trumdidu.

VUXNA MÄNNISKOR SOM INTE KAN STÄDA EFTER SIG ÄR DET VÄRSTA JAG VET!!

städade en 4-bädds stuga igår och det tog två timmar >.< En sån stuga tar i vanliga fall ca 20 minuter att städa igenom/ besikta. Men nej, betalat för städningen så vi får städa upp skiten. Det var saker och skräp överallt! Och smuts/lera!!


men ja.. det var det. Fick beröm av chefen iaf, hon tyckte vi fått det riktigt fint när vi började vara klara.
Imorgon börjar jag inte förrän 11, så otroligt skönt det känns, speciellt med tanke på att jag sen är ledig i två dagar!


Men ja, kanske borde gå ut och poia lite?
Nu när jag inte behöver vara i säng innan 22.



Och för alla er som inte vet vad poi är :

En boll på en kedja som man snurrar på för att det är kul och ser allmänt läckert ut när man använder LED grejer eller eld pois. Man kan skapa mönster och ha allmänt kul med dem alltså.

bild på eldpois nedanför.



höhö

ja, nu vet jag hur det är att poia, det är helt livsfarligt! Men hur kul som helst, fast mina handleder är lite trötta. Tror mina övningspois är lite för tunga fortfarande, men det får jag fixa nästa gång jag ska ut.


Dagen idag:
Frukost
Städa undan
Diska
Middag (nej vi brukar inte är lunch, vi hinner inte med det oftast ;P )
Dreadsen åker i igen med hjälp av J.

sen sova sova sova och upp klockan 5 imorrn för att jobba igen.

a new passion

Jag har kommit på en ny sak jag vill syssla med tillsammans med allt annat jag ska hinna med!

POI!

Jag vet inte riktigt hur man ska göra, men det är coolt och nånting jag varit sugen på ett tag.


Fast mest undrar jag hur jag ska hinna med allt jag vill göra?
Jag ska ju hinna jobba också.

mjau

säger Tiger som ligger brevid mig i soffan, han bara pratar och pratar och blir tyst när man petar på honom.

Upptäckte nu att bloggens utseende faktiskt är som jag vill, hade lite problem senast jag var inne här och pillade, allt hade återgått till den gamla designen med färgerna och allt. Och jag skulle upp tidigt dagen efter, så jag slängde bara in koderna och hoppades på det bästa.
Och ja, nu ser det ut nästan som jag vill ha det, fast jag funderar på färgerna än en gång....

Ledig idag, tänk så skönt det känns, borde äta nånting snart.
Ska försöka städa upp lite och hoppas att jag får tag på J, och se om hon kan hjälpa mig idag, finns ju en dag imorgon annars. men iaf, vill få det gjort nu så jag får göra annat imorrn..

Ska fixa det där kostnadsförslaget också. Och få den där rackna loftsängen såld på nåt sätt.
Ingen som vill ha en 140x200s loftsäng? Jag är dödligt less på den och har varit det i princip ett år nu, men nu får jag äntligen göra mig av med den.

sådär ja.

Nu har jag städat lite och tvättat, den lilla disken som jag skulle ta är kvar och jag måste göra lunch till imorrn.
Disken kan vänta till imorrn antar jag.
Jag vet vad jag ska göra för lunch, har bara inte gjort den än eftersom det varit fullt upp med tvätt och sortering av kläder i garderoben, samt att jag väntar på mamsen för vi ska till syster yster N och kika på saker som jag eventuellt ska ta över till min och sötnos lght. Praktiskt med systrar som flyttar ihop med pojkvänner, jag får en massa saker. :P

Och nu ringde mamsen, hon är på väg så nu får jag ta och sluta babbla på här och ta mig ut så vi kan fara iväg.
har ju inte hela kvällen på mig..
Ska ändå upp klockan 5 imorrnbitti.


städa städa

ja, idag blir det städ/tvätt-dag. Och kanske kanske ska jag packa ihop lite saker inför flytten.
Ska hinna diska och laga mat också, fast tvätten får jag hjälp med, och disken också.

Bra bra.
Har hunnit fått nytt recept utskrivet idag, och shoppat kattbur och kattmat också.
Dagen har börjat bra, får hoppas att den fortsätter med det.
Då kommer jag hinna göra mycket idag och det behövs..
Jag som skulle städa igår men då blev jag kidnappad av L.
fast jag vet inte riktigt om jag ska klaga över det för det var ju faktiskt väldigt trevligt eftersom det var längesen man träffade han.

Näe. tvättiden börjar om 35 minuter. Dags att börja göra nåt åt saken.

All of my memories keep you near

fast nu var du närmare än du varit på flera månader.

L ringde idag när jag hade fullt upp med att ligga och dra mig i sängen med kissekatten Tiger. Drog med mig ut på stan, satt på korpberget ett tag och babblade om allt och inget, sen åkte vi till jysk, expert och granngården (som förövrigt alltid kommer vara lantmännen för mig!) kikade på en massa saker där och sen for vi till möblera och låg i sängar och satt i soffor.
Alldeles för längesen jag träffade den människan, men så går det när han flyttar härifrån för att gå skola i vilhelmina.
Men han verkar ha fått jobb här i stan i sommar och då blir jag glad. Då har jag ju antagligen chans att träffa honom oftare, och vem vet, kanske få en chans att lära känna hans flickvän lite bättre.

Näe, nu ska jag äta nåt, L tvingade ju ut mig innan jag ens ätit frukost!
Så ja, jag är ganska hungrig.

george zampir

mysig musik han gör, panflöjt <3

Idag verkar det som der bara blir mer och mer saker att göra.

hade tänkt försöka ta mig till puls för de har tydligen fått in en dubbelsäng som jag ska kika på. Det ska jag hinna innan klockan 3 för  då ska mamsen hämta mig så vi kan fara till N och kika på porslin och köksgrejer de inte ska ha kvar,
Det ska vara klart innan klockan 4 för då ska jag vara hos tandläkaren på nån kontroll.
Halv 6 ska jag vara på campingen för personalmöte (då jag hoppas att dreadsen blir godkända, håll tummarna för mig!)
och mellan 4 och halv 6 ska jag då hinna stoppa nånting i magen och få sötnos att inse att han måste äta nåt själv om han inte vill vänta med middag tills jag kommer tillbaka, vilket jag inte vet när det blir.

Ja, och innan jag tar mig iväg på puls vill jag gärna sitta här och läsa och njuta av musiken en stund.
Har faktiskt varit duktig och plockat ihop lite tvätt så det SER mer städat ut, även fast det egentligen inte är så mycket mer städat.

Ja, det var det.
Saknar min  telefon lite också, samsung är verkligen inte samma sak.
Dessutom är det sämst täckning på den >.<

drömtydare någon?

drömde världens konstigaste dröm från tio över åtta tills tio imorse när jag somnade om efter att jag skickat sötnos på jobbet, det var nog den underligaste på länge, jag var med A och S och nån fler. det blev bråk och shit och när jag skulle gå med den sista personen (utan namn för tillfället) så kom jag bort från de andra för A råkade släppa ut några hundar ur grannlägenheten och jag var tvungen att stoppa in dom igen.
Var tydligen 9an avslutningsgrejs också så det VÄLDE ut nior från samma byggnad som det vi just kom ut från, kom en kille som undrade om jag var 20 och jag brottade ner honom och tillrättavisade honom, sen tog jag honom i armkrok och gick iväg med honom som om han vore min bästa vän (?), en kompis ringde och berätta att han sett oss och killer i fråga var tydligen sångare i ett band eller nåt. Kom en hög med människor, några jag tydligen kände och några okända. Killen från början försvann och helt plötsligt satt hela min familj där och åt på precis samma ställe och då kom R förbii och babblade med oss, sen hände nåt mer, men det är liiiiite suddigt. så vi säger att jag inte minns det.


Men shit den var underlig, ganska trevlig, men underlig.


happ happ

Nu är telefonen ivägskickad. Så nu har jag min gamla lilla samsung. Tur att den fortfarande funkar iaf.

Och nu, nu blir det dusch och sen snabb lunch i form av nudlar för att vänta på att håret ska torka någorlunda. Sen blir det dreads. höhö. Den du!



sen kanske man borde städa lite? plocka ihop lite tvätt och sånt?

argh!

Tänkte bara säga att min mobil inte alls är lite koko, den är EXTREMT koko! Skulle vara duktig och rädda de som räddas kan på den, (musik, bilder osv osv) och när  jag tänkt flytta över alla kontakter till sim-kortet så dör skärmen.. och nu är telefonen lika död som den alltid är just efter jag startat den. -.-

They say quitters never win

but we walk the plank on a sinking ship

Sommarlov!

Och det bokstavligt talat öser ner.

Snart öppnar audio video, eller ja, de borde öppna nu. Så jag kan gå och lämna in min lite "intressanta" telefon som fått för sig att bli koko. Funderar på om jag borde tömma minneskortet om de vill ha med de också? Tror jag har en del bilder och musik på det nämligen.


Och mina dreadisar är färdigvärmda, allihop!
Så nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa in i duschen och tvätta håret  ordentligt en sista gång innan jag flätar in dem, för vill gärna ha det gjort innan imorgon, för imorgon är det möte på jobbet och är de inte iflätade då så får väl vissa en chock på fredag när jag kommer med dem inflätade då.

Jao, som sagt, dreadsen är värmda, värmde 19 st igår och 24 av Ms, de som egentligen borde varit klara nu, men jag har haft lite för dålig självdisciplin + "lite" för lite tid och ork så det har inte blivit av. Men nu är det på G iaf.

Woho! Vi fick post! dagens höjdpunkt so far! ;)

sommarlov.

I en vecka till. Sen börjar "vuxenlivet".

Den 20e börjar jag klockan 6 på morgonen på Ansia Camping här i lilla sketna Lycksele.
Hämtade upp schemat för sommaren nyss, och jag kan ärligt säga att jag inte dog när jag såg hur jag skulle jobba. Okej, det är ungefär 70% av tiden som jag börjar kl 6 på mornarna. Men det känns ändå bra eftersom då behöver jag inte ställa om dygnet hit och dit hela tiden. + att jag jobbar inte flera dagar i sträck utan som det är nu så jobbar jag MAX 4 dagar i rad!
annars är det 2-3 dagar i rad som mest.


Ja, vad mer finns att säga, fixat glasögonen nu så nu sitter de där de ska.

Fredag den 13e är det också idag, lite lustigt för än så länge har allt gått väl.. Fast jag kanske borde vänta med att skrapa min lott till imorrn för att vara på den säkra sidan? ;)
Imorrn ska jag förövrigt ut till Hedluna och packa och städa i mitt gamla rum, se vad som ska med till nya lägenheten och vad som ska kastas och vad som ska sparas osv.

Och vad mer finns att säga?

Det åskar här idag. Lite coolt, och lite mysigt.

-*STUDENTEN 10/6 2008*-

Ja, kom på nu att jag inte skrivit nåt om den underbara dagen då jag äntligen kunde säga UP YOURS ANNIKA och veta att jag aldrig mer behöver tvinga mig själv att gå till tbg för att genomlida ännu en dag.

05.15: Dagen började för min del, klev upp för att sminka mig, klä på mig, fixa håret och göra allt klart för att röra mig mot Carro där våran Champangefrukost utan champange skulle äga rum.
06.45 Travade jag iväg mot Carro med bestämda och snabba steg, dels för att jag kände mig stressad och om jag gått långsammare hade jag förmodligen frusit ihjäl eftersom jag gick i klänning och det regnade och blåste kallt.
07.00 Kom fram till Carro ungefär i tid.  Anslöt mig till de andra klasskompisarna och sen droppade det in fler och fler eftersom. Skrivande i studentmössor och mumsande på jordgubbar, melon och muffins.
07.55 Började vi röra på oss mot skolan eftersom våran studentfotografering skulle äga rum 08.30. Vi levde om och skrålade och sjöng och njöt av att det var våran student.
09.10 ungefär träffade vi klassförståndarna i ett klassrum och de var sådär lagomt sentimentala och visade klipp från julshowen och codan. Vi fick varsin skiva med bilder av Mats, bilder från 3 år.
10.00 började allt i idrottshallen, vi kom in sist men sjöng bäst. Fint folk kommer alltid sent eller hur? ;)
Skrålade för full hals där. Och hade det allmänt kul.
11.15 isch lunch i matsalen, den sista skollunchen. rostbiff och potatissallad, köttet var okej, men inte potatissalladen.. och sallade till var lite underlig den med. Smakade lite suspekt men den gick ner. Den såkallade saften till var odrickbar, men jag tvingade ner ett glas bara för att inte få vätskebrist.
12.15 Tror jag det var skulle vi samlas i aulan för betygsutdelning. Gick smidigt och jag är nöjd med betygen, okej, kunde haft fler VGn om jag orkat, men det är inget jag ångrar egentligen, har iaf inget IG och inget sträck heller!
13.15 Tågade vi ut från skolan sjungades studentsången, ES3 först som såklart kunde sången bäst., ut i regnet, ut till våra nära och kära som stod där ute på gräsmattan med paraplyer och plakat.
13.40 eller nånting åt det håller rörde vi oss mot våran söta lastbil som vi pyntat så fint kvällen innan, och där stod vi på flaket till 14.30 ungefär då det var dags att åka hem. Hem till familjen och de som kom för att fira oss, Jag och Micke, vi två kusiner som tog studenten samtidigt.
18.10 ungefär åkte vi upp till stan, jag, sötnos och micke, han skulle med sin klass och parta och jag skulle upp och göra mig i ordning och träffa Moa för att fara till Solle som skulle vara värd för våran klassfest.
19.05 kom vi till Solle som givetvis inte var där, utan hon var och köpte läsk till sina drinkar.
Vid 22.15 tiden rörde vi oss mot hotellet och sen var jag där.. till 01.45 då jag rörde mig hemåt och sen var jag hemma vid 02.00 tiden. Kom dock inte i säng förrän ett tag senare och sen sov jag, och sov och sov.

Hela dagen och hela kvällen var minnesvärd lugnt sagt, kommer sakna dem alla för de har alla bidragit till att de tre åren på tbg har varit överlevbara och de är de som gjort att jag kommit dit.

ES3 Jag älskar er inte som klass, för vi är rätt så hopplösa på den biten. Men jag älskar er alla som individer.

Skolavslutning

idag för alla som inte går på gymnasiet.

Så därför var det gaj pch partaj på torget idag, Jannike Stenlund (f.d estet numera singer/songwriter och ashet! fast det har hon varit hela tiden. dessutom alldeles genomtrevlig) och Amanda Jenssen (TACK! för att ni inte drog hit Marie Picasso) som spelade ikväll.. tog sammanlagt över 250 bilder ikväll på dem och på lite annat också. Jannike är verkligen svinduktig så nu ligger hennes skiva här bredvid mig signerad och allt. Amanda är lika bra som alltid och det var riktigt nice att få höra nya låtar.


Sitter och kikar igenom bilderna från kvällen nu.. och ja, jag kan knappast klaga på min kamera, har superbra bilder på dem! dessutom hade jag en hyffsad plats så jag slapp trängas med alla andra.

Jannike Stenlund



Och Amanda Jensen

Vuxenpoäng till mig.

Nu känner jag mig vuxen nästan, kikar på saker till nya lägenheten, planerar inför den, oroar mig för jobbet och har just införskaffat mig ett ICA-kort.

Så nu ligger jag illa till, är nog snart dags att börja oroa mig för pensionen för den är väl snart här :P

Promnight 2.

Ja, trevlig kväll var det, hade kunnat gå bättre, men på ett sätt ändå inte.
Orkar inte riktigt skriva om den nu, men maten överlevde jag, det var otroligt varmt vart man än befann sig i byggnaden så man var tvungen att springa ut för att kunna andas, de hade missat att berätta att man var tvungen att betala för det alkoholhaltiga man drack. Det var olidligt varmt nere i nattcluben trots att jag ändå var hem och bytte till svalare kläder.
Men trevliga människor och sånt gjorde ändå kvällen minnesvärd.

Och trots allt, det var ju ändå min studentbal ;)



För de som inte sett bilder på mig från kvällen så kan jag visa en bild här.
Det är då jag som har dreads och svart/grå klänningen, hon bredvid är min vän Maria som går första året på estet nu.
Förövrigt så vill jag bara säga att jag älskar min klänning, det är min mamma som sytt den och jag och mina systrar som designat den. Jag är sjukt nöjd med den och jag längtar tills jag får ett tillfälle att bära den igen.


promnight tonight.

Om en halvtimme ungefär ska jag iväg till syster yster E och få håret och sminket fixat.
M ska också komma dit, får höra hur hon tänkt göra om hon fixar håret innan. Gissar på det iallafall.
Innan jag går måste jag bara fundera ut vad jag ska ta med mig dit, sminket vet jag ska med. Några andra småsaker .. Måste förövrigt fixa kameran. DET måste jag komma ihåg.



Well.. dags att packa ihop sig kanske?

Don't stop us now

Vill bara tacka ES 3 för en underbar och minnesvärd kväll. Det är ni som varit det bästa med gymnasiet. Alltid har  det varit någon där som muntrat upp stämningen och som livat upp allting.
Ni alla finns för evigt i mitt hjärta!

Snart skiljs vi åt, men vi avslutar med en smäll right? ;)

I did it!!

Efter många om och men så kan jag nu säga att jag har klarat matte B!
Äntligen, efter ett och ett halvt års kämpande med att få in skiten i skallen så sitter det där, kanske inte permanent, så jag har antagligen glömt det inom en vecka. Men jag kan det idag!

Så nu.. nu är jag nog klar. Med allt tror jag faktiskt.

RE = check
SH = check
SV = check
EN = check
ARL = check
BF = check
FBL = check
PA = check
KuHi = check

Vad jag vet så är allt klart, och har ni ens någon aning om hur SKÖNT det är?

LOVELY!!

woho.

Utmanad!

Så fort du ser detta har du blivit utmanad, kopiera texten och svara ärligt på frågorna och du måste dessutom ändra från versaler till gemener. Det orkar inte jag.

DITT NAMN: Lena Maria Bäckström
DIN ÅLDER: 18, 19 om mindre än ett halvår.
FÖDELSEDAG: 26/10
SYSKON: Ewa och Nina
ÖGONFÄRG: Varierar från dag till dag, men har alltid en ton av grönt i sig.
SKOSTORLEK: 39

Förhållanden:
VEM ÄR DIN BÄSTA VÄN? Jag har minst tre. Natalie, Jesper och Sebastian
HUR LÄNGE HAR NI VARIT IHOP? Är bara tillsammans med en av dem, Jesper <3
HUR LÅNGT VAR DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE? Detta är mitt längsta, över ett år.

VEM KYSSTE DU SENAST? Jesper <3

Grejer:
VAR SHOPPAR DU HELST? kataloger, sthlm, london. De två senare är INTE ofta ;P
HAR DU NÅGRA TATUERINGAR ELLER PIERCINGS, OCH ISÅFALL HUR MÅNGA?
7 sammanlagt i öronen, en i naveln och sen kommer det väl fler om ett tag, tatuering väntar jag med ett tag till.

HUR MÅNGA SKOR HAR DU? En hög.
HUR MÅNGA PAR BYXOR HAR DU? många, men inte många jag vill använda

Favoriter:
FÄRG: har ingen speciell för tillfället.
MAT: skolans låtsasmat. uäk!
KILLNAMN: Caspian är fint.
TJEJNAMN: Freja och Saga är fina.
ÄMNE I SKOLAN: skolless!

HAR DU NÅGONSIN...
SNUSAT? never
RÖKT? uääk
HOPPAT BUNGEE JUMP? Inte vad jag kan minnas
BRUTIT MOT LAGEN? Ja, antagligen, jag är ju en rebellisk tonåring.
FÅTT DIG SJÄLV ATT KRÄKAS? nej.
NAKENBADAT? ja ?
VARIT KÄR? är kär. <3
BÖRJAT GRÅTA FÖR ATT FÅ SOM DU VILL? Antagligen när jag var liten. Men man vet aldrig

EXTRA GREJER:
TAR DU DROGER? Never
VAD ANVÄNDER DU FÖR SHAMPOO? Jag stödjer inte smygreklam, jag vill ha betalt isf !
VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? Ehm.. Att mitt liv ska rasera.

puh.

omarbetade PA-rapporten är nästan klar, har dock inte gjort några sidanvisningar till bilagan med bilder.. men det tar jag imorgon på skolan, borde hitta lite tid att fixa det då.. Sen måste jag få tag på mats eftersom jag inte kan skriva ut (inte mitt fel faktiskt. Skolans skitsystem om att man får bara ett visst antal utskrifter >.< )

När arbetet var klart kände jag för att strutta iväg till klasskompisarna som spelade brännboll en bit härifrån, turnering i brännboll för treorna på måndag, det ska bli intressant!
Spelade lite brännboll med dem, tog lite kort och vid halv tio tiden började röra mig hemåt men slank in hos R en stund och drack lite cola och surrade samtidigt som vi kikade lite på TV.
Kom hem och hoppade in i en välbehövd dusch, egentligen var jag inte såååå vidrig, men det har varit varmt idag och jag kände verkligen för att tvätta ur tuperingen sen i går ur håret... Fast egentligen var det ganska trevligt med ett hår som det var volym i, får lära mig att ägna lite tid åt håret ibland så kan jag nog få det sådär igen.
Tvättade sjalen som jag ska ha på balen också, så nu hänger den över en dörr och torkar.

Imorgon eftermiddag/kväll ska vi fixa med Ms hår och se så det blir bra. Får se om hon kommer ha lockigt eller inte.

Nej, jag kanske borde lägga mig i sängen? har varit trött i över en timme nu.. Så jo.. jag tror jag ska säga hejdå och god natt och t.o.m. stänga av detta åbäke.
Det är faktiskt inte lika störande längre nu när J fått byta grafikkort, den låter inte lika mycket och det är jag mycket glad över!

God natt.

sick of it.

det kan nog lugnt summera det jag känner för skolan nu.
För nu är jag verkligen less, ska egentligen sitta och skriva lite mer på PA-rapporten för att kunna få högre betyg på den.. Men jag orkar inte, jag är för less helt enkelt. jag vill sova och ta det lugnt, sen börja jobba och slite hela sommaren så jag får vara arbetslös i höst.. Eller jobba med ljus, vilket det nu än blir så är jag nöjd.

Jag vill få vara ledig..

W00T?!

120 unika sidvisningar i fredags. Vad har hänt? jag gjorde ju inget specillt då heller?
Skrev ett inlägg och ändrade utseendet litegrann.. Galna människor det finns i världen O.o

Dock är det ju ganska kul att nån vill läsa det ordbajseri man skriver.. men ändå, det mesta jag haft tidigare har legat på kanske 30-40.

Ja ja, nu är det dags att uppdatera om helgen.
I lördags blev det ut till hedlunda, prova kjolen och överdelen, in till stan igen för att gå på utställning och hålla M.P sällskap där medans syster yster E och mamsen gick på stan och gjorde hemligheter, ut till hedlunda igen sen för att sy mer på kjolen och överdelen och äta middag. syster ystrarnas respektive handlade massor av mat och trevligt hade vi alla. Sytt och sytt och lekt provdocka. Så var dagen igår. Uppe till 2 men sen tog jag mig faktiskt i säng och sov bara 8 timmar.

Idag blev det väl ungefär samma sak, gick på stan med syster yster N och mamsen, köpte hårfärg och lite sånt som behövdes för att testa en balfrisyr till på torsdag. Bar av ut till hedlunda och där syddes det klänning för fulla muggar hela dagen. Så NU, nu är den äntligen klar, min klänning, som egentligen inte är en klänning utan en kjol och ett "korsett"liv. Det är klart, och jag har väska, skor, outfit, make up och frisyr. Nu fattas bara naglarna ;P

ja, det var nog allt för nu, funderar på att gå ut och hämta ut pengar och sen skutta ner på Shell för att inhandla nånting gott och ätbart.

RSS 2.0