åh..

Kom på, ni kanske märkt att jag bytt färg på bloggen, tänkte göra den lite mer höstig än det ljusblå.. Nu återstår bara att se vad det blir sen när vintern kommer.

Och ja, tänkte att det var dags att uppdatera pressbilden också. Tagen förra veckan faktiskt, förra bilden var ju gammal redan innan jag laddade upp den.

and tonight.. we dance

Jag städade i sovrummet idag, så nu står mitt skrivbord där det ska stå och kläderna ligger i garderoben.
Löshåret ska in i skåpet och Smyckesgrejerna ska ner under locket på det där skåpet.
Sen kan jag börja pyssla på riktigt.

Imorgon ska dreads värmas och jag ska följa Jesper på arbetsförmedlingen. Ska fixa mig ett möta där så jag kanske kan bli jobbsökande också, får stoppa i mig hostmedicin och honungsvatten och ta mig dit så jag inte hostar sönder hela halsen.

Ska även försöka poia lite ^^ Är ju riktigt kul nu när jag har ett nytt trick att träna på! Skulle bara haft riktigt övningspoi och inte såna där kostiga hemgjorda.
Fast Natalie gjorde ett par idag som var riktigt nice, påminde om vanliga.

Nu borde jag egentligen sova, har en del att göra imorgon och behöver vara pigg.. Och med tanke på att jag fortfarande inte är frisk så behöver jag all sömn och vila jag kan få.

Pride

Var helt okej, eller ja, det var mer än okej och det hade varit ännu bättre om jag inte varit sjuk!
ja ja, ska försöka sammanfatta helgen iaf.

Fredag;
Upp vid 8.00-8.30 tiden. Klä på sig, packa och försöka sig på nåt ätbart.
Packade klart allt och hade bara sminket kvar, då tog jag mig till syster yster för att hämta lite blommor. Ja, hon förser mig med krukväxter, tror det är 4 st allt som allt som jag inte fått av henne.
Hem och sminka mig klart, Natalie kom över och sen gick vi över till henne för att få skjuts av hennes pappa till busstation.
Mötte Linn där tillsammans med Henke, Alex och Maria.

Tillbringade halva resan med att prata poi och allt möjligt med Alex, riktigt trevligt med tanke på att det var nog det längsta samtalet vi haft på flera år! Sen hoppade han av och då blev vi alla slöa och tråkiga.
Kom fram till Umeå vid 3-tiden. Träffade Anne, hennes pojkvän och CD. Fikade och umgicks, kikade på skor och sen rann tiden iväg och jag och Linn skulle på Norrlandsoperan och se Trollflöjten och träffa Per.
Natalie följde med CD och vad som hände sen.. Det vet bara dom :P

Kom hem hyffsat sent och satte igång Atlantis som jag givetvis somnade till.

Lördag; Upp hyffsat tidigt för att göra sig iordning och åka in till centrum innan klockan hann bli för mycket, letade sig till Döbelns Park och hann t.o.m dit innan 11 som var tiden för att mötas.
Prideparad med CD, Hanna, Natalie, Linn, Per, fallen beauty (Mia?) och en massa fler.
Mat. Hem till Marieberg och sovplatsen, lärde mig nytt poi-trick!  och umgicks där en stund, Linn skulle iväg till Anne och jag, Natalie och CD skulle till Lonian.
Vindrickandet/festen hos Lonian kunde gått bättre och det kunde varit roligare och jag kunde defenitivt varit friskare. Men jag överlevde och kom hem 02.00 typ.

Söndag; Hej-jag-har-aldrig-varit-så-slö-som-idag Vi klev upp sent, tillbringade i princip hela dagen med att sitta framför TVn och vänta på att tiden skulle gå så vi fick åka hem, väl på bussen var vi slöare än allt och vi sov sista biten hem. Natalies pappa kom och hämtade oss och sen låg jag på soffan resten av kvällen.

Det mina vänner.. Det var min pridehelg i Umeå det.

Och om nån mot all förmodan vill se bilder så finns det på http://ayashi.bilddagboken.se

Umeå.

Nu snart far vi, har packat och gjort allt i ordning, ska bara bära över sakerna till Natalie för vi skulle få skjuts av hennes pappa till busstation. Sen bär det iväg på äventyr i Umeå. miip!

just a day just an ordinary day..

Vaknade imorse och insåg.. Att för första gången på en vecka så känns det inte som att mitt huvud ska sprängas!
Jag ser ljuset i slutet på tunneln vilket betyder, jag håller på bli friskare och piggare. Så det blir verkligen Umeå i helgen,
Lite täppt i näsan och en del hosta kvar, men det blir hostmedicin och honung och en massa te så råder jag bot på det.

Umeåpride
Tatueringsmässa
och
Trollflöjten

=
yey! Bättre än Lycksele marknad/supa skallen av sig helgen.


Idag finns det en del att försöka hinna med.
Campingen för att se om det finns ett lönbesked där.
Veterinären med Natalie
Soc med ansökan
Hårprojektet ska slutföras inför helgen. Grodan ska bli komplett.
Kontakta Linn och få henne att komma hit så jag, hon och Natalie kan planera.

Får hoppas jag klarar allt utan att falla ihop av utmattning.

blä...

Varit sjuk i en vecka nu, förra veckan på torsdagen fick jag migrän och sen dess har det bara gått utför.
Huvudvärk varje dag och tokförkyld ovanpå det.
Blev erbjuden att jobba imorgon men kommer verkligen inte palla så det blir att ringa och säga att det inte går.. Och jag som behöver pengarna.. Men men, går inte att göra så mycket åt saken.
Måste försöka bli frisk till helgen också, det är ju Umeå pride OCH tatueringsmässa i Umeå.. och det vill jag verkligen på. + att jag får chansen att se Trollflöjten på NorrlandsOperan.

Gah! tror jag ska hämta te och sitta här resten av kvällen.. Min hals behöver det tror jag.


just an ordinary day

Hänt en hel del senaste veckan..

Mamma var hemma förra helgen så det blev midddag där och stan på lördagen. Helt okej, fick gardiner och köpte en vaxduk till köket så det ser lite bättre ut där nu.
Hann även med att slinga håret för att komma mig lite närmare rött hår.
Slängde in en röd färgning i håret på söndagkväll efter middagen i hedluna och näe, det blev inte alls som jag trodde, blev mer orange, rost färgat och inte alls så mörkrött som det skulle bli, så när lönen kommer går jag tillbaka till Viva! Mood funkar att bleka med, men knappt ens det och den röda var ju inte alls bra.
Så nu ska jag överleva en månad med fel färg på håret -.-

Måndag; bakade bullar med min nya trägaffel och den nya emo-kaveln som Linn så snällt kallade den.

Tisdag; tog det lugnt, var på körskolan fick oväntat besök av Camilla och Ante som vi fick Tiger av, Cyklade till Linn och såg 30 days of night, vampyrfilm, hel nice faktiskt.

Onsdag; min sista lediga dag och jag gjorde i princip ingenting. Helt okej faktiskt. Bjöd lite folk på bullar, det var trevligt :)

Torsdag; Jobbade till halv ett, då blev jag hemskickad eftersom jag råkade nämna att jag hade lite att göra innan jag skulle vara hos tatueraren kl 15. Tog mig dit och höll på att studsa upp ur stolen innan han hann börja för jag var så nervös. Genomled proceduren och nu vill jag göra fler.
Tårta hos syster för farbror på kvällen och sen var det hem och sova.

Fredag; Jobbade igen, sista schemalagda dagen, men dom kommer nog mest troligt ringa fler dagar när de behöver mig, så nu är jag arbetslös, mellan jobb, ledig you name it. Såg Wall.E med Natalie, skitsöt film. söta robotar och bra sällskap.

Lördag; film med Natalie och hennes lillasyster, såg på Kung Fu Panda, helsöt film den också! Hem till mig med Natalie och bakade en blåbärspaj som åts upp nästan fortare än den gjordes typ. Sötnos, Daniel, jag och Natalie
Sen skulle Natalie och Daniel hem och jag gick ich la mig.

Så nu är det söndag och jag funderar på vad jag ska laga för mat.
Dessutom borde jag duscha, och få tag på Natalie.

RSS 2.0