The birthday

Ja, blev lite som det blev med födelsedagen.
Det var tänkt att hela familjen + släkt och så skulle vara i hedlunda där jag skulle firas.

Såhär blev det: Pappa åkte på magsjuka så hedlunda var inte tal om längre, mamma var tvungen att skjutsa han på lasarettet eftersom han har insulinbehandlad diabetes (vilket inte är en så bra kombination med magsjuka).
Så alltså, varken mamma eller pappa kunde komma för att de inte ville riskera att smitta ner någon.
Det slutade med att vi var hos Nina och att varken mams, paps, farmor&farfar eller kusinerna från bratten kom, det gjorde inte heller Ann-Marie och Peter heller (kusinerna föräldrar min faster och hennes man).
Fast det blev trevligt ändå, middag med systrar och respektive, tårta och kakor m.m med den lilla släkt som kom.
Efter allt så gick jag hem och ringde mams, då kom hon upp till oss och åt tårta där så hon firade mig iaf.
Natalie ringde när jag var på väg hem så hon kom också.
Sen kom Minja och Joss förbi också. Intressant med fulla människor.

Så, det var den födelsedagen.


let's start a band

Fick mina pois idag!! Jag beställde dem i mådagskväll.. alltså, ungefär vid halv elva, elva tiden. Och idag när jag kom hem från arbetsförmedlingen så låg brevet på bordet och väntade på mig.

Så nu har jag varit ute och testat dom, fixat sovplats till imorgon och varit ute och fotat vinter/höst bilder med snö, frost och is.
Ska ladda in lite bilder i datorn, ladda kameran inför imorgon och kolla vad jag behöver med mig.

Ikväll..? Jag tror jag ska ta ett bad, jag tror jag behöver det och lite lugn musik och bara gosa ihop mig i badet.

Cause they make my days bright

Även om födelsedagen och allt firande inte alls blev som jag tänkt från början så blev det helt okej ändå.

Fick två världsbästa presenter; En prenumeration på Digitalfoto för ett år av mams och paps! <3 och av två änglar fick jag en kedja med två brythjärtan, så jag kan ha två halvor, en för Natalie och en för Linn och dom får varsitt för mig <3

Ska skriva mer detaljerat om de senaste dagarna.. Mest troligt imorgon. 

How to save a life

Jupp jupp, då var två kaksorter bakad, chokladsnitt och kolakakor.
Chokladbollarna ligger i frysen och nu är det bara bullar som ska bakas.
Den mest troligt viktigaste jobbansökan hittills i mitt liv är skickad så nu sitter jag och är nervös för att jag stavat fel m.m.
På ett sätt vill jag ha jobbet så jag tar mig från Lycksele, på ett annat sätt önskar jag att jag inte får det, skulle vara trevligt att få gå skola till hösten. Jag vill ju flytta till Borlänge, träffa nya människor och få leva lite. Se en ny del av världen.
Men vi får se, får jag inte jobbet söker jag skolan till våren. Annars får vi se hur mitt liv kommer se ut.
Ingenting är bestämt och det är så jag vill ha det. Inget som håller mig fast..

"Butterflies always fly free."

Det finns en anledning till varför jag har två fjärilar på min fotled.

Kaka!

Nu.. snart.. fyller jag år ^^
Tänk vad mycket som kan hända under ett år egentligen?  Denna födelsedag kommer inte alls se ut som den jag hade förra året. Konstigt det känns faktiskt, men ändå känns det bra, jag känner mig själv bättre, jag vet vad jag vill och jag vet att jag kan kämpa för det. Jag är starkare.

Intressant vad vissa kan ta åt sig?

Borde baka kakor idag, chokladsnitt och kolakakor.
Tror iaf att jag har ingredienser till det, annars skickar jag sötnos på ICA, det har ju funkar förut.

Kanske ska lägga undan det personliga brevet till imorgon?
Kan banne mig inte koncentrera mig på det nu, för många tankar på annat + att jag är dålig på att få mig själv att framstå som bäst i världen idag.

And now you're back

Nu sitter dom där igen, mina älskade dreads, de gamla bruna gosiga tillsammans med splitternya svarta och de blågröna jag köpte av flox. Helt otroligt hur underbart det känns att få känna sig snygg i håret igen, har känts lite trist och tråkigt sen cyberloxen plockades ur.
Men nu har jag lite annorlunda hår igen iaf. Tog 2-3 timmar att få i, fast sektionering ska vi inte gå in på.. För den existerar knappt.


Imorgon ska jag verkligen skicka in ansökan, har skrivit den nästan klar, ska bara renskrivas på datorn sen skickas in.
Lite drygt att jag både vill ha jobbet men ändå inte, vill ju få gå skola till hösten tror jag. Det känns så nu iaf.

I'll see you

.. In another life.

Vaknade, insåg att jag sov för långe idag igen, dock en och en halv timme kortare än igår, jag får jobba på det där.
Satte mig här för att tvärkolla allt jag inte kollade igår och jag insåg att jag måste ha sovit väldigt underligt! För hela min rygg är alldeles stel och värker gör den också. Endera så har jag sovit konstigt eller så har mina muskelknutar fått för sig att göra sig påminda på det elaka sättet, eller så kan det nog vara båda delarna, jag har sovit konstigt så muskelknutarna fick för sig att göra sig påminda.

Borde kanske äta nånting?
Och plocka ur diskstället, sötnos skulle ju diska när han kom hem, sen när det är gjort, så ska jag fortsätta med mitt projekt, mitt nya hårprojekt som jag ska ha en stund tills utväxten är så jobbig att jag måste färga om håret.

jahapp

Då sitter jag här igen, klockan är halv 3 och jag är pigg och nöjd med livet.. ?

Iaf pigg, sen om jag är nöjd med livet det är en annan femma, är så dödens uttråkad nu så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Katterna verkar förövrigt  ha gett upp, det är så tyst och lugnt i lägenheten nu så..
Sitter och pratar med Sebbe på msn, var längesen, saknar den pojken.
Vi insåg nu att vi har typ pratat i lite mer än 6 år. Helt okej.. Det känns som en evighet, det är nästan en evighet.. En mycket trevlig evighet dock.
Sötnos sa att han skulle komma hem på en stund.. vilket kan betyda allt från 20 minuter till 2 timmar, om inte mer. Han har inga begrepp den söta saken.

Jag borde sova, jag vet att jag borde sova, jag gäspar litegrann, men är inte speciellt trött alls. 
Har sett film, ätit chips, druckit loka, lekt med bilder i photoshop och varit allmänt uttråkad.
Aja, så kan det gå när man inte gör det man tänkt, jag hade ju tänkt mysa ihop mig i badkaret en stund och fifilura där ett tag men det blev inget av det. Så det kan gå, så det kan gå.

Ja, vad ska man göra nu? Fortsätta prata lite med Sebbe sen sova gissar jag.
Jo, det låter som en plan.

natti natt

Nu har jag suttit här hela kvällen.
Jag har gjort om utseendet på bloggen och det känns bra, lite mer jag, lite mer neutral ändå. Lite ljusare och med en groda.
Jesper är tydligen på väg hem så nu borde jag kanske släppa dumburken innan han kommer hem så han inte hinner ta datorn.

Fixat med bilder och varit lite social på msn och så.
Helt okej kväll, nu ska jag bara röja från sängen och sen är man nästan klar att slumra in.

poi poi poi

Hann med en hel del idag, så jag kan nog känna mig ganska nöjd med dagen faktiskt.

Klev upp seeent, fick t.o.m frukost på sängen av sötnos för jag mådde apa imorse.
Städade upp köket och diskade undan, plockade bort lite kläder och städade upp en del här hemma.
Gick över till Natalie, kom ihåg att jag glömt telefonen hemma och eftersom Alexander skulle höra av sig var jag tvungen att springa och hämta den, hade två missade samtal och ett sms, duktigt Lena..
Gick och mötte honom och sen satt vi i lägenheten ett tag och fufilurade tills vi insåg att vi var hungriga, bjöd honom på middag (okej, världens enklaste middag, strips och grillkorv, men iaf.) Maria och Natalie kom förbi och sen gick vi ut och poiade. Fick testa Alexanders LED-poi och dom var läskigt lätta! Kändes som att jag inte hade nån kontroll alls över dom!
Alexander hade sina eldpois och lekte med dom, ganska kul med tanke på att vi fick publik både första och andra gången han höll på. Sprutade eld gjorde han också, ganska coolt, fast jag missade det eftersom jag tog kort på den. Ska försöka att inte titta genom kameran hela tiden nästa gång!
För det blir en nästa gång och jag älskar det!

Den här kvällen blev oförglömlig ^^

And I will laugh until my heart it aches

Vad har jag gjort för att han ska förfölja mig? Jag vill inte ha nåt mer med han att göra för det enda som följer med honom är förstörelse, han förstör mitt liv så fort han kommer in i det igen. Han är ett avslutat kapitel men han inser det inte så han försöker tränga sig in... Igen och igen..  Bah, jag blir bara irriterad, undrar om han fattar vinken denna gång?


Sitter med photoshop öppet och klurar på en banner till bloggen, den som jag har nu är så tråkig känns det som.
Okej, om jag kommer på nån ny så kommer den inte vara värsta hightec grejen med en massa saker, hyffsat stilren och lagom mycket på.. Bara nånting, sen är det en fördel om den är typ svartvit eller nåt så det går enkelt att ändra färgtema på resten av det. Blir så fort less på färgerna, konstant förändring, det tycker vi om.



Jag undrar var min syster håller hus?
Vi skulle ut och promenera men hon har fortfarande inte hört av sig. Kanske skulle ut och ta en promenad själv? Ta med kameran och fota lite.. Vem vet, jag kanske kanske skulle kunna få lite inspiration till bannern?

Finally..

Sitter och redigerar sminkbilder och laddar upp på bilddagboken. Rätt smink på rätt dag, lätt irriterande när orginaldatumet försvinner när man redigerar så man inte kan använda "datera automatisk"-knappen, den brukar annars kunna vara rätt praktisk.


Idag är du dagens skämt.
Det är faktiskt ganska kul.

humsihum.

Trevlig helg det här blev, vin igår med Robin  sen en låång promenad eftersom vi fick för oss att gå ut och göra upp eld men alla bra ställen sög igår.. + att vårat favoritställe är borttaget! Just det! kaputt! Väck! Fanns inte ett spår av att det stått en eldring och ett vindskydd där.

Idag blev det uppstädat en del i vardagsrummet och i köket, kanske ska ta sig an sovrummet imorgon? Blåbärspaj med bäjbsen blev det också, fast ingenting till. Linn glömde marsansåsen hihi.
Imorgon borde jag nog fara och handla, vi behöver mer mat i kylen och i skafferiet enligt mig, enligt sötnosen är det fullt.!


Näe huvva, dags att sova. Ska försöka att inte vrida dygnet helt snett bara för att jag är arbetslös.

tidelipom

Igår var det myskväll med Natalie och Linn, såg på TV, pratade och åt paj. De är verkligen två änglar, jag blir alltid så glad av att ha dom här.

Idag, ska jag försöka göra nåt vettigt av lägenheten, sak fixa till inne i badrummet och få in alla saker dit igen. Sen ska jag försöka diska undan lite och sen.. ja vi får se vad klockan är.
Ikväll blir det iallafall att endera dra hit Robin eller fara dit, vi ska dricka vin och ha trevligt.

Nej hej och hå, nu är det tvättstugan nästa!

Jag har målat hela världen lilla mamma!

Nu är badrummet färdigmålat, jag har ätit pop corn, flätat in dreads på Natalie och sett film och myst tillsammans med henne och Linn. Så det här kvällen har varit riktigt lyckad!


Jag undrar när sötnosen har tänkt komma hem, jag vill kramas och katterna bara busar med varandra.


Förövrigt så började jag töja mitt öra ikväll, ska bli en intressant upplevelse.
Jag töjer tills det känns lagom, alltså iaf under 10 mm.

middag!

Blev inget målande i badrummet idag, kanske bättre lycka imorgon?
Har iaf diskat undan lite och ska försöka diska lite mer efter maten innan pajbaket tar sin början.
helt okej dag faktiskt, förutom det faktum att jag haft dödligt tråkigt hela dagen!

att färga eller att inte färga.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt hår.. Funderar på att klippa mig kort vid jul, för det var lääängesen och min superfrissa kommer upp så varför inte. Innan det; bleka upp håret och färga det rött, rött och ännu mer rött. Sen efter det blivit kort, det återstår att se, vet vad jag vill att det ska bli för färg men vi får se hur det blir.

wow!

Nu känner jag mig nästan duktig! har skickat in två jobbansökningar nu, så nu håller vi tummarna eller väntar tills jobbet jag verkligen vill ha kommer ut, min källa säger att de börjar annonsera det om några veckor! Så jag har till dess på mig att finslipa min ansökan.

Ska gå och äta nånting nu, sen kanske klä på mig lite och sen börja städa ut badrummet.

jag är rysligt sugen på att springa ut med kameran också! Det var ju frost i natt och den ligger kvar! miiip!

jag ska måla hela världen lilla mamma!

Jepp! I måndags fixade vi målarfärg, pensel, roller och allt annat som behövs för att kunna måla över den fula ljusrosa färgen i badrummet. Så idag blir det mest troligast av!

Ska skriva CV idag också. Känns väldigt konstigt men det löser sig säkert. Ska försöka skriva ett iaf, vad som helst är ju bättre än inget iaf. Sen skicka iväg till arbetena sen får vi se vad som händer. Kan ju iaf hoppas.

snowday!

vaknade imorse och upptäckte att det snöade ute! Så den stående önskan för min födelsedag varje år slog in redan på farmors födelsedag.

Ikväll/idag. Värma 9 st dreads till Maria inför ikväll.
Äta middag med familjen på knut'n för att fira farmor och sen hem och fläta in dreads på Maria och se film med henne.
Påbörja mitt personliga brev och mitt CV inför jobbsökandet som jag nu ska ta tag i.

ja vad mer? finns inte så mkt mer. Jag tror jag ska gå och fota mina katter nu. 

early morning.

Ska fara på jobbet om en liten stund. Känns som jag kommer frysa ihjäl på vägen dit.. Fryser ju redan nu så varför skulle jagh inte frysa påväg dit? För en gångs skull hoppas jag att jag inte behöver jobba så länge... Orkar verkligen inte, funderar på vda jag ska söka för jobb i helgen och så. + att jag vill ha tid att göra nåt innan vi ska till E och J ikväll.

Nej huvvaligen. Nu borde jag börja klä på mig och fara.


blä.. -.-

hej och hå

Var på arbetsförmedlingen igår, gick dåligt, satt i en halvtimme sen gav jag upp. Måste komma ihåg att ringa dit idag.

Hoppsan! Måste ner i tvättstugan nu..

------------------------------------------------------

Sådär..
Tillbaka från tvättstugan, och nu är vi båda utan jobb, dom j*vlarna nekade honom även fast dom sagt i en månad att allt var klart förutom papperna som skulle skrivas under.

Blir att skriva jobbansökningar till hela sverige nu.


MAAAAAH!

RSS 2.0