igår natt så jag tog igen den sömnen också I guess.

Jag har iallafall planer för dagen.
Vet inte om det blir att fara förbi Carro och Johan, men det skulle vara trevligt att få träffa henne igen, och få träffa Natanael och Gabriel också.
Åsa ville att jag skulle träffa henne och Anna också, och eftersom jag inte träffat Anna på en hel evighet så känns det frestande!

Men först ska jag kanske tvätta, ska gå igenom vad som behöver tvättas och inte, sen.. ska jag kanske sortera ut lite kläder.. Känns som jag använder knappt hälften av det jag har.. -.-

Okej, innan jag gör allt annat, så ska jag äta frukost/lunh/brunch whatever!


I hear a sound from your left lung, a melody so beautifuly sung

But you're just a boy...

Jag sitter på connex sida och kollar på tågtider och priser.
Jag vet att jag kommer ha råd att åka ner och upp.. Men sen då? Hur ska jag kunna överleva där?
och tänk om det inte alls blir som jag vill, eller som jag tänkt mig?
Allt känns bara jobbigt och om man ändå kunde få nåt svar.. ett svar på en fråga, men jag vill inte fråga för jag vill inte veta.. Men ändå så vill jag de. Jag vet bara inte vilken fråga jag ska ställa..

Men egentligen så vet jag att hur allt än går, så har jag nånstans att sova.
Jag tror t.o.m att om jag ber riktigt snällt att jag har två ställen att sova på.

Och egentligen längtar jag så jag håller på gå i bitar, för Stockholm är min fristad, där får jag njuta och där känner jag mig glad.

Hur allt än blir.. Så vet jag att jag inte kommer ångra mig, det har jag inte gjort hittills.


Jag vill att det ska vara januari nu.

trötter

Fick ihop 6 timmar idag ändå, så lite pengar har jag tjänat idag. Bra bra, jag behöver pengarna och jag har än en gång påmint dom om att jag väldigt gärna vill jobba. Jag vill ha pengarna + att jag får nåt att göra om dagarna istället för att sitta hemma och fundera på vad jag ska ta mig till..

Hehe kom på en sak till, kommer ju få in några hundra till snart. Ska göra dreads tills Moa ^^
Flera bra saker kommer med det;

1. Jag får nåt att göra ett tag
2. jag får in lite extra pengar som går direkt in på sparkontot
3. Jag får hjälpa Moa att bli snygg till UppCon
4. Jag gör Moa glad : 3

ge mig musik! >.<

Ikväll, ikväll ska jag nöta tiger lou <3

I hear a sound from your left lung, a melody so beautifuly sung

tiger lou

Det var en halv evighet sen jag lyssnade på Tiger Lou.. men dom är fortfarande lika bra om inte bättre.. kanske dags att plocka upp indie-intresset igen..?
Iallafall lite grann, fast iofs ganska mycket jag känner för att börja lyssna på igen.. Undrar varför jag började lyssna på så mycket konstigt?


Imorgon ska jag jobba, så ingen sen kväll ikväll.. Men pengar är bra och jag behöver vart enda öre jag kan få ihop.
För resan kommer jag klara. det är jag övertygad om.. Men sen då? jag måste ju äta och leva. >.<
Hade det inte varit i januari så hade det ju varit en sak, då hade jag ju kunnat spara längre, men jag vill ner nu!
Fast jag har inte tid innan jul, jag ska hinna flytta 1½ gång innan jul + att jag har lovat att hjälpa syster yster i huset.


Tänk så mycket som kan hända på en vecka?


I hear a sound from your left lung, a melody so beautifuly sung

....

"Don't give me no shit when I live my life.
I'm just doing all the things that I feel is right.
 You don't have a motherfucking clue what I've been through.
So you can keep talking that shit, after that fuck you."


Vad är det med vissa människor egentligen?
Så bara för att det är över så har jag ingen rätt att må bra..?!

PUCKON! >.<



Mest troligt sthlm i januari om allt går som det ska.. Jag kan knappt vänta, jag vill dit nu! 

puuuh..

Nu bor jag hemma, hemma hos mina föräldrar med min lilla kisse. Helt okej faktiskt, ganska skönt att inte behöva göra allt längre. Utan istället behöver jag bara hjälpa till...
Nu ska jag bo här ett tag, sen flyttar jag till syrran i deras nya hus och bor där på obestämd tid, sen får vi se var jag hamnar.
Ska söka jobb i sinne och sen ska jag förhoppningsvis kunna få ihop tillräckligt med pengar för att köpa en dator (i sinom tid) och ha råd med en sthlms resa på obestämd tid..

Imorgon ska jag fara och kanske packa lite, umgås med lite folk och tycka att livet är helt okej.


Hihi, vilka planer jag har!

hmpf.

Jag har verkligen ingen ork till nånting känns det som. spenderade hela dagen igår framför datorn, idag har jag växlat mellan TVn och datorn. Ska ta tag i det här nu..
Här tänkte laga till lite mat så jag kanske får i mig nåt, ta en dusch, göra mig iordning, gå upp på tbg, dom har den där otroligt charmiga mässan som dom alltid har.. och ja, bättre att vara där med människor som får mig att sluta tänka än att sitta här och tänka på varje liten sekund om och om igen..
Sen.. sen ska jag ringa mamma. Men då kommer jag bryta ihop...


Ibland vill jag verkligen inte vara med längre..

underligt..

Allt känns konstigt idag.. Det är så konstigt, allt.

 Hela dagen igår blev konstigt och okej, på ett sätt känner jag mig lättad, för det kanske kommer kännas bättre och nu vet några hur jag egentligen mår, för jag orkar inte spela längre. Jag måste vara ärlig mot mig själv och inse att jag bara gräver ner mig själv.

Men samtidigt känner jag mig tom och konstig.. För jag är ledsen för vad som hänt, men det är nog det bästa som kan hända..

Butterflies always fly free you know..

Och som Maria sa igår "Men Lena du är ju en fjäril!!"


Och jag är det.. Man kan inte hålla fast mig, jag måste få flyga fritt..

pah..

Jobbig dag igår.. jobb ikväll igår.. Och ovanpå det.. en jobbig natt.

Tid, det är det jag behöver och det jag vill ha.
Men att reparera allt... Det tror jag inte går.
Inte nu längre.

..

Jag sitter fortfarande här.. Har gjort det hela dagen, funderat på vad jag ska hitta på med mitt liv, läst om jobb och kollat boendemöjligheter. Tror jag ska gå härifrån nu, sätta igång lite musik och göra nånting vettigt.

Ska ta en paus också, inte från allt, kommer mest troligt va inne på HD, bloggen och msn..
Men ska försöka hålla mig borta från det andra.. Jag mår inte bra av det.

Duktig flicka.

Lena har varit duktig idag.. Skickade in en jobbansökan nyss, ska ringa på ett annat jobb imorgon och nu ska jag banne mig finkamma ams sida och platsbanken på jobb varenda dag tills jag får ett..
Jag är LESS på Lycksele, less på att vara arbetslös, less på att aldrig ha några pengar så jag inte kan ta mitt körkort och jag är så less på soc att jag skulle kunna spy!

Jag vill bara bort härifrån.
Och Umeå är mitt mål. Iaf för nu...
Men en liten tanke..
En liten idé, tänk om..

Borlänge låter lockande..

ja tänka sig.

Måste ta tag i jobbsökandet nu.
Ska hålla koll på jobbfronten och på boendefronten.. Kommer ju inte kunna dagpendla om jag får jobb i Umeå..
Funderar på att kanske söka i Borlänge också? Det kan ju egentligen inte skada.. Det är ju ändå dit jag vill när jag ska gå skola igen.

Funderar över mycket nu, vara arbetslös är inte bra för mig, jag tänker för mycket.

Imorgon, imorgon ska jag kliva upp tidigt och ta tag i mitt liv. Såhär kan det ju inte fortsätta..

Tvättdag idag

Jepp, och innan tvättiden drar igång vill jag ha ducshat och kanske kanske slängt in ett nytt bleach bath i håret. Skulle vara kul att få det ännu lite ljusare, på vissa ställen är det ju helt okej men på andra ser det mörkt ut..

Igår.. Igår var det inflyttningsfes för Natalie, vin och trevliga människor, fast jag borde ätit mer under dagen, magen sa ifrån och det kändes ungefär som en kniv i magen vissa stunder. Så när klockan närmade sig 10 for jag och Robin iväg och åt pizza. Eftersom magen inte ville ge sig så bar det av hem för att hälla i sig lite vatten och ta det lugnt.
Somnade vid 12 kanske och ja.. vaknade och mådde helt okej, magen vakna på rätt sida idag.

Hmm.. snart är klockan 13 och jag har fortfarande inte tagit mig in i duschen..

hur väl..

..Känner du mig?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811071846399586&a=1&

myskväll

med mig själv och ibland trivs jag allra bäst när det är så.
Kunna se vilken film jag vill, lyssna på vilken musik jag vill, bara ha det knäpptyst om jag vill, det är härligt.
Hade jag inte haft såna kvällar skulle jag bli tokig. Jag kan gå till och från datorn som jag vill, göra vad jag vill och bara mysa ihop mig i en hög i soffan och gråta en skvätt till en bra låt.
Jag behöver dom kvällarna för att inte bli helt galen, bryta ihop och bara bli den apatiska varelse jag vet att jag kan bli..


Gårdagskvällen var trevlig, mycket trevlig. Trevligt med en ny människa och trevligt att få känna sig som en i gänget, det peppar mig att bli bättre. Ha nåt roligt att se fram emot.

Kom nyss att tänka på att jag behöver nya människor i mitt liv, träffa nytt folk och få resa och träffa ännu fler nya människor.
Jag blir glad av det, då blir jag mer tillfreds med allt känns det som.

haha!

RIktigt snyggt! 5 minuter efter att jag skrivit att jag känner mig dissad får jag sms från Alexander, nu är dom påväg!

hmpf..

Klockan är kvar över sju och Alexander har inte hört av sig än. Tror inte att poiandet blir av ikväll med tanke på vad klockan är och så vidare, känns lite surt men that's life, kan ju inte göra så mycket åt saken. Blir bara besviken om jag ringer och frågar vad som händer..

Så.. Ja, jag känner mig lätt dissad nu.

så det kan gå

En misslycka färgning avklarad.. Okej som tur är så syns det inte så mycket och det är bara underhåret på luggen.. Men iallafall, hade gärna fått ett trevligare resultat, fast det hade iofs skärt sig mot resten av håret.

Så det blir ännu lite blekningar innan det blir nån större förändring..


Jag undrar hur det blir med poiandet ikväll egentligen?
Har inte hört nåt mer från Alexander..

hah!

Ja alla dom där sakerna jag skulle göra.. jag har gjort två halva saker istället..
Jag har inte skrivit några ansökningar, bara letat reda på jobb jag skulle kunna söka och fyllt i mitt CV ams. se klart.
Jag har inte letat reda på mitt slutbetyg, bara rivit ut alla papper i hela köket och rensat bort en massa. Har nån låda kvar här uppe och sen måste jag bege mig ner i förrådet och leta där.. DET känns väldigt ensamt och extremt tråkigt.
Och jag har inte varit på campingen heller, den delen som bara försvann ut ur min hjärna tidigare och det var inte förrän jag läste inlägget från tidigare idag som jag insåg att jag helt glömt bort det. Jag tror jag får ta och styra upp de där imorgon..

Tänk så det kan gå..

promenad kanske?

Funderar på att gå en sväng runt elljusspåret.. Har ändå inget bättre för mig.

Gjorde nyss ett körtkortstest och fick 11 rätt mer än förra gången.. Det går framåt iaf.
Har valt ut tre jobb jag ska söka på, restaurandbitränden, typ servitriser.. Fanns inga vanliga butiksbiträden ute nu.. Får kolla mer senare idag/under veckan.
Ska ner i förrådet och kika bland kartonger och se om jag hittar betyget. Fast ska gå igenom alla papper här uppe först.
Borde nog gör det innan jag går ut kom jag på.. Bättre att ta det när jag är varm inomhus än när jag kommer in efetr promenaden.. Vem vet? jag kanske känner för en dusch då?

It's time..

Igår kikade jag på boendemöjligheter i Umeå, idag blir det att söka jobb. Finns inga jobb här i stan, finns bara jobb jag aldrig skulle klara av.. t.ex. äldreomsorgen.

Okej syrran sa att de behöver vikarier till barnomsorgen.. Men det är inte förrän senare och ja.. Jag vet inte om jag klarar av Soc tills dess med tanke på hur dom är.. Så min dag idag består av; Skriva ansökningar till diverse jobb i Umeå och eventuellt nåt i Lycksele om jag hittar något. Leta reda på mitt avgångsbetyg för att kunna komplettera meriterna på ams.
Ta mig på campingen för att kunna få tag på ett arbetsgivarintyg.. Hoppas det går snabbt för kompletteringarna ska vara inne på fredag.. Kom just på att man skulle få 14 dagar på sig att komplettera.. Men det har bara gått en vecka sen jag var och skrev in mig.. Humm.. Konstigt sånt här.

wah!

Jag lyckades, hade helt glömt bort att jag hade en inbokad körlektion idag, Stefan ringde idag, han hade en uppkörning inbokad just den tiden så jag fick en annan tid.. men dock idag! 12.40 ska jag tydligen vara där nu.. Och jag är nervös! Jag har kört bil en enda gång i hela mitt liv, hur ska detta gå? Men men, han är ju erfaren bilskolelärare så han borde ju varit med om allt ..  Borde klä på mig lite mer och äta.. Och sen.. ja röra mig till Natalie, har ju lite närmare från henne till körskolan än härifrån.

Ja hej och hå, hur ska detta gå?

Snyggt rim eller hur?

this is halloween

Ja halloween blev en lyckad kväll trots sina missöden, onykter blev jag och kul hade jag.

Sen, ja vad har jag gjort sen... Sagt till mig själv att jag ska försöka blogga iaf en gång per dag men sedan misslyckats totalt...
Ja, lördag, lite bakis men det ordnade sig innan det blev hedlunda och middag där, älgkött, mums mums!
Lördagkväll blev inte riktigt som jag tänkt, hade dukat fram fika och en tekanna så jag inte behövde gå in i köket på lääänge för jag hade tänkt se film och ha det trevligt.. Såg när lammen tystnar och efter det skulle the cell gå, har inget minne av att jag sett den men ändå.. Jodå, när lammer tystnar var slut så somnade jag på 2 sekunder, och jag kände mig ändå pigg när första filmen var slut! började fläta ur dreadsen och när jag väcktes av Jesper vid halv 6 så hade jag fortfarande dreads kvar i håret.. Jag tror jag var extremt snygg då...

Söndag; tog det lugnt och tog ut resten av dreadsen, var hos Natalie och blekte slingor på kvällen och kom hem vid halv ett, ett.

Måndag; dagen då jag inte hade bestämt nånting, syster ringde och behövde lära sig min kamera för att kunna lära nån elev på tbg hur hon skulle göra sina fotouppgifter. Medans jag väntade på att hon skulle höra av sig så fick jag sms från Pernilla, hon skulle till Lse och ville träffas, sen ringde Sebbe, fick lite uppdateringar och sånt, trevligt att höra hans röst och veta att han lever.
Var hos Nina en stund, när jag gick därifrån var Pernilla och Peter klara på stan så vi for och åt med dom på ibbes. Då ringer Ewa och undrar när och om jag är hemma så dom kan komma och hämta flyttlådorna. Kom hem från Ibbes och ringde Jocke som kom och hämtade lådorna och skjutsade in mig på stan. Köpte en ny blekning till senare och sen gick jag till Natalie. Så ja,.. jag som trodde dagen skulle bli extremt händelselös.. Den blev inte lika händelselös...

RSS 2.0