rainy day..

Det regnar ute, och jag ska vara på jobbet om en timme, vilket betyder regnställ på.
Och jag tycker verkligen inte om att jobba när det regnar.. Allt blir skitigt och blött..
Men det är bara att bita ihop och tänka på att det är OB idag.

---

Min tumme mår fortfarande inte bra.. Den måste vara omplåstrad 24/7 annars går det upp och börjar blöda igen.
Varför skulle jag vara så klantig? Nu får jag dras med en trasig tumme ett tag, vilket gör att jag inte kan göra hur som helst på jobbet, utan måste göra allt för att inte göra illa den.. Suck.

---

Borde dra på mig jobbkläderna och hitta mig nåt ätbart.

Hunger..

Mjo, jag börjar bli lite hungrig nu.. Men äter jag nu så kommer jag inte vara hungrig när jag ska äta lunch vid halv elva. Men kan kanske borde ta mig en macka ändå? och sen sätta igång med pajskalet till pajen som ska bli lunch.

Och idag är det all work, work.
Så jag hoppas det ser bra ut i servicehusen och att vi inte har allt för många avresor, vilket jag tvivlar på (att vi har många alltså) med tanke på att nu har motorveckan börjat dra igång. Men men, man vet aldrig hur det ser ut längre, ena dagen är det massor, andra dagen är det ingenting i princip.

Måste införskaffa vanliga plåster, kan inte gå omkring med kompressor och tejp på tummen idag känns det som, fast ändå vore de bättre att göra det, det sitter lite bättre än vanliga plåster, ska bara göra lite snyggare omplåstring än igår...
Min stackars tumme, whine whine..
Buhu.

AJ!

Jag skar nyss av mig halva tummen!

eller ja.. nästan iallafall.. fast egentligen inte.. Men ont gjorde det, limesaft i såret och djupt blev det, fast som tur var så gick det inte rakt in utan snett in.

--

Det börjar likna nånting nu, har städat ur en hel del ur garderoben. Men det är mycket kvar, en hel del som ska slängas, och det är en hel del i förrådet som ska slängas också. Näst intill allt i lägenheten faktiskt som är möbler. Sängen, matbordet, databordet och hallmöbeln(än så länge) ska vara kvar..
Lådor börjar staplas där nere packade och klara, men än är det en del kvar. Tror jag måste ta mig till hedlunda och fixa lite tidningar så jag kan börja packa ner alla glas och sånt som vi ska ha med.

hmm.. jag borde kanske sova? Det är ju faktiskt jobb som väntar imorrn.

packa kappsäck

fast snarare flyttkartonger.

Men nu sitter jag här ändå, skulle bara snabbt uppdatera mig, men jag borde ha gjort det vid det här laget.
Så nu är det nog dags att släppa datorn och packa ihop en låda eller två. Gärna fler eftersom det inte är speciellt länge tills vi flyttar. Fast det är mycket som ska kastas också, och som ska köras iväg på puls.
Jag tror jag ska packa ner skor också, insåg just att alla skor står framme och två par ska kastas. minst.

Kvällen igår bjöd inte på så mycket, var ut till Hedlunda en sväng och hälsade på Carre och familjen.
Fast det blev inga kort tagna. Tyvärr.

Näe, nu ska jag skutta iväg och skruva upp volymen på stereon och fortsätta packa.

homecoming.

Nu är emilssons hemma igen <3

Nästan alla förutom min superfrissa Josse. Men hon kommer på fredag/lördag så jag är nöjd ändå.

Fick träffa det senaste tillskottet tilll emilssons släkt, den otroligt söta Tyra.
Hon är världens charmtroll!

Syster ringde för ett tag sen, undrade om jag ville följa med ut ikväll igen, så ikväll tar jag med kameran och fotar lite till, måste försöka fånga de andra små kusinerna emilsson på bild också.

Charmtrollet Tyra


kastrering.

Jupp, idag kastreras kissekatten. Och jag ska nog ta och klä på mig nu, fixa mig i ordning och sen plocka ihop lite saker och försöka hinna diska.

ja. vad mer finns att göra? blir antagligen inte av med sängen idag heller, dom har ju tydligen inga pengar, och jag tänker inte släppa iväg sängen förrän jag vet att jag får pengarna i handen. Tänker inte direkt skicka iväg sängen för att sen sitta och vänta på pengar i två veckor.. minst. -.-
Jag må vara hennes vän, och jag tycker jätte mycket om henne, men jag tänker inte låta hennes föräldrar komma undan med vad som helst bara för det.
man kan faktiskt inte köpa nåt utan pengar...


Näe, bädda till sängen och sen blir det att stöka runt i lägenheten tills svärmor kommer och hämtar mig, hon är snäll och ska skjutsa mig till veterinären.

så jag gör.

Jag som skulle städa och fixa, nu sitter jag och laddar in bilder på datorn för att kunna lägga upp sen.

Men men.. har suttit och vänt på en massa bilder nu. och snart, snart ska jag äntligen ladda in dem så jag kan lägga upp dom på bdb och facebook sen.
Men det blir inte förrän ikväll.

Jag ska städa innan!

egentligen..

Jag borde egentligen släppa datorn nu. jag har andra saker som ska göras, kläder ska städas bort och saker ska packas.

Och städa ska jag göra också, och diska.  Får nog fixa en checklista här som jag kan pricka av sen.


* städa bort kläder. (packa ner kläder som inte kommer användas närmaste veckorna och lägga in det rena i garderoben)
* packa ner saker i garderoben.
* bära ner packade lådor och hämta upp nya.
* dammsuga hela lägenheten
* torka golven (om jag hinner)
* diska


ja. bara att sätta igång då jag ätit upp mackan.

Helg.

Och det är faktiskt helg och jag är ledig, min enda helg, spenderade dagen igår med att umgås med N och L. Flätade inte dreadsen på N igen och hade allmänt trevligt.
Vaknade vid halv sju igår morse så den dagen blev lååång. Fast jag fick ju en hel del saker gjorda.

Vaknade vid sju imorse också, men idag somnade jag om och sov till nio ungefär, mycket trevligt med lite sovmorgon.


och det här med mertrafik.se är ganska intressant, hade helt glömt bort det för jag knappt suttit vid datorn senaste dagarna och jag hade visst bara ett poäng kvar, så nu måste jag sitta och fixa nya.

Men nu.. nu ska jag nog äta frukost.

ledighet.

Varit ledig nu i två dagar, så snabbt det kan gå, och nu jobbar jag i tre dagar sen är jag ledig igen, min enda helg i sommar då jag är ledig, en riktig helg, och den ska jag ta till vara på!

Och nej, vi städar inte stugorna, vi besiktar dom efter att gästerna städat, ganska stor skillnad faktiskt, och den som säger att den har tänk skräpa ner en massa och sen betala för städningen den ska jag personligen tvinga att slicka upp vart enda litet gruskorn de släpat in. Så jo, jag hade faktiskt haft jobb utan att han hade betalat för städningen.


Ja, spelat LOTR nu på de lediga dagarna, borde hoppa in och ta min dosa nu så inte pojken spelar ifrån mig på våran profil.
Sen fika och sen sova. Låter som en plan, nu ska den bara genomföras.

RSS 2.0