Tänka sig!

Det är redan fredag igen!
Veckan har gått fort den här gången också, sjöslag, tunga dagar, maasmöte, blivit bjuden på mat, träffat människor, ritat, listan blir oändlig känns det som.

Det är här en sån där oförskämt bra dag, har varit vaken sen sju imorse, frivilligt!
Dock så beror de på att jag inte sov hemma, åt och såg film och umgicks med folk hemma hos N & N igår och sen blev jag kvar, trots att N började klockan 8.
Hade erbjudande om att ligga kvar och kura i hans varma säng men tyckte att det var lika bra att gå hem när han skulle gå så.
Har knappt gjort något hemma dock men iallafall, såna dagar är trevliga, hade ändå inga direkta måsten som jag var tvungen att göra, lagade en ordentlig lunch och gick till skolan, blev inte klar med låten, gjorde en helomvändning och bytte låt istället, men nu har jag en del klart, behöver bara hjälp med ljusbordet så jag får veta hur jag ska göra så löser det sig.

Har inga planer för kvällen heller, funderar på att gå till kåren en sväng ikväll som nykter, beroende på lite vad det är för folk som ska dit, men känner inte för att dricka och är nästan sugen på en hemmakväll med film och popcorn.
Så jag får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag iallafall dra upp persiennerna och släppa in lite ljus i lägenheten, sätta igång nån lagom mysig film och fortsätta med min fågel!

bloggtorka?

Mycket har hänt sen sist...
För mycket för att jag ska ha tid att skriva eller ha någon lust till det.

Ett sjöslag utan dess like, träffade HD-flicka, handlade i taxfreen och var med trevligt folk, var överallt och ingenstans och var galet flummig där mitt i natten.


Lång ditresa och hemresa eftersom vi åkte via västerås då det var en chartrad buss.
Kom hem vid halv elva på måndagkväll så jag missade en föreläsning, men så kan det gå, det var värt det.

Tisdag hände inte så mycket, uppspelen var inställda pga trasigt ljusbord, så jag satt hemma och tog det lugnt, var hos N & N på kvällen och åt glass, virkade på en dread och hade trevligt, dock så var resten av kvällen inte riktigt lika trevligt,
när jag kommer hem loggar jag in på facebook för att skriva till N att min telefon ligger hemma hos dem och att jag skulle behöva den dagen efter, möts av oroliga vänner som skriver om en bilolycka, en kille i 20-års åldern har omkommit.
En klump i magen växer fram och när jag väl får tag i någon som vet något så försvinner inte klumpen, den förvandlas till sorg och tårarna börjar rinna. Slapp iallafall vara ensam då N inte ville låta mig vara det.

Igår hände inte så mycket heller, var hemma och fixade lite, åt lunch med N och såg på serier, gick hem, tog det lugnt såg lite mer serier och påbörjade nästa ritprojekt.
Har labbtid idag så jag ska fixa lite saker innan halv ett och sen bege mig mot skolan. Hade tid från halv två egentligen men kan lika gärna ta den från ett då R är klar med sin tid då.

Så det kan gå.

I två dagars tid har jag tänkt skriva här, loggat in och sen ångrat mig och loggat ut igen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva bara. Men det här är vad jag sysslat med iallafall!

I torsdags klev jag upp ovanligt tidigt men failade lite så jag kom ändå inte till skolan förrän vid nio.
Fick problem med programmeringen men det löste sig som tur var och sen var det bara att köra på, var dock lite rastlös när jag väntade på att mother of god skulle börja, jag ville ju få mitt överstökat, inte sitta och pinas i sex låtar innan!
Uppspelet gick iallafall riktigt bra och jag var nöjd, fick beröm och sen kom huvudvärken, mycket punktlig.
Men så kan de gå när man spänner sig och inte slappnar av samt sitter i ett + 30gradigt rum.
Drog iallafall hem och bosatte mig på soffan, tog värktabletter och sen var det bara att hoppas på det bästa. Såg greek och huvudvärken gick över, gick och träffade N en stund för jag var för rastlös för att vara hemma.
Sen hem och sova.

Igår städade jag, såg på greek och sen blev de en liten spontan förfest här med I och två vänner.
Pizza och trevligt sällskap, sen en sväng iväg till N där det var mer folk och band hero eller vad det nu heter. Kul var det iallafall. I och de två följeslagarna avvek för att röra sig mot s2, medans vi andra var kvar till elva, halv tolv innan vi rörde oss mot kåren. Fick dessutom en del musiktips som jag kollar upp nu, och god damn it's good!
Hade trevligt med mysigt folk, hade ett gott skratt tillsammans med E och tyckte att livet var väldigt trevligt.
Pratade med M för första gången på tre månader, well då var den perioden över i mitt liv, everything that has a beginning has an end. Ingen idé att slösa energi på att hata.
Blev bjuden på efterfest men avböjde, hade andra planer.
Kom hem efter kåren och somnade vid 4 nån gång. En awesome kväll/natt.

N gick hem vid halv tolv nånting och sen dess har jag ätit frukost/lunch och sett på greek, behöver inte direkt göra nånting idag, ska kolla vad jag behöver ha med mig imorgon och fixa det, fixa nåt att äta på bussen och sen gå tll N för att se om han kan hjälpa mig med cykeln.

Är förövrigt på oförskämt bra humör, jag förstår inte varför, allt är bara awesome!

Suit up day!

Dagens outfit,

en lightversion av suit up,

men har man ingen kostym så tager man vad man haver, och jag hade iallafall slips!


möte, ljuslabb och afterschool

Hade möte med klassen idag om nobelfesten som vi ska jobba på.
Nej inte den där gigantiska, men det lite mindre gigantiska efterfesten, vi ska allt som allt ljussätta en galet massa lokaler och shit, fick ritningarna över huset idag, det är TRE våningar med olika lokaler som vi ska göra, det är helt galet!
Men jag är pepp!
Hoppas på att jag får fortsätta vara byggansvarig, då blir den en tripp till den konungliga hufvudstaden på min födelsedag som det ser ut nu.
Sen hem, fixa mat, såg lite greek (slösar mycket tid på det för tillfället...) sen tillbaka till skolan för att programmera inför morgondagens konsert. För tillfället känns det helt galet men de är för att det var alldeles för längesen jag lekte med lampor när de faktiskt stod någon på scen, annars har jag bara ljussatt låtar senaste året.
På vägen hem upptäckte jag det jag misstänkt senaste gångerna jag cyklat, det är något fel med ena trampan, och nu vet jag vad det är.
Och jag har inte grejer att fixa det själv! Otroligt irriterande!
Men N sa att han kunde hjälpa mig så blir att gå hem till honom imorgon och se vad han kan göra.. Efter konserten då självklart.
Efter det blev det hem, stoppa i sig lite mer mat och sen begav jag mig mot after school.
Umgicks med folk men var inte lika pepp som annars, trött i huvudet sen programmeringen och magen strejkar som vanligt, ska bli bättre på att ta medicinen, har slarvat så jag tror det är det som spökar.
Dock så tog jag den idag men men, behöver den nog fler dagar i rad om de ska hjälpa den här gången..
Nyss hemkommen, magen strejkar men ska försöka få i mig lite mat och sen sova några timmar för att försöka kliva upp tidigt och gå till skolan för att programmera det sista. Tror jag ska försöka köra igenom låtarna en eller två gånger innan också så det känns som att det är färdigt.
Men nu, mot köket för lite mat och sen sängen. Huvudet hänger inte riktigt med längre.
Men det har varit en bra kväll allt som allt.

Everything I gave you I want everything back but you

Igår.
Skola, congoföreläsning med Bullen, kul typ!
Från ett till fyra höll det på, och vid fyra var han inte ens klar, men jag var tvungen att gå, skulle träna klockan sex och behövde få i mig nånting att äta innan det.
Spinning med Åsa, hon var galen! Skulle ha allsång och gapa om allt möjligt, ungefär halva passet skrattade jag åt henne för att hon var så galen, iofs, kan nog tänka mig att gå på de passen andra veckor också, de var helt okej.
Sen hem och äta och sen gick jag till N & N, vi gick ihop ett gäng och beställde tröjor från threadless, totalt 20 t-shirts och en hoodie, 230 dollar, en helt okej prislapp med tanke på mängden, så nu väntar jag med spänning på att mina nya tröjor ska komma! det jobbigaste är att jag inte har plats för kläderna men de struntar jag i! Hur som helst, såg på madagascar 2, N gick och la sig efter filmen och S, C och E gick hem, så det var bara jag och N som såg serier efter det. Och ännu en kväll då jag inte går och lägger mig tidigt, sov inte ens hemma..

Just watch my wildest dreams come true

När jag är med N frågar han alltid hur det är med mig, om jag mår bra, och varje gång blir jag lika förvånad när jag ärligt kan svara att ja, det är .
Hela historien med M börjar sakta men säkert suddas ut, visst, jag vill verkligen inte träffa honom och prata med honom, men om han vill stå och gulla med sin nya så fine by me.
J blev ett avslutat kapitel efter att han kommit tillbaka i mitt liv, jag fick se det som fanns under ytan, inte bara det som jag blev förblindad av och ja, fascinationen för honom försvann. K verkar vara ute ur mitt liv, och då slipper jag konstant oroa mig för att såra honom som jag vet att jag skulle gjort till slut.
Jag har saker att göra, saker jag vill göra och saker som måste göras, men det gör ingenting, för visst allt är inte det roligaste jag kan tänka mig, men då har jag andra saker att se fram emot under tiden.
Jag har börjat träna, jag saknar att måla och rita, jag börjar trivas med allt igen, det har varit alldeles för kaotiskt senaste tiden, det börjar ordna upp sig nu.

01.40

Då kom jag in genom dörren igår, klockan två nånting låg jag i sängen och sen gick det fort att somna, hade tänkt kliva upp tidigt men jag slog av väckaren i något halvsömningt tillstånd så jag klev upp två timmar senare än tänkt, väldigt sömnig också så än har jag inte fått nåt vettigt gjort.
Så nu ska jag se vad jag ska ha för kläder, plocka ihop smutstvätten och äta, eftersom jag var så duktig och inte plockade ihop kläderna igår...
Jag är för lat ibland, men jag fick äppelpaj och se where the wild things are, så ja, jag överlever.

Och ja, jag behöver någon som sparkar upp mig på mornarna, tiger är ju helt värdelös på det, när han ser att jag vaknar till så kommer ju han och lägger sig på mig = då blir de bara mysigare att ligga kvar! Alltså helt värdelöst.

Nej usch nej, dags att sparka igång den här dagen!

promenaden med C






helgen i helhet.


lördags, dagen efter kvällen före.

Fredag, blev förfest hos taps, trevligt folk och en hel del kul, kåren nästa, hade tur som blev skjutsad dit, annars hade nog mina fötter dött ännu lite mer med tanke på skorna jag hade på mig.
Väl på kåren så kändes de som det var full fart hela tiden, hade alltid nånting på gång eller någon idé som skulle genomföras, kul hade jag iallafall och sen helt plötsligt var det.
Mot mångatan, jag tror aldrig 2,2an har sett så grisig ut, hade trevligt där och tyckte att livet var ganska behagligt, tror det var vid detta tillfälle då vi sjöng för N, jag har inte så stor koll, började bli trött vid den tidpunkten, gänget som jobbat på kåren anslöt sig iallafall och de var efter det som vi sjöng.
Höll ut till efter fyra nångång, sen insåg jag att jag behövde sova.
Så vid halv fem ungefär så gick jag och N hem.

Lördag, huvudvärk och lagom seg på morgonen, fick till slut i mig värktabletter och vatten och sen var jag igång igen, blev dock lite sen till M som skulle bjuda på tårta och te, men hinna äta och duscha på en halvtimme det hinner man inte riktigt när man först och främst inte ens vet vad man ska äta och inte har något klart.
Fikade och spelade spel hos M och hade alltmänt trevligt, gick hem, åt, och såg på serier, gick och la mig vid
tio halv elva tiden för att jag var så trött och somnade nästan direkt.

Idag; Sov nästan tolv timmar, vaknade vid tio iallafall, har sett på serier, insett att jag har träningsvärk, varit på promenad med C och fotat litegrann, har diskat också så nu har jag typ ingen disk, ska bara plocka ihop kläderna som är utspridda runt lägenheten.
Ikväll blir det äppelpaj och film hos N & N, ska bara få tag på N igen och höra vilken tid vi ska ses.
Han behövde till hemköp och då an jag lika gärna möta honom där så får man sällskap.

friday friday friday

Planering för dagen?

Äta frukost/brunch
Kila över till C för att hålla henne sällskap en stund
Får se vad klockan är senare, och vad jag hittar på

Ikväll blir det iallafal förkrök och kåren, för det är oktoberfest.



Dagens i-lansproblem; Älskade hairdrobe ligger nere!


ganska innehållsfattigt inlägg right?
Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva.

Kvällen

Planering, se ett avsnitt greek, och äta nånting, sen köpa spinningkort och träna ett pass, efter det hem och byta kläder och sen blir det after school.
Känns som en bra kväll, det mest fascinerande är att jag faktiskt vill träna, jag som alltid varit galet lat och aldrig varit pepp på att träna, känner att det är dags, och att jag vill.

Klassmöte, hemtenta och lunch

Hade klassmöte igår, inget vettigt sades, jag börjar dra mig mer och mer för att gå dit, för det som är väsentligt att prata om tas aldrig upp. Fördrev två timmar på att sitta där och göra ingenting. Helt värdelöst.

Sen cyklade jag och S till Willys, införskaffade diverse råvaror som vi skulle behöva till maten vi skulle laga tillsammans och sen en sväng förbi mångatan för att hämta hennes dator.
Hemma hos mig blev det matlagning så det stod härliga till,
resultatet? Kycklinggryta med ris, the colourfull way!

När vi var mätta och belåtna blev det hemtenta för hela slanten, vi skrev och skrev och klagade men till slut var vi klara, då flippade vi ur en stund, S hade gymnastiska övningar i min soffa och jag hängde upp tvätt. Sen tog vi en bullpåse och gick till N & N, massage i utbyte mot bullar, där blev de serie, massage, promenad och prat och skratt.

N tog sig an min rygg och jag tror den känns bättre nu, iallafall inte lika stora knutar i den, men jag fick i uppdrag att stretcha ena skuldran, hade tydligen en inflammation jag inte visste om i ett muskelfäste, intressant vad man får veta saker ibland.

Nu blir det lunch och sen ska jag.. diska?
Insåg nu att jag inte kan städa för det är redan gjort, jag skulle kunna tvätta men har ingenstans att hänga tvätten, så ja, det blir att diska den lilla disk som finns. Sen blir det serier.

 


kanelbullens dag


Idag var det kanelbullens dag, och den spenderade jag framför datorn. WOHO!

Lektion i capture, himmelriket om man jämför med vector works som jag kämpat med tidigare.
Sen hem och skriva hemtenta, har bakat och fixat lite, tagit det lugnt och nu har jag städat lite.
Ja, det var den dagen det.

Imorgon är det klassmöte, sen ska jag och S på äventyr, ska på jakt efter en större kastrull till henne och en . muffinsplåt till mig, sen ska vi skriva färdigt hemtentan och laga mat.
Vad som mer händer märker jag, N skulle komma hit också som det verkar, känns som att det är mest därför jag städar, eftersom han inte tål katter så bra, hade tänkt dammsuga ikväll, sen såg jag att klockan var tolv och insåg att det kanske inte var den smartaste idén, så nu tänkte jag sova så jag kan kliva upp tidigt och diska det sista och sen dammsuga.

Produktiv dag, har mindre än en sida kvar att skriva på hemtentan.
Det gillar vi!

hår-ångest, poi-abstinens och jobb.

Igår revs giget på cozmoz, jag cyklade hem och somnade till liftarens guide till galaxen, jag hann knappt se låten i början innan jag somnade, vaknade inatt vid tre nånting och satte igång ett avsnitt av greek och somnade snart igen.

Vaknade imorse och hade helt glömt bort att jag skulle vara på cozmoz halv tolv för att få hem grejerna till BT, men tog mig iaf dit i tid och sen var det bara att börja rulla casearna, klockan två var vi klara, då var grejerna på BT och vi hade packat upp.
Hem, lekte lite i photoshop och satte ihop lite bilder till en showoff på HD och ja, försöker klura ut vad jag ska skriva på hemtentan.
Fyra A4-sidor ska skrivas, två per uppgift, och den andra uppgiften är svår att svara på när man inte varit så inblandad i logistiken inom branschen, vilket betyder att jag ska ordbajsa två sidor med en anledning till varför jag inte kan svara på frågan, visst låter det bra?


Håret spökar, jag har haft dreadsen i sen i onsdags och jag vill redan ha förändring, är inte less på dreads, det är bara skönt, men ja, jag vill ha rött hår, rött är fint och jag passar i det. Men nu? jag har ju äntligen blivit blond igen!
Jag hade ju tänkt vara blond nu ett tag, men nej då, det är tråkigt känns det som, men en fin röd färg, det är fint de.
Kanske får fixa ett blond/rött hår istället så kanske det blir bättre, det turkos/petrolfärgade funkar inte känns det som, det är för kallt, jag vill ha varma färger..

Och jag vill poia! har inte gjort det än men har haft abstinens i flera dagar, ska försöka få ihop två sidor av hemtentan eller lite mer och sen ta mp3n och springa ut.
Måste poia snart, det spritter i benen och jag kan inte riktigt koncentrera mig, få veva runt på dem och höra ljudet av dem när de snurrar fortare och fortare, börja träna och se hur mycket jag kommer ihåg, hur mycket jag tappat och börja fundera på nya trick och lära mig nya saker, utmaningar.

Senaste året.

För er som inte känner mig tillräckligt eller vet... Jag färgar håret och byter frisyr.
Ofta!

första bilden, från augusti till april,
andra bilden, maj
tredje bilden, från juni till september


 


Hemtenta

Det gick inte så bra att skriva igår, skrev inte många rader men jag försökte iallafall, var för rastlös och ville bara ut och göra nåt, det slutade med film hos N och N och en däckad norrlänsk flicka på soffan, jag hade faktiskt tänkt gå hem! Jag tog mig bara inte så långt.

Idag har magen gått i strejk och vill helst inte äta alls, men jag tvingar i mig lite i taget, så den kanske blir bättre sen.

Jag har världens sämsta självdisciplin känns det som, finns så mycket annat jag vill göra som inte är skolarbete, men nu ska jag sätta mig ner och ordbajsa lite, måste komma igång med det, har ändå 4 A4-sidor som ska skrivas, och tyvärr så skriver de inte sig själva..

tidsfördriv

Jag har insett att min senaste kyss: var riktigt mysig, gief more!

Jag pratar: en blandning av olika dialekter, grunden norrlänska

Jag avskyr när folk:
försöker bestämma över mig/åt mig.

Min bästa vän är: har ingen bästa vän, men några nära.


Min första vän heter: I dunno, första bästa vän? Lova.

Kärlek är: bara till besvär. Har inte lyckats med det än.

När jag borstar tänderna: är jag oftast i badrummet

När jag lagar mat: brukar jag improvisera.

Jag tänder på: personlighet och charm. och ----- - -----.

Jag är rädd för: att bli lämnad

Den värsta känslan är: ångest

Den bästa känslan är: glädje, härlig ångestfri glädje.

Jag är bäst på: att vara jag.

Jag är sämst på: att vara någon annan.

Om jag va ett djur skulle jag vara: kisse, sova och äta, vilket bra liv..

Min mobiltelefon är: vit och svart och en sony ericsson

När jag vaknar på morgonen: undrar jag vad klockan är

Just nu tänker jag på att: jag borde börja med hemtentan.

Bebisar är: oftast söta.

Ny header

Bilden var gammal och ja, bilderna behövde bytas ut.
F5 om ni inte ser den nya headern!


Nu blir det brunch/lunch nånting ätbart och sen ska jag börja med hemtentan.

You don't have to believe me But the way I, way I see it Next time you point a finger I might have to bend it back Or break it, break it off Next time you point a finger I'll point you to the mirror

Kom hem för en stund sen, har haft fullt upp känns det som, diskat och tvättat, fixat mat och en massa annat, tog paus och drog ut en sväng.
Behövde luft och komma på andra tankar. Imorgon har jag en del som ska göras.
Ska börja på hemtentan, reda upp lite saker och diska det sista som jag lämnade idag.
Sen ska jag nog köra en tvättmaskin till, så det är gjort..
Ska försöka kliva upp tidigt imorgon, usch, jag ser inte fram emot morgondagen, men jag måste fixa det, det har blivit uppskjutet tillräckligt länge..

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och krypa ner under täcket och gosa lite med katten korven.

RSS 2.0