Borlänge baby

Nu är det bestämt, jag orkar inte mer, jag blir ju galen på att vara här.
Okej, staden är det egentligen inget fel på, men alla människor, de flesta är precis likadana som de varit i alla år, vissa är likadana som de va i nian, de har nu fyllt 20.
Andra är sig lika, man duger bara att pratas med när de är på fyllan. Är det för att de saknat en i smyg eller vad handlar allt om?

Jag åker iaf söderut med Linn imorgon halv nio. Det känns skönt för jag får sällskap nästan hela vägen och sen får jag träffa min knasboll igen! Det känns overkligt kan jag erkänna.


*happi dance happi dance dance dance happi dance*

k-k-k-kallt!

såg just hur kallt det faktiskt är här i Lse idag, jag tror jag stanna inne!
Fast iofs skulle jag ju ut och äta med J sen, fast det är ikväll, det har kanske hunnit bli varmare då?
Men jag är tveksam, väldigt tveksam.
Måste få tag på L idag! gärna NU!


har så mycket som skulle behöva göras, och nu har jag kanske ont om tid, eller ja, jag har ont om tid!

OMG!

OMG OMG OMG!
jag borde packa! xD

M "hotar" med att köpa biljett hem till mig så jag åker hem innan nyårsafton, jag förstår honom.
 Jag vill hem! Så för att vara en snäll flickvän och se så det inte är kört gick jag in på SJs hemsida för att se om det fanns nån, hittade en avgång som verkade vettig tills jag läste nåt med söderhamn, inte samma tåg som Linn alltså. Testade därefter Veolias sida, där finns FLER avgångar.
Veoliatransport.se är hädanefter min vän!


Hej hallå jag har världens bästa pojkvän <3

vet ni om en sak?

Jag tycker inte om att vara sådär "bubbligt-rosa moln-allt är totally frikkin awsome"-kär. Jag tycker inte om att vara romantisk heller, även fast jag vill ibland. Så alltså, det finns en anledning varför jag säger att kärlek är inget för mig, det går inte ihop alla gånger! Iofs, kärlek går väl ann, men det här med förhållanden. Jag är kass! Det finns bevis!

varför?
1. jag känner mig som ett fån för att jag aldrig slutar tänka på personen ifråga.
2. varje gång jag försökt va romantisk har det failat och jag har aldrig fått nåt tillbaks (ja jag vill ha lite romance tillbaka!)
3. jag blir svartsjuk, även om jag inte vill och även om jag litar på personen, så från att vara en "i dont give a shit" människa så blir jag en kontrollerande pms-kossa och alla tjejer förvandlas till potentiella mansslukerskor som jag helst vill döda innan de kommer i närheten.
4. jag pratar gärna om människan också, JAG stör mig på de, även när andra inte gör de, om folk sedan frågar mig om människan tycker jag inte alls om att prata om denne.
5. jag kan vara äckligt anti ex, iofs så har de sina anledningar, en av mina föredetta hade ett ex som raggade på denne, en föredetta hade inte kommit över sitt ex utan babblade om henne 24/7! m.m m.m listan är alltför lång..  jag försöker bättra mig, men god damn it's hard!
6. Pga tidigare erfarenheter så har jag svårt att lita på människor, inte bara partners utan alla, jag tror oftast att folk har baktankar till varför de är snälla mot mig eller varför de ens pratar med mig.
7. jag har sjukt svårt att prata med personen om saker som stör mig eftersom jag känner mig 1. som ett fån! 2. som världens jobbigaste människa. 3. som att jag inte kan acceptera saker för vad de är utan alltid vill ändra på saker när det egentligen inte handlar om det, utan mest om att jag försöker få mig själv att må en liten gnutta bättre.

Har jag förresten sagt att jag har gigantiska problem med att tycka om mig själv när jag är i ett förhållande?

ze xmas night

Jadu, middag hos J med E, god mat och trevligt babbel.
Singstar och våghals och ännu mer babbel.
Hotellet och gissa vem som är en av de första jag ser?! Jo en jag försöker undvika så gott jag bara kan,  siktade in mig på baren och beställde nån random drink, försöker fortfarande komma på vad den smakade, rosa var den iaf, vääääldigt mycket jag.
Träffade lite random folk, träffade min hotelletkompis E där, visste att han skulle dit och sen drack vi rom och cola heeeela kvällen.
Pratade med konstiga människor som tydligen var väldigt tjenis med mig. Tydligen ex till han jag ville undvika, vi babblade på en stund sen hittade jag annat folk att roa mig med. Gick förövrigt extremt bra att undvika honom, tills han kom fram och hälsa och sen va de kört. Han förstörde iaf inte min kväll, men damn de va konstigt att träffa honom igen.
Träffade E nummer tre, eller ett, eller två, Iaf! en av mina pojkar sen i somras, insåg först då hur längesen de va vi sågs och hur mycket jag saknat honom!
Han försvann sen och sen hitta jag inte igen honom. hittade däremot E som jag drack rom och cola med och sen släppte jag honom inte ur sikte, så kul är det inte att vara på hotellet och springa omkring och leta alla man känner.
De stängde kl 2, en timme tidigare än förra året, FAIL!
pratade med M och gick hem, dissade pizza med E och hans kumpaner men men, det tar vi nån annan dag.

Kom hem vid 3, pratade i telefon en halv evighet tills han tillslut somnade i telefon(!)
Sen fick jag äntligen sova.

ze end

ze xmas day

Mjaha, somnade ifrån smsande med M igår, vid halv tolv, jag gav upp idén om att va vaken en stund och bara känna julmyset.
Vaknade tio i fyra och skickade iväg ett sms till M, vi smsar lite, sen ringer jag honom och ja, sen prata vi i telefon i nästan en timme! (jag och prata i telefon är = no no!) sen dör hans telefon när han nästan är hemma.
Eftersom jag inte alls tyckte att jag skulle vara vaken då så gjorde jag ett nytt försök att somna om.
 EPIC FAIL! han ringde upp igen när han var hemma sen pratade vi tills vi somnade, vaknade till snett efter sex och då hör jag hur han sover i andra änden, viskar god natt och lägger på, vill ju inte riskera att väcka honom (;


Ikväll, ja verkar som det blir middag hos J med E också, sen blir det förfest där och sen blir det hotellet, wow, vilken grej, shit jag ser verkligen fram emot det! (ehm. hur genomskinlig kan man vara egentligen)
jag vet vad som väntar, gissar iaf på packat med snorfulla människor, dyra drinkar men vissa ljuspunkter som ändå kommer göra kvällen värd besväret.

Kanske ska joina syster i soffan och se lite julfilm?

24 december

Nu är det en timme och 45 minuter kvar av denna julafton, jag fick inte så mycket, men jag fick de jag verkligen ville ha, och jag fick ju en del innan jul också.

Massa prat, skratt och allmänt julmys, nu ska jag ta på mig mjukisbyxorna och joina syster och svåger i soffan med film och sen blir det sängen så jag kan vakna imorgon och tagga för imorgon kväll.
Hemvändarfest med många man känner som man inte träffat på väldigt länge.

Nu kan jag leka lite materialist och rabbla upp det jag fick,
Skor (innan jul)
gardiner (innan jul)
resväska (innan jul)
har säkert fått nåt mer också
Mobil (av mig själv! mahahhahaha)
väggdekoration <3
kokböcker
Mary Poppins-dvd <3
presentkort
och en jättesöt timer

Jag har säkert fått mer också, eller ja jag VET att jag fått mer, men jag har fått väldigt mycket som jag räknat som tidiga julklappar eftersom jag bor i dalarna och faktiskt behöver saker emellanåt.

Men nu, för alla som vill veta, så vill jag shoppa underkläder!
Och krama sönder M, nu har vi varit ifrån varandra en vecka.
Men snart åker jag hem igen, 10 dagar kvar.


dan före dopparedan.

jag ska ut på stan med A, jag har skickat sms och jag har ringt, varför svarar inte människan?!
Funderar på att ringa m och A och se om dom ska ut snart. Behöver ut på stan och fixa lite grejer men hur kul är det att gå själv egentligen?
Kan ju alltid skicka iväg ett extra sms så ser vi om M och A svarar.
Vilken dag det här kan bli, jag har ju massor att göra känns det som!

trött..

Jag är trött nu, funderar seriöst på att gå och lägga mig även fast klockan bara är elva, men jag hade tänkt försöka ta mig upp tidigt imorgon.

Jag som varit uttråkad hela dagen försökte till slut ta tag i det, men gissa om jag blev förvånad när jag fick svaret "det är ju ganska sent" klockan var åtta! Vi har ju kunnat va vakna halva nätter och bara suttit och snackat.
Ja ja, dejt med L på lördag iaf blev det bestämt, just efter ringer A och vi snackar i 40 min om allt och inget, hon kommer hit klockan åtta imorgon så vi ska springa på stan och prata strunt i timmar, fika med E ska hinnas med och sen ska jag försöka våldgästa R och tvinga honom att fika med mig, kaffe och munkar är ju standard, måste hinnas med och imorgon var visst enda dagen för han drar från stan dum som han är.

och sen, sen mina vänner är det julafton, då ska man helst ha hyffsat fina kläder, man ska vara på ett strååålande humör och man ska äta tills man rullar fram. Det borde jag nog kunna klara av!

Lite shopping imorgon, för min skull och andras.


M är alldeles för långt bort.
12 dagar kvar, sen åker jag hem.

så inspirerad jag känner mig

"Jullov" och det ska räknas matte, jag känner hur inspirerad jag blir.
Men det är nåt som behöver göras och jag har tid över tills syster kommer hem så jag tänkte sätta mig med matteböckerna en stund och sen göra nåt trevligare.


Ja ja, för att ha helt glömt bort vad elkursen hette så lyckades jag ändå hitta igen den, och sammanställningen av uppgifterna vi skulle räkna.
Så nu, nu är jag fit for fight!


Blä, jag tycker verkligen inte om matte..

Next time

Nästa gång jag åker hem till Lse, så lovar jag, att jag inte kommer stanna i två veckor,
för jag har tråkigt, okej, jag har inte gjort mycket för att träffa folk än så länge, men det är mest för att jag vill va med syster på kvällarna, och om jag är ute på dagen så kommer jag inte hem förrän hon sover.
That's just facts!

Så nästa gång, tänker jag stanna max en vecka så länge jag inte har fullbokat hela den veckan med saker som måste göra, för det här är ju löjligt.

Men men, ska nog ta mig i kragen imorgon och ta mig ut och träffa lite folk, borde fixa förköp till juldagen också så det får blir uppdrag imorgon.


nu ska jag försöka hitta nåt att fördriva tiden med.
Kanske fixa lite med packningen och så, allt ska ju packas om tills jag åker hem,
Ny väska ftw!

Lycksele lilla lilla Lycksele

TVI!

Jag och mamma åt lunch på indo och gissa hur många man träffar där som man kände förut?
Alldeles för många, hade två klasskompisar sen grundskolan, två från gymnasiet, två-tre skolkamrater och en massa bekanta.
Pratar jag med någon av dem i dagsläget? Nej! Känner jag nåt behov av att ta upp kontakten med dem igen? Nej.
jag passar verkligen inte in i den här stan längre, jag har hört flera som säger att det är skönt att komma hem till jul och blaha blaha, jag känner mig bara illa till mods för att behöva återvända till den här hålan. Jag trivs inte här, inte på något sätt, hade haft 1000 gånger trevligare om de jag vill träffa kommit ner och hälsat på mig istället för att jag ska åka upp hit.

Fast jag hade trevligt med mamma, vi shoppade skor åt mig, och en riktig resväska, så nu kommer jag ha max två väskor på vägen hem istället för tre och en kasse.
Sen köpte vi lite annat smått och gott, gardiner och tomtar bl.a.

Den här staden är för liten för mig.
Jag saknar Borlänge, och jag har bara varit hemma sen fredag kväll..
Och jag ska överleva två veckor till.
Snälla säg att det blir bättre!

måndag

Nu blir det att gå i affärer med mamma heeela dagen,
verkar som jag kommer få nya skor och en ny väska! (vi ska iaf kolla på det)
Sen julshoppa litegrann.


Och nu är hon här så nu bär det iväg.



MAH! saknar Borlänge och alla där.
Lycksele är ingenting jämfört med hemma!


sammanfattningen av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade till egen lägenhet.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte om jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men några som var bekanta.

5. Vilka länder besökte du?
inget, tyvärr, vi ser om de hinns med nästa år.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
mer självdisciplin,och ett hälsosammare liv?

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
14 november, 27 november, 10 december ♥ Annars dagen jag flyttade till Borlänge, när jag fick lägenheten, när jag träffade min klass m.m  

8. Vad var din största framgång 2009?
Ta mig in på utbildningen och flytta ensam ner till Dalarna.

9. Största misstaget?
Jag hade kunnat skippat att trassla till saker och ting i våras, somras.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

jag är övertygad om att jag haft grisinfluensan.

11. Bästa köpet?
En bra fråga, mycket bra fråga. kanske telefonen?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Flytten.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Inse att man är en ganska stark person som faktiskt klarar sig själv i en helt ny stad. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Många, många låtar.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare. friare, mer mig själv, impulsivare. Gladare helt enkelt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Motionerat tror jag, haha! Det går alltid lika bra! Lyssnat mer på mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Trasslat till saker och ting.

18. Hur tillbringar du julen?
Hos syster med hela familjen medans jag saknar M.

19. Blev du kär i år?
Ja, och jag föll som en fura.

20. Favoritprogram på TV?

det blev en hel del Scrubs, Simpsons och Family guy och How i met your mother.

21. Bästa boken du läste i år?

jag vet inte, har lite svårt att komma ihåg nån bok nu.

22. Största musikaliska upptäckten?
Hmm.. en hel del.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
bäddset till sängen, it's lovely!

25. Något du önskade dig men inte fick?
en del, men jag överlever.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

vaknade, traskade till skolan, gick till systemet gick hem och åt kakor med nya söta vänner

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
PENGAR! psykisk hälsa and some more shit.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
urflippad, precis som jag ska vara.

29. Vad fick dig att må bra?
Träffa nya människor, återknyta gamla kontakter, flytta och starta mitt eget liv, bästaste M.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Njäe, inga kändisar för mig.

31. Vem saknade du?
Några jag aldrig träffar, finaste vännerna i Lse efter augusti.

32. De bästa nya människorna du träffade?
MARTIN! Petra, Susie och alla andra underbara människor jag träffat i Borlänge, rock on guys!


Hittade listan på Rödrävens blogg.


This is the shit.


Jag pratade faktiskt om den här listan med M för några dagar sen, lite kul att jag faktiskt hittade den nu, av en slump dessutom!

+15°C Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här:

+15°C
Stockholmarna tar på sig mössor, vinterjackor & halsduk.
Norrlänningen solar.


+10°C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus.
Norrlänningen planterar blommor i trädgården eller sätter potatis i
landet.


+5°C
Malmöbornas bilar vägrar starta.
Norrlänningen cruisar i Volvo 240, alternativt 740


0°C
Destillerat vatten fryser i söder.
Vattnet i Torneälv blir lite tjockare.

-5°C
Folket i Skåne håller på att förfrysa.
Norrlänningen kör sista grillfesten innan vintern.

-10°C
Gävleborna slår på värmen i sina hus.
Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Stockholmarna flyr utomlands till solstränderna.
Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.


-30°C
Folk i Malmö dör av kyla & försvinner från jordens yta.
Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.


-40°C
Stockholmarna krackelerar sönder i kylan.
Norrlänningen köar vid den lokala hembrännaren.

-50°C
Isbjörnarna påbörjar evakuering av nordpolen.
Norrlands Dragonerna vid K4 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntan
på bättre väder & behagligare temperatur.

-60°C
Torneälven bottenfryser.
Norrlänningen hyr video & tar hemmakväll.

-70°C
Den falska norrlänningen flyr söderut.
Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinet
utomhus.
Norrlands Dragonerna drar ut på vinteröverlevnadskurs/övning.


-183°C
Mikroberna i maten överlever inte.
Samernas renar klagar över att kraftfodret börjar stelna.

-273°C
All atombaserad rörelse upphör.
Norrlänningarna börjar gasta till varandra på kvällsrasten med hunden "Fy, vad det känns kallt ute idag ".


-300°C
Helvetet fryser till is.
Norrlänningarna börjar bli rastlösa i ensamheten.


till slut

Till slut tog jag mig hem, var hemma 22 istället för 19.
Fick iaf ett trevligt välkomnande när jag kom hem, Maria och Acke mötte mig på busstationen och slogs nästan om vem som skulle få krama mig först.
Gick hem till syster och lämnade mina saker, klädde på mig lite mer, sen blev det en promenad på två timmar runt Lycksele bara för att få prata av sig lite och röra på sig efter en hel dags stillasittande.
Gick hem till M och drack te och fortsatte prata där. Tog mig hem vid 2 då gav jag upp och insåg att det var bra att sova lite innan vi skulle till bagarstugan på lördagen.

Väcktes av syster vid halv 8, tog mig upp ur sängen vid 8, frukost och sen väntade vi på mamma som skulle komma och hämta oss.
Spenderade dagen i bagarstugan fram till 16-tiden, sen gav jag upp, skulle jag orka med något på kvällen var jag tvungen att sova iaf en liten stund. Det blev en timme, som blev fyra timmar.
Blev väckt vid 22 av Maria och Acke som ville gå ut en stund, klev upp, gick en promenad med dom, gick in igen, satt vid datorn en stund och sen sov jag igen. och vaknade vid 10 idag.

Så allt som allt hann jag med att sova ca 12 timmar.
Så nu, nu känner jag mig som en människa igen.

Tyvärr är M alldeles för långt bort!

Vilket äventyr.

sov inte många timmar inatt, fast några blev de när M insåg att jag inte kunde hålla ögonen öppna, fast jag tror han hade mått bättre av att vara vaken, han var så trött när jag klev upp imorse, så han fick sova lite extra.
Jag städade ihop det sista och fixade lite sen sparkade jag upp M.
Han va så snäll, trots att det var riktigt kallt ute och han var astrött så följde han mig till tåget så jag fick bärhjälp.


Så resan, var lagom trött när jag åkte mellan borlänge och gävle, men inga större konstigheter inträffade, men sen,
Gävle, tåget från gävle skulle gå kl. 09.57, kommer in och ser på tavlan "Ny tid: 10.45" Tåget var försenat och sen blev de ändrat till 10.55 och sen till 10.58 till slut så kom det faktiskt kl. 11. Men då var vi ändå en timme försenade.
Sen fick vi stanna för 5-7 olika tågmöten!! och självklart var vi tåget som skulle stanna istället för att vi skulle få bli förbi släppta!
Aja, vi kom iaf fram till Sundsvall och jag tog mig med bussen, jag skulle egentligen åkt från s-vall, kl 12. Varit framme i Umeå nån gång vid 16-tiden och sen kommit hem till Lse 19.10.
Nu kommer vi fram till Umeå vid 18-tiden och vad kan jag göra åt saken? Ingenting!
Nu är jag mest bara trött och känner för att sova, tänkte bara uppdatera lite här och sen stoppa undan datorn och sova lite, har ju lite tid att fördriva.

Bara nu inte nån lastbil får för sig att lägga sig tvärs över vägen och busschauffören faktiskt kan köra buss så kanske jag tar mig Lse till slut.
När jag åkte från Gävle kände jag mest att jag borde stannat i Borlänge, gjorde ju inte saken bättre att M är kvar där, känns konstigt att åka ifrån honom.

and tomorrow I'll be gone

Tentan gick.... sådär. Vi lär ju märka när jag får resultatet, är iaf beredd på omtenta för det kändes som att jag läst på på helt fel saker.
Nu har jag iaf packat ihop nästan allt som ska följa med upp imorgon, de lilla som är kvar är sånt som packas imorgon, eller ja, inatt.

Näe, borde försöka slänga ihop nåt matliknande, har en del som måste ätas upp innan jag åker imorgon.


Det är otroligt hur min syn och reaktion gentemot vissa människor har förändrats sen jag träffade M.


tentaångest.

klockan är snart ett, jag har tenta imorgon klockan åtta.
Jag borde sovit för några timmar sen, men än är jag vaken och nu är jag törstig så det blir att kliva upp ur sängen för att dricka vatten i mängder och sen försöka sova. Kan ju iaf försöka även om jag inte tror att jag kommer lyckas.
Jag är nämligen inte så speciellt trött.


Imorgon ska mycket hända.
Tenta,
klassträff,
städa,
packa,
Träffa M, fast det gör jag iofs mer än gärna!
Och sen sova tidigt för jag ska till tåget kl 7 på fredag.

Stolt.

Många vet inte allt jag gått igenom och det är ofta som jag vill låtsas som ingenting. Men ibland kommer det tillbaka och då känns de som ett knytnävsslag i magen. För det var en hel del som hände för tre år sen, mycket som hände och mycket jag gjorde, det var då jag vände allt destruktiva till det bättre, även om det inte blivit riktigt bra förrän nu, så ångrar jag ändå inte det som hänt, okej, vissa saker är jag kanske inte så stolt över men jag ångrar det ändå inte, för det ledde mig hit. Hit, till Borlänge, bort från Lycksele och jag kan ärligt säga att jag behövde det här, hitta nya vänner och hitta mig själv. Det var längesen jag ärligt kunde säga att jag var stolt över mig själv, men det slog mig för några dagar sen, jag ÄR stolt över mig själv. Jag är stolt över att jag tagit tag i mitt liv och för att jag flyttade hit. Jag vågade ta steget för att rädda mig själv för tre år sen och jag har tagit flera steg efter det.

Och nej, även om jag vill att folk ska veta varför jag beter mig som jag gör ibland och har mina egenheter så orkar jag inte tala om allt som hänt, för jag försöker gå vidare, men spåren efter allt kommer alltid finnas kvar.
Jag kommer nog aldrig bli den jag var innan allt hände.
Frågan är ju om jag vill bli det?


Jag trivs med den jag är nu, och jag har mina vänner som jag värdesätter högre än allt.
Dessutom har jag världens finaste människa vid min sida nu, och det gör mig gladare än jag varit på länge.

angående ett tidigare inlägg.

Förlåt om du tog åt dig, det var inte menat som något elakt egentligen mot dig, snarare din lilla nyfikna "vän" som får det att låta som att du har hybris. Av hänsyn tog jag bort inlägget. friends but not friends?
Jag hoppas det går bra för dig, faktiskt. Även om vi inte är vänner trots att vi försökte och även om vi nog aldrig mer kommer prata med varandra, så hoppas jag det.


Det var allt vettigt jag hade att säga nu,
ska försöka sluta kasta bajs åt ditt håll så länge dina så kallade vänner inte lägger sig i mitt liv, iofs hade det varit Fruwt så okej, men Isa? Who the fuck is she? aldrig hört talats om människan tidigare, men tydligen så vet hon en heeeel del om mig.


over and out.

plötsligt händer det <3

Sötare pojke får man leta efter!
Jag/vi skulle baka lussebullar och det slutar med mjölkrig.
M tänker komma förbi en stund och prata lite, det slutar alltid att han stannar flera timmar.

Nu skulle jag kunna skriva världens längsta inlägg om att jag kan vara mig själv med honom, att han är underbar, att han gör mig gladare än jag varit på länge, att jag är trygg med honom etc etc. Men det tänker jag inte göra,
jag tänker bara säga att jag är glad att han är min och att han är det jag vill ha <3


Se även om jag inte tänkte det så blev det världens töntigaste inlägg ändå.
Aja that's life!

Visst ja!

Kom på att jag inte skrivit om mitt senaste inköp, impulshandlade lite i tisdags!
Det här är min nya kärlek! En Sony Ericsson Aino!


monday morning wake up

Det gick riktigt bra på skolan idag, hängde med på första lektionen, första gången sen kursen började. Anledning? Ny föreläsare!

Ska lämna in skolarbetena idag också, mitt internet lever sitt eget liv så vissa sidor funkar inte, men t.ex blogg.se funkar än så länge.

Efter skola fram till två så gick jag till ica för att stilla min abstinens, hela helgen har jag haft seriösa cravings efter julskinka, så jag inhandlade en skinka på två kilo, saker så jag kunde griljera den och sen gick jag hem och satte igång, nu har jag ätit och njutit och diskat lite, nu ska jag göra lite skolarbete och sen kommer nog grannarna få lyssna på lite julmusik för jag funderar starkt på att börja städa och förbereda för att tvätta imorgon.
För nu, nu ska jag ta tag i det här, sen att det infaller samma vecka då jag har som mest i skolan, fatta jag ska gå skola 4 dagar den här veckan, det var längesen nåt sånt hände!
Det var nog när jag gick gymnasiet.

Nu ska jag va duktig, och sen ska jag va lite duktigare :P

andra advent.

Har tillbringat i princip hela dagen i sängen eller soffan med en knasboll, det är lite kul hur lika vi är på vissa sätt, men ändå så olika.
Däremot är det läskigt att han är som en blandning av K och J, så samtidigt som jag glömmer bort allt för en stund så blir jag samtidigt påmind om allt ändå.

Jag vill verkligen få gå vidare och lämna allt bakom mig, men jag kan inte lämna de oavslutat så jag när jag åker hem måste jag ta tag i det, trots att det kommer va jobbigt.
Tur jag har J jag kommer kunna snacka med, han vet om allt, eller ja nästan.. He understands.



Näe, man kanske borde sova..
börjar ju ändå kl 8 imorgon.

snö!

det snöar verkligen här, otroligt men sant så gör det de.
Och snart ska jag iväg och köpa biljett till sittningen och göra ett nytt försök med att inhandla en adventsljusstake.


Och på samma gång som jag vill hem till alla där hemma så vill jag ändå stanna här,
för jag vet vad jag måste göra då, endera försöka få ett avslut på allt det där eller verkligen ge det en chans.
Och jag har ingen aning om hur det kommer sluta, men jag har mina föraningar, och kan jag erkänna känns tungt, men det är nog för det bästa, jag begraver mig själv som det är nu.
Den här veckan har allt bara rasat ihop, bit efter bit,
Mest troligt för att jag vet att jag snart kommer vara i samma stad som dig, bara en promenad bort, och det är nog det jobbigaste nu..
För när jag är här hemma så kan jag hålla dig på avstånd, jag kan välja att glömma dig för en stund..



För tillfället önskar jag bara att jag kunde glömma allt.
För nu, precis nu, känns det som jag vill kunna gå vidare.

adventsljusstake - det svåraste uppdraget

Förra veckan fick jag ett reklamblad om att det fanns adventsljusstakar på rusta, perfekt tänkte jag eftersom min är kvarglömd i lycksele.
Gick dit idag tillsammans med P och T för att inhandla lite julsaker.
Det enda jag köpte där var några lampor till adventsstjärnan och kronljus. För har dom nån ljusstake? nej, dom är slut!
Går till Willys alldeles bredvid, helt slut där också, där inhandlas dock fingervantar och en ljusslinga, hade gett upp om att överleva utan vantar, det börjar bli lite kallt.
Så efter det misslyckade willys besöket traskade vi till kupolen, som ligger åt helt fel håll, hade gått förbi där på väg till rusta.
Jula borde ha! tänkte vi och gick in, FAIL!
Gick en trappa ner för att se om det fanns något där, ingenting.
Fick tips om att Åhléns kan ha, så vi begav oss upp till åhléns.
Fanns det något där?
Självklart inte. Då gick vi därifrån, då gav vi upp.
Och när jag äntligen kommer hem så ligger det ett nytt reklamblad, denna gång från Ö&B, adventsljusstake, 39 kr!
Så imorgon fortsätter jakten på en ny adventsljusstake.


För erkänn, hur svårt ska det vara att hitta en vanlig enkel adventsljusstake som den nedan. Fast röd!

Bild tagen från google

omg.

patetiska lilla dvärg!
du var inte trevlig när jag var tillsammans med din kusin och du är inte trevlig nu heller, ge upp med att skriva puss och undra om jag är nymfoman, du är en liten patetisk dvärg som beter sig som en jobbig 5åring!
Väx upp och skaffa flickvän eller nåt!
Fast iofs tror jag inte att nån tjej vill ha dig och ingen kille heller för den delen så du får väl leva i celibat.


Bara lämna mig ifred äckliga lilla mask!



no offense alla dvärgar och 5åringar.. -.-

2 december.

Jag borde egentligen plugga lite nu inför tentan imorgon, men istället har jag suttit här en liten stund och kikat på tatueringar och bilder.. Jag är så sjukt sugen på en ny tatuering, har kommit på en idé också som jag vill genomföra.

Hittade några bilder som jag skulle vilja omarbeta och göra till en bild och sen gå till en tatuerare med den.
Eller så går jag till en tatuerare med bilderna så får han/hon göra jobbet.

Wah, jag vill verkligen ha en nu!
Men det får vänta ett litet tag iaf.
Det gör verkligen inte saken bättre att M håller på med sin tatuering nu, han frestar mig!


Dags att återgå till pluggandet igen...

första december

Igår var en mindre trevlig dag och jag hade alldeles för många tankar som snurrade runt.
Idag är det bättre, försov mig till matten men kom iaf innan den var slut.
Och jag har handlat idag, en massa gott dessutom.


Idag är det första december, jag missade julkalendern imorse men jag tänkte försöka se den kvart i sju ikväll istället. Och innan dess ska jag försöka plugga lite, och va lite duktig, fast middag blir nog efteråt.


Och ikväll tänker jag se AvP och tänka lite på E eftersom hon gillar den filmen.


17 dagar kvar tills jag åker norrut.

RSS 2.0